Soru Epic Games Gizemli Oyunlar Tahmin Konusu

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bütün gün nasıl takip ediyorsunuz? Ben akşam olunca konuya bakıyorum, oyun güzelse alıyorum. :D Siz bayağı takmışsınız.
Ben öylesine meraktan bakıyorum. Az çok takip ediyorum. Bir de sohbet muhabbet olsun diye. Hangi oyun çıkacağını bulmaya çalışmak güzel oluyor. ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Prey doğru çıktı. Yeni oyuna ise Reddit'deki bazıları Control diyorlar. Sanırım yine ücretsiz olacak gibi, ücretsiz verdikleri oyun. Zaten önceden ücretsiz verdiklerinde eklemiştim ben.
Aşağıdaki iki resim kanıtı. Sizler ne düşünüyorsunuz?
NQIy28tl_4x.jpg
control-speedrun-br-1574464641877.jpg

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ben de yakın zamanda oyunu verdiler, yine tekrar aynı oyunu vermezler diye düşündüm. Belki o değildir, Quantum Break olabilir diye de aklıma gelmedi değil.
Ama o gibi duruyor. Resimdeki gibi aynı şekilde el. Yine Control'ü verecekler ücretsiz olarak. Ama ben kesin verecekler demiyorum. Dediğim gibi resimdeki el gibi aynı şekilde duruyor.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,681
Ben de yakın zamanda oyunu verdiler, yine tekrar aynı oyunu vermezler diye düşündüm. Belki o değildir, Quantum Break olabilir diye de aklıma gelmedi değil.
Ama o gibi duruyor. Resimdeki gibi aynı şekilde el. Yine Control'ü verecekler ücretsiz olarak. Ama ben kesin verecekler demiyorum. Dediğim gibi resimdeki el gibi aynı şekilde duruyor.
quantum break epic gameste yok sanırım. Olmayan oyunu veremezler.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Prey doğru çıktı. Yeni oyuna ise Reddit'deki bazıları Control diyorlar. Sanırım yine ücretsiz olacak gibi, ücretsiz verdikleri oyun. Zaten önceden ücretsiz verdiklerinde eklemiştim ben.
Aşağıdaki iki resim kanıtı. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Umarım yanlıştır diyeceğim ama %95 bu. Yeter kardeşim her platformda ücretsiz oldu şu oyun niye inatla bu oyunu veriyorlar anlamadım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kaynak da doğruladı. Maalesef oyunumuz Control :(

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Umarım yanlıştır diyeceğim ama %95 bu. Yeter kardeşim her platformda ücretsiz oldu şu oyun niye inatla bu oyunu veriyorlar anlamadım :D
Doğru dediniz. Sanki verecek başka oyun kalmadı. Aynı oyunu vere vere insan bıkar oyundan. Her yerde oyunu ücretsiz verecekler. Vermedikleri yer kalmayacak. ?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Doğru dediniz. Sanki verecek başka oyun kalmadı. Aynı oyunu vere vere insan bıkar oyundan. Her yerde oyunu ücretsiz verecekler. Vermedikleri yer kalmayacak. ?
Kesinlikle ya. Amazon verdi , Epic önceden de verdi yeter kardeşim :D Tamam oyun çok kaliteli ve güzel ama bu kadar sık bedava olması da normal değil aslında satışlarda üzmemiştir şirketi :D

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Yukarı da bir arkadaş verdikleri oyunu bir daha vermezler yazmış ama yanlış bir bilgi bende takip ederim bedava oyunları epic çoğu kez aynı oyunu 50 kere verdi hatta şuan yine bedava verdiği oyunlar arasından rahat 3-4 tanesi zaten hesabımda olan ve yine daha önce bedava aldığım oyunlar çıktılar :)

Reaksiyon puanı
1,636

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Control zaten yakın zamanda verilmişti verilmesi saçma olur
İnşallah control vermezler
Oyun güzel ama hem Amazon hem Epic verdi almayan kalmamıştır (takip edenler almıştır)
Biz dying lightler assasins creedler bekliyoruz Epic bizi yine şaşırtıyor
Epic şaşırtmayı sever istenmeyen oyunlar verip asıl oyunları en son verebilir
Bu sene güzel oyunlar verildi ama insan bir dying light beklemiyor değil çıkmasına az kalmışken verilmesi dying light 2nin satışlarını önemli ölçüde arttırır
Yarın görürüz

Reaksiyon puanı
1,636
Control zaten yakın zamanda verilmişti verilmesi saçma olur
İnşallah control vermezler
Oyun güzel ama hem Amazon hem Epic verdi almayan kalmamıştır (takip edenler almıştır)
Biz dying lightler assasins creedler bekliyoruz Epic bizi yine şaşırtıyor
Epic şaşırtmayı sever istenmeyen oyunlar verip asıl oyunları en son verebilir
Bu sene güzel oyunlar verildi ama insan bir dying light beklemiyor değil çıkmasına az kalmışken verilmesi dying light 2nin satışlarını önemli ölçüde arttırır
Yarın görürüz
Eğer ipucuna bağlı kalırlarsa %100 Control bence. :/

Reaksiyon puanı
1,636
Evet son 19 dk bakalım yeni ipucu ne olacak.

Epic çöktü!

1640534531570.png

Son düzenleme: