Erman Toroğlu'ndan Utandıran Espri

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Erman Toroğlu'ndan utandıran espri

706820100812113205219.jpg

Kanaltürk'te yayınlanan Türkiye-Romanya maçı sırasında Erman Toroğlu önce cam sehpayı kırdı maç sırasında da öyle bir yorum yaptı ki ekran başındakilerin ağzı açık kaldı. Toroğlu'nun esprisi Lucescu'nun annesiyle ilgiliydi.

Dün akşam oynanan Türkiye-Romanya maçının canlı yayınında Erman Toroğlu bir skandala imza attı.
Kanaltürk’ün canlı yayınladığı maç öncesi cam sehpayı kıran Erman Toroğlu yayın sırasında da öyle bir laf etti ki ekran başındakilerin yüzü kızardı. Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'nun kime benzediği yönünde yapılan konuşma sırasında Toroğlu'nun anneyle ilgili esprisi bir anda soğuk duş etkisi yarattı.

TOROĞLU ÇAKAR İKİLİSİ FORMUNDAYDI

Hafta sonu Kanaltürk’te Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Reha Muhtar’ın sunumuyla ekrana gelecek spor programının tanıtımı amacıyla Türkiye-Romanya maçına yorumcu olarak katılan Çakar-Toroğlu ikilisi yine formundaydı.
Maç öncesinde cam sehpayı kıran ve ciddi bir tehlike atlatan Erman Toroğlu, maç sırasında da formundaydı.

[SDNTV2]http://video.haber7.com/video_contents/12082010112919.flv[/SDNTV2]

BABASINA HİÇ BENZEMİYOR

Galatasaray’da teknik direktörlük yapan Mircea Lucescu’nun oğlu Romanya Teknik Direktörü Razvan Lucescu’nun görüntüye gelmesiyle Ahmet Çakar, ‘Hiç benzemiyor babasına. Tip olarak hiç benzemiyor. Mesela bu çocuk Lucescu’nun oğlu değilmiş gibi geliyor.’ yorumunda bulundu

UTANDIRAN ESPRİ

Spiker ‘Enterasan evet’ diyerek, teknik direktör hakkında bilgi vermek istedi. Ancak Çakar araya girerek, “Mesela Erman Hoca’nın oğlu Erman Hoca’ya, benim kızım bana benzer filan ama bu çocuk babaya benzemiyor” dedi. Spiker ‘Anneye benziyordur belki’ diyerek konuyu kapatmak istese de Çakar ‘Anneyi tanımıyorum’ deyince spiker de ‘Ben de tanımıyorum görmedim de…’ dedi.

[SDNTV2]http://video.haber7.com/video_contents/12082010113002.flv[/SDNTV2]

Bu sözün üzerine Erman Toroğlu araya girip “Çok karanlıktı bilemeyeceğiz tabi…” diyerek kahkahayı patlattı. Soğuk duş etkisi yaratan bu esprinin üzerine konu kapatılarak maça dönüldü.

VE BENİM YORUMUM:)

TRT de Ömer Üründül ü beğenmeyenler siz böyle adamlara layıksınız....

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Bu adamların yorumcu kategorisinde yer alması zaten saçma ve ayrıca biyoloji dersi almadıkları da belli, bu yaptıkları terbiyesizliktir

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36

TRT de Ömer Üründül ü beğenmeyenler siz böyle adamlara layıksınız....[/QUOTE]

Biraz ağır olmuş...:thumbdown:
Ömer Üründül'ü beğenmiyoruz ama Erman Toroğlunu hiç beğenmiyoruz ki oradaki 3 kişiyi de dinlemem ve izlemem hatta nefret ederim o derecede...
Sonuç olarak isteyen istediğini beğenir istemediğini beğenmez, böyle adamlara layıksınız falan hoş olmuyo hocam, ben kendi adıma layık değilim ve karşıyım.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ömer Üründül denen elamanın eline kimse su dökemez.

Ha bir de İlker Yasin... o da çok başalır mazallah!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

Biraz ağır olmuş...:thumbdown:
Ömer Üründül'ü beğenmiyoruz ama Erman Toroğlunu hiç beğenmiyoruz ki oradaki 3 kişiyi de dinlemem ve izlemem hatta nefret ederim o derecede...
Sonuç olarak isteyen istediğini beğenir istemediğini beğenmez, böyle adamlara layıksınız falan hoş olmuyo hocam, ben kendi adıma layık değilim ve karşıyım.[/QUOTE]

Yok pardon özür dilerim canım ben kimseyi rencide etmek için söylemedim zaten....

O zaman Ömer Üründül ü karıştırmayalımda bu adamlarında yorumlarını dinlemeyelim...

Zaten futbol adına bişey konuşmuyorlarkii resmen şaklabanlık yapıyorlar.... Türk insanı böyle şaklabanları neden seviyor anlamıyorum...

Hatta bu Erman Toroğlu nun ilk değil daha öncede pis pis böyle konuşmaları var adam programa veya maç yorumlamaya çıkmadan önce alkolmü alıyor nedir çok dengesiz konuşuyor... Eskiden böyle değildi bu....

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Maçlardan sonra pozisyon yorumlayan adamları,canlı yayına maç yorumculuğuna çağırırsanız böyle olur,işleri hakemlik maç sonu hakem kararlarını incelesin eleştirsinler.Zaten maç boyuncada sen olsan kart verirmiydin etmezmiydin deyip durdular.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4

:thumbdown:

Ömer Üründül'ü de sevmiyoruz Erman ile Ahmet'i de. Hem Ömer Üründül ile niye kıyaslıyoruz ki. Güntekin Onay ile kıyaslayın bakalım.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Güntekin Onay da aynı oda küfrediyor...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Milletin anasına laf edip duruyor terbiyesiz.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dünya'da nedenini ve nereden türediğini bilmediğim, dolayısıyla en nefret ettiğim mesleklerin başında eleştirmenlik gelir.

