kosasker
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 49
Open BSD
Open BSD
Home user olarak Ubuntu ile çıktığım yolda Linux Mint ile devam ediyorum. Kurarken de ,kullanırken de uğraşma. Win7+Mint 2'lisi yetiyor daha ne olsun.
http://opensource-tr.org/destek/thread-5.htmlikisini birlikte nasıl kurdun?ben kurmaya çalıştığım zaman "kök dizin yok" gibi bir hata veriyor.C sürücüsünde Win 7 var. D sürücüsüne Ubuntu kurmaya çalışıyordum.Hata verdi.Nasıl düzeltebilirim bu hatayı?
Son günlerde Mint12+cinnamon, mandriva, Mageia 2010+kde4, Pear Comice 4 denedim. En problemsiz ve stabil mandriva ve Mageia 2010 olarak görüyorum. Özellikle Mageia bana ubuntudan daha stabil gibi geldi.
[MENTION=75718]aslanpayi[/MENTION] pear os u usb den mi kurdun acabaSon günlerde Mint12+cinnamon, mandriva, Mageia 2010+kde4, Pear Comice 4 denedim. En problemsiz ve stabil mandriva ve Mageia 2010 olarak görüyorum. Özellikle Mageia bana ubuntudan daha stabil gibi geldi.
@aslanpayi , @karizmaxi arkadaşlar mageia kullanım sırasında sistemde işlemci ve ram kullanımı ne kadar acaba. Default desktop KDE olduğundan merak hasıl oldu. Ekran kartı driver yüklenmesi nasıl oluyor.Özellikle ati kartlar için kurulum yapılabiliyor mu? Hiç KDE kullanmışlığım yok. Alışabilirmiyim bilmiyorum. Ancak denemek istiyorum. Önerirmisiniz yoksa başka önerileriniz varmıdır?
@aslanpayi pear os u usb den mi kurdun acabaUsb den kurduysan ne ile kurdun ?
arkadaşlar denemeye karar verdimde ,burada ne dediğini bilen bir arkadaş çevirirse sevinirim.
http://www.pear-os-linux.fr/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=95
To successfully installe the ATI Drivers, follow this :
Open the terminal and enter one by one the following commands:
sudo sh /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh
sudo apt-get remove --purge fglrx fglrx_* fglrx-amdcccle* fglrx-dev* xorg-driver-fglrx
Then download the drivers with the address above and register in the Download folder
in the terminal then enter the following commands:
cd /Downloads
sh ./ati-driver-installer-11-11-x86.x86_64.run --force
Reboot & enjoy
Ubuntu artık özgürlükle alakası kalmayan bir dağıtım oldu ben kesinlikle önermiyorumubuntuya güzel bir tema yüklediğiniz mükemmel oluyor. özellikle mac teması![]()
Ubuntu artık özgürlükle alakası kalmayan bir dağıtım oldu ben kesinlikle önermiyorum
Ev kullanıcısı olarak düşündüğünden mi böyle konuştun?Android ve Ubuntu olmazsa, Linux dünyası yok olur gider. Şuan için durum bu şekilde.
Daha öncelerde Ubuntu ve Android mi vardı da varoldu onlar olmayınca yok olsun. Anlamsız bir cümle kurmuşsun bence. Ubuntu yokken Linux Vardı.Android ve Ubuntu olmazsa, Linux dünyası yok olur gider. Şuan için durum bu şekilde.
Daha öncelerde Ubuntu ve Android mi vardı da varoldu onlar olmayınca yok olsun. Anlamsız bir cümle kurmuşsun bence. Ubuntu yokken Linux Vardı.
Ev kullanıcısı olarak düşündüğünden mi böyle konuştun?