Soru Epic Games Gizemli Oyunlar Tahmin Konusu

redworld123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar benden size tavsiye 8 TL ye Amazon prime alın her ay başı daha kaliteli oyunlar veriyor adamlar saçma sapan şeyler değil tamam biliyorduk 15 oyun da AA seviyesinde olmaz tabiki ama verdikleri şeyleri tekrar verip verip şov yapmak da gereksiz. daha amazonda tekrar verdiklerini görmedim en azından

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Arkadaşlar benden size tavsiye 8 TL ye Amazon prime alın her ay başı daha kaliteli oyunlar veriyor adamlar saçma sapan şeyler değil tamam biliyorduk 15 oyun da AA seviyesinde olmaz tabiki ama verdikleri şeyleri tekrar verip verip şov yapmak da gereksiz. daha amazonda tekrar verdiklerini görmedim en azından
Hocam amaç burada beleş oyun almak ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Hep iki de bir yeni veya çok iyi oyun verecek halleri yok. En azından kötü veya iyi oyunları veriyorlar bedavaya. İyi oyun çıkacak diye beklemiyorum hangi oyun çıkacak diye bekliyorum ben. Çok kötü olmadığı sürece ekliyorum hep. Grafik takıntısı falan yok bende pek. Zaten AAA oyun çıkacak diye de sevinmiyorum. Ama verdikleri güzel oyunlar da var. Yalan değil.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Hep iki de bir yeni veya çok iyi oyun verecek halleri yok. En azından kötü veya iyi oyunları veriyorlar bedavaya. İyi oyun çıkacak diye beklemiyorum hangi oyun çıkacak diye bekliyorum ben. Çok kötü olmadığı sürece ekliyorum hep. Grafik takıntısı falan yok bende pek. Zaten AAA oyun çıkacak diye de sevinmiyorum. Ama verdikleri güzel oyunlar da var. Yalan değil.
Allah aşkına aldığınız oyunlardan kaç tanesini indirip oynadınız? Herkes kütüphane dolu gözüksün diye aldı tüm çöp oyunları. Bugüne kadar dağıtılan çöp oyunları verse ne vermese ne zaten kimse oynamıyor.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Allah aşkına aldığınız oyunlardan kaç tanesini indirip oynadınız? Herkes kütüphane dolu gözüksün diye aldı tüm çöp oyunları. Bugüne kadar dağıtılan çöp oyunları verse ne vermese ne zaten kimse oynamıyor.
Eğer bana diyorsanız, ben satın aldığım oyunları bile oynamıyorum sayılır. Bir tane veya 2 tanesini 1 hafta da 2 kere oynuyorum en fazla ya da hiç oynamıyorum. Onlar da boş boş duruyor. Hiç bir şey yapasım yok hayatta. Boş boş duygusuz duygusuz oturuyorum sabahtan akşama kadar.
Bir de ne bekliyordunuz ki? Her gün büyük firmaların büyük oyunlarını mı verecekler? Ben herkes gibi kütüphane dolsun veya dolu gözüksün diye eklemiyorum. Beğendiğimi ekliyorum ben. İllaki grafikleri iyi olan oyun iyi olmuyor. Grafiğin önemli olduğu kadar oynanış da önemli.
Her oyun da kötü sayılmaz. Arada güzel oyunlar da var. Tabii ki her insanın beğendiği oyun değişebilir.
Hadi bunları geçelim. Biz niye bunu tartışıyoruz ki? Kötü veya iyi bana ne. Ben bakarım beğendiysem eklerim geçerim. Kötü oyun veriyorlarsa da bana zararı yok ki. Versinler. Onlar veriyorlar. Ben bir şey kaybetmiyorum ki. Kafaya takmaya gerek yok. Hayat devam ediyor sonuçta.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Eğer bana diyorsanız, ben satın aldığım oyunları bile oynamıyorum sayılır. Bir tane veya 2 tanesini 1 hafta da 2 kere oynuyorum en fazla ya da hiç oynamıyorum. Onlar da boş boş duruyor. Hiç bir şey yapasım yok hayatta. Boş boş duygusuz duygusuz oturuyorum sabahtan akşama kadar.
Bir de ne bekliyordunuz ki? Her gün büyük firmaların büyük oyunlarını mı verecekler? Ben herkes gibi kütüphane dolsun veya dolu gözüksün diye eklemiyorum. Beğendiğimi ekliyorum ben. İllaki grafikleri iyi olan oyun iyi olmuyor. Grafiğin önemli olduğu kadar oynanış da önemli.
Her oyun da kötü sayılmaz. Arada güzel oyunlar da var. Tabii ki her insanın beğendiği oyun değişebilir.
Hadi bunları geçelim. Biz niye bunu tartışıyoruz ki? Kötü veya iyi bana ne. Ben bakarım beğendiysem eklerim geçerim. Kötü oyun veriyorlarsa da bana zararı yok ki. Versinler. Onlar veriyorlar. Ben bir şey kaybetmiyorum ki. Kafaya takmaya gerek yok. Hayat devam ediyor sonuçta.
Zaten konunun ilk mesajlarına bakarsanız ben kendim söyledim AAA oyun beklemeyin diye. Normal oyunlar dağıtılır diye. Ama Epic Games eskiden yaptığı hatayı yapıp çer çöp oyunu gizemli oyun diye dağıtıyor. Her oyun çöp değil diyorsunuz 3 oyun dışında kaliteli demiyorum düzgün bir oyun söyleyin tamam diyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugünkü boş oyun dağıtılmış. Yarın da aşağıdaki oyun verilecekmiş. 2 gün şöyle boş oyunlarla harcandı bakalım kalan günlerde ne olacak.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
1,620
1640707624398.png