Biri bir şey yapar, birisi çıkar eleştirir. Eleştireceğine sen daha iyisini yapsana.
Olmaz.

Bahse konu ikili, ve spor saatlerine adam kıtlığından tıkılmış eleştirmen meslekli kişilerin yüzde seksen beşi boş adam.

Toroğlu ve Çakar ise zaten dönemlerinde hakemlikten tard edilmiş iki kişi.
Şimdi başımıza eleştirmen oldular.
Vay efendim sivri dilliymiş, yok efendim şuymuş, buymuş. Yere göğe sığdırılamayan tipler.

Hakemlik dönemlerini bilenler, ikisinin de aslında ne kadar yanlış karar verdiğini gayet iyi hatırlarlar.

Hakemlik gerçekten zor iştir. Onlarca metre kare alanda, doğru yerde durabilmek, olayın akışını tam anında yakalamak vb. gerçekten çok iyi bir kondisyon ve iyi algı ister.

Bizim ağalar ne yapar?

Olay bitmiş, on farklı açıdan pozisyon gelmiş, ve defalarca tekrar edilmiş, doğru yorumu bulmuşlar.

Vay be!

Sanki İstanbulu yeniden keşfetmişler.

Bir de işin komik yanı aynı programda iki farklı yorumuma da rastladım.

İşin ayrıca değişik bir yanı daha var.

Bir olayı yapmak ayrı iştir, konuşma sanatı ayrı iştir.

Konuşmak kültür ister, kıvrak zeka ister, dil kuralları iyi bilmek ve kullanabilmek ister.

Zamanında üstün körü hakemlik yapmış bu ikili ise konuşma sanatından bihaber olduğu için, bu tür kendince esprileri de söylemekten çekinmez.

Zavallı halkımız da bunların ağzına bakar, saniyesini kaçırmaz.

Ne diyelim?

Böyle başa, böyle tarak.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Dünya'da nedenini ve nereden türediğini bilmediğim, dolayısıyla en nefret ettiğim mesleklerin başında eleştirmenlik gelir.

Biri bir şey yapar, birisi çıkar eleştirir. Eleştireceğine sen daha iyisini yapsana.
Olmaz.

Bahse konu ikili, ve spor saatlerine adam kıtlığından tıkılmış eleştirmen meslekli kişilerin yüzde seksen beşi boş adam.

Toroğlu ve Çakar ise zaten dönemlerinde hakemlikten tard edilmiş iki kişi.
Şimdi başımıza eleştirmen oldular.
Vay efendim sivri dilliymiş, yok efendim şuymuş, buymuş. Yere göğe sığdırılamayan tipler.

Hakemlik dönemlerini bilenler, ikisinin de aslında ne kadar yanlış karar verdiğini gayet iyi hatırlarlar.

Hakemlik gerçekten zor iştir. Onlarca metre kare alanda, doğru yerde durabilmek, olayın akışını tam anında yakalamak vb. gerçekten çok iyi bir kondisyon ve iyi algı ister.

Bizim ağalar ne yapar?

Olay bitmiş, on farklı açıdan pozisyon gelmiş, ve defalarca tekrar edilmiş, doğru yorumu bulmuşlar.

Vay be!

Sanki İstanbulu yeniden keşfetmişler.

Bir de işin komik yanı aynı programda iki farklı yorumuma da rastladım.

İşin ayrıca değişik bir yanı daha var.

Bir olayı yapmak ayrı iştir, konuşma sanatı ayrı iştir.

Konuşmak kültür ister, kıvrak zeka ister, dil kuralları iyi bilmek ve kullanabilmek ister.

Zamanında üstün körü hakemlik yapmış bu ikili ise konuşma sanatından bihaber olduğu için, bu tür kendince esprileri de söylemekten çekinmez.

Zavallı halkımız da bunların ağzına bakar, saniyesini kaçırmaz.

Ne diyelim?

Böyle başa, böyle tarak.
Yorumculuklarını bilmem ama hakemliklerine üstünkörü demek özellikle de Ahmet Çakar'a cidden ayıp yani. Şampiyonlar ligi yarı finali yönetmiş başka bir hakemimiz mi var? Eleştirmenlere kızıyorsun senin yaptığın ne şimdi.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çok kaliteli spor yorumcusu vardı zamanında (NTV'de) adını nedense anımsayamadım :( Onun gibi insanlar olmalı idi burda :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Oha yani. Biz Ömer Üründül' e laf atıyorduk. Şunların yaptığı yoruma bak. Üründül hiç olmazsa bunlar gibi saçma - sapan konuşmuyor :mad:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
90 Dakika nın kurucu olan vefat eden Kenan Onuk

Evet. İsmini anımsayamamıştım. Allah gani gani rahmet eylesin. Çok keyif alırdım onu izlerken. Efendi insan :) İyiler erken gidermiş...

-Kemal Sunal
-Adile Naşit
-Barış Manço
-Cem Karaca
-Kenan Onuk
-Orhan Şengürbüz

sizleri asla unutmayacağım...

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ne Erman T. Ne Ahmet Ç. Nede Omer Ü. Yorumculukta Mehmet Demırkol U tek gecerım...:)