- Reaksiyon puanı
- 23,477
Tahmin konusuna geri dönelim? Epic yine bişeyler çeviriyor sonu hayrola.
Malesef kapı iyi mühürlenmiş. Akrasında ne var kim bilir?
Pek güzel oyunlar sayılmaz. Umarım yanlıştır.Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır.![]()
What's free on the Epic Games Store right now?
Stay up to date on what games Epic is giving away each week this year.www.pcgamer.com
Baya da havalı gözüküyor epic gamesten 16 hazirana kadar haftada 1 oyun verirse 5 oyun vermiş olacak şuan bir tanesi verildi kaldı 4 tane.Malesef kapı iyi mühürlenmiş. Akrasında ne var kim bilir?
Epicin ağzına verdiği kişi biz oyuncular oluyoruz galiba ?
Borderlands 3 aşırı iyi bir başlangıç bu arada. eğer diğer oyunlarda aynı kalite ve üstünde olursa çok iyi olur.Leydiler ve centilmenler bugün epic games borderlands 3 verdi tahmin konusundan da bildirim gelmedi birazcık gecikmişim epic iyi başlangıç yaptı borderlands 3 ile birlikte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya da havalı gözüküyor epic gamesten 16 hazirana kadar haftada 1 oyun verirse 5 oyun vermiş olacak şuan bir tanesi verildi kaldı 4 tane.
Epicin ağzına verdiği kişi biz oyuncular oluyoruz galiba ?
Ben tekte aldım. Launcheri kapayıp tekrar deneyin.Ağalar herşey iyide sipariş et penceresini geçemiyorum ve oyun kütüpaneme eklemiyor.
Düğmeye tıklıyorum sipariş et`e. Loading sürekli dönüyor.
Yapmadığım kalmadı. Hesapı kökten kapatıp geri açmakta istemiyorumBen tekte aldım. Launcheri kapayıp tekrar deneyin.
Yoğunluktan dolayıdır.Yapmadığım kalmadı. Hesapı kökten kapatıp geri açmakta istemiyorum
Yarın da vermeseler hesapı kapatıp açarım.
Unutmuşum gizemli oyun verdiklerini umarım bu da ilki gibi olur.1 Saat sonra oyun açıklanıyor bakalım ne verecekler.
Bishock serisini verdi güzel oyunlar. 3 tane daha oyun verecekler hiç sızıntı falan çıktı mı ekstra olarak ?Unutmuşum gizemli oyun verdiklerini umarım bu da ilki gibi olur.
Oyun verildi bioshock serisini verdi.
Şu sıra sızmalar yok.Bishock serisini verdi güzel oyunlar. 3 tane daha oyun verecekler hiç sızıntı falan çıktı mı ekstra olarak ?
Epic iyi gidiyor. Biri turuncu yerde batmadi mı bu garabet yazmış bilmiyor herhalde şuan epicin ue sahibi olduğunu ve oyun sektörüne yön verdiğini20 Dolarlık Man Eater oyunu bedava oldu.
Ayrıca Bir zamanlar kütüpaneme eklediğim oynadığım sonradan kullanıcılara kapatılan Çok güzel oyun vardı. Kütüpanemde olduğu için indirip yeniden oynayabilirdim ama. Arama kısmında bulunsa dahi kütüpaneye ekle butonu kalkmıştı.
Oyun ismi The Cycle ücretsiz olarak yine dağıtıyor. İndirin keyfini çıkarın.
Fallout 4 duruyor oyunların arasında bitirmedim hala.Fallout 3 geliyor bedava.
Hediyyeyi kaçırmayınız
Uzun zaman oldu oynayalı. Çok iyi oyun ve atmosferi sıkmıyor adamı.Fallout 4 duruyor oyunların arasında bitirmedim hala.
Bence kötü oyun değil. Ama Çok daha iyi olabilirmiş. Görevler kısmında kayboluyorum resmen. Data kısmında görevlerime baktığımda hangi görevin yan görev hangisinin ana görev olduğunu anlamıyorum. Hikaye güzel. Atmosfer güzel. Ama dediğim gibi bence başka bir firma yapsa veya bethesda daha özen gösterseymiş çok daha iyi olabilirmiş.Uzun zaman oldu oynayalı. Çok iyi oyun ve atmosferi sıkmıyor adamı.
Ghostrunner vermesi işime gelmez o kadar para verdik yavOOO aman aman kimler varmış burda!
Yeşil forumda konu açtım ben.
Dec 31|
Ghostrunner
Jan 01|
Escape Academy
Jan 02|
20 Minutes Till Dawn
Jan 03|
A Plague Tale: Innocence
Jan 04 - Jan 11|
Marvel's Guardians of the Galaxy
Yüksek ihtimalle verilecek oyunlar bunlar.
Zamanında beleşe çekmiştim. :/Ghostrunner vermesi işime gelmez o kadar para verdik yav![]()
marvel ve ghost runner iyi bence. En azıdan o kadar hype boşuna gitmemiş olur.OOO aman aman kimler varmış burda!
Yeşil forumda konu açtım ben.
Dec 31|
Ghostrunner
Jan 01|
Escape Academy
Jan 02|
20 Minutes Till Dawn
Jan 03|
A Plague Tale: Innocence
Jan 04 - Jan 11|
Marvel's Guardians of the Galaxy
Yüksek ihtimalle verilecek oyunlar bunlar.