- Reaksiyon puanı
- 11,241
Bütün gün nasıl takip ediyorsunuz? Ben akşam olunca konuya bakıyorum, oyun güzelse alıyorum.
Siz bayağı takmışsınız.

Keyifli aktivite.Bütün gün nasıl takip ediyorsunuz? Ben akşam olunca konuya bakıyorum, oyun güzelse alıyorum.Siz bayağı takmışsınız.
Ben öylesine meraktan bakıyorum. Az çok takip ediyorum. Bir de sohbet muhabbet olsun diye. Hangi oyun çıkacağını bulmaya çalışmak güzel oluyor. ?Bütün gün nasıl takip ediyorsunuz? Ben akşam olunca konuya bakıyorum, oyun güzelse alıyorum.Siz bayağı takmışsınız.
Konuda 2 3 kişi takılıyoruz güzel vakit geçiyor. Küçük de olsa bir aktiviteBütün gün nasıl takip ediyorsunuz? Ben akşam olunca konuya bakıyorum, oyun güzelse alıyorum.Siz bayağı takmışsınız.
Listede yoktu değil mi? control olma ihtimali baya yüksek ama saçma daha yeni verildi çünkü.
quantum break epic gameste yok sanırım. Olmayan oyunu veremezler.Ben de yakın zamanda oyunu verdiler, yine tekrar aynı oyunu vermezler diye düşündüm. Belki o değildir, Quantum Break olabilir diye de aklıma gelmedi değil.
Ama o gibi duruyor. Resimdeki gibi aynı şekilde el. Yine Control'ü verecekler ücretsiz olarak. Ama ben kesin verecekler demiyorum. Dediğim gibi resimdeki el gibi aynı şekilde duruyor.
Sadece aklıma geldi dedim. Ben verecekler demedim. Neyse yarını bekleyip görürüz. İnşallah ondan sonraki oyun yine verdikleri aynı oyunlardan biri olmaz.quantum break epic gameste yok sanırım. Olmayan oyunu veremezler.
Umarım yanlıştır diyeceğim ama %95 bu. Yeter kardeşim her platformda ücretsiz oldu şu oyun niye inatla bu oyunu veriyorlar anlamadım
Doğru dediniz. Sanki verecek başka oyun kalmadı. Aynı oyunu vere vere insan bıkar oyundan. Her yerde oyunu ücretsiz verecekler. Vermedikleri yer kalmayacak. ?Umarım yanlıştır diyeceğim ama %95 bu. Yeter kardeşim her platformda ücretsiz oldu şu oyun niye inatla bu oyunu veriyorlar anlamadım![]()
Kesinlikle ya. Amazon verdi , Epic önceden de verdi yeter kardeşimDoğru dediniz. Sanki verecek başka oyun kalmadı. Aynı oyunu vere vere insan bıkar oyundan. Her yerde oyunu ücretsiz verecekler. Vermedikleri yer kalmayacak. ?
İşte bu Mutant Zero oyunu önceden de vermişlerdi.Geliyor gelmekte olan. Yeni ipucunu çok merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 166317
Al işte bunu zamanında bedava vermiş zaten :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Eğer ipucuna bağlı kalırlarsa %100 Control bence. :/Control zaten yakın zamanda verilmişti verilmesi saçma olur
İnşallah control vermezler
Oyun güzel ama hem Amazon hem Epic verdi almayan kalmamıştır (takip edenler almıştır)
Biz dying lightler assasins creedler bekliyoruz Epic bizi yine şaşırtıyor
Epic şaşırtmayı sever istenmeyen oyunlar verip asıl oyunları en son verebilir
Bu sene güzel oyunlar verildi ama insan bir dying light beklemiyor değil çıkmasına az kalmışken verilmesi dying light 2nin satışlarını önemli ölçüde arttırır
Yarın görürüz
crew 2 oynanabilir. Ama hiç beklediğim gibi olmadı en azından 1 tane AAA ve herkesin sevdiği bir oyun verilebilirdi.Weird Promotions · woctezuma/egs-15DaysofGames Wiki Tahminde bulunmuşlar. İçinde A.C3 de var !!!
Ben bu indirimlerden çok iyi yararlandımcrew 2 oynanabilir. Ama hiç beklediğim gibi olmadı en azından 1 tane AAA ve herkesin sevdiği bir oyun verilebilirdi.
Ghost Recon Breakpoint gelirse müthiş olur müthiş.Weird Promotions · woctezuma/egs-15DaysofGames Wiki Tahminde bulunmuşlar. İçinde A.C3 de var !!!
Ben daha oyun alamadım. Oyunu alayım diyorum ya youtubeden izleyip bitirmiş oluyorum yada oyun hoşuma gitmiyor.Ben bu indirimlerden çok iyi yararlandım
Vay be doçent olmuşum.![]()
Angry Birds vermezler değil mi ?
liste bu. İğrenç ötesi bir listeydi. Resmen bizimle dalga geçildi.