Oyun verildi.

Salt and Sanctuary yarının verilecek oyunu.

1640707862056.png

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Son olarak da Tomb Raider Trilogy'i verecekler. Yanlış değilse o üç oyun olacak. İyi oyunlar o üç oyun. Listeye göre diğerleri doğruydu. Son oyunda doğru olması lazım. Herhalde şu eskilerini vermezler diye düşünüyorum. Ama belli olmaz. Bekleyip göreceğiz.
2mqT4sj1_4x.jpg
Bundan sonra yine haftalık oyun vermeye dönerler. Gizemli oyun diye paylaşmazlar artık herhalde, yani umarım.

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
712
Son olarak da Tomb Raider Trilogy'i verecekler. Yanlış değilse o üç oyun olacak. İyi oyunlar o üç oyun. Listeye göre diğerleri doğruydu. Son oyunda doğru olması lazım. Herhalde şu eskilerini vermezler diye düşünüyorum. Ama belli olmaz. Bekleyip göreceğiz.
Bundan sonra yine haftalık oyun vermeye dönerler. Gizemli oyun diye paylaşmazlar artık herhalde, yani umarım.
Tomb raider, rise of the tomb raider ve shadow of the tomb raider verecekler oyunların sonunda definitive edition yazıyor yenilenmiş grafik olacak sanırım

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
1,620
Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy kostenlos im Epic Games Store am 30.12 um 17 Uhr - mydealz.de Buyurun.

Acaba son gün ne verecek?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Yarında Salt and Sanctuary verecekler galiba. Önce oyunun adına falan ve gizemli oyun resimdeki yerdeki S harfli tuzluğa bakarsanız anlarsınız.

Son düzenleme:

Yselim127

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Evet arkadaşlar sizce Epic Games gizemli oyun ne olacak
İnşallah rdr2 yada cyberpunk olur
Epic Games üzerinden baktım şuan indirimde değiller bir ihtimal gelebilir mi ?
Ve bir sorum daha var gizemli oyunu beklemek iyi olur mu yoksa şimdi Steam üzerinden rdr 2 olmak mantıklı mı
Nede olsa GTA 5 ücretsiz olmuştu ve güzel oyunlar verdi
Oyunlar sızdırıldı son gün Tomb Raider serisini verecek sadece

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
712
Tomb raider definitive survivor trilogy bu gün değil yarınmış :D

Ekli dosyalar

• 1234567890.png
    1234567890.png
    45.6 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Evet gizemli oyunlar bitti. Yine artık haftalık oyunları verecekler ve hangi oyun olduğunu göreceğiz.
6 Ocak saat 19:00'a kadar ücretsiz Tomb Raider Trilogy. Kaçırmayın ve hemen ekleyin kütüphanenize.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,436
Vay be oturduğum yerden toplamda 105 manat`lık 3 oyun hediyye aldım.
Sağolsun adamlar oyuncuların yüzünü güldürüyor fakat işin diğer tarafıda var.

Sanırım insanların zamanını boşa harcatmak için oyun dağıtıyor İLLuminati`ciler. Ne bilem artık

Reaksiyon puanı
1,620
Vay be oturduğum yerden toplamda 105 manat`lık 3 oyun hediyye aldım.
Sağolsun adamlar oyuncuların yüzünü güldürüyor fakat işin diğer tarafıda var.

Sanırım insanların zamanını boşa harcatmak için oyun dağıtıyor İLLuminati`ciler. Ne bilem artık
Dış minnaklar çalışmamızı istemiyorr! Böyle oyunlarla zihinlerimizi yoruyorlarr!