Unixbitkisel hayatta kalmak istiyorum
Debian ve güncellik?
Evet bu ikisi önemli ama güncellikde önemli benim içinbenim gözümde stabilite ve performanstan 10 üzerinden 10 alınca güncelliğin pek önemi kalmadı
Evet bu ikisi önemli ama güncellikde önemli benim için![]()
Evetde insan yeni özellikler istiyoraslında haklısın güncellik elbetteki önemli ama bir dağıtımın performansı iyi ise güncellemek çokta gerekli sayılmaz nede olsa linux kullanıcısısın virüsün girme ihtimali %0.1 , windows olsa tamamen güncellemek şart derdim ancak kesinlikle güvenli bir sistem bu tartışılmaz, ben hala ubuntu 8.04 kullanıyorum sistemimde yüklü sadece kernel güncellemesi beni götürüyor geri kalan güncelleştirmelerin çokta lazım olduğunu düşünmüyorum yani bide işin bu boyutu var![]()
Evetde insan yeni özellikler istiyor
Yoksa debian 1.1 ile kalmayada razıyım![]()
debian birazda manuel bir işletim sistemi kendin bişeyler yapmassan onun kendine hiç bir şey yapacağı yok gibi![]()
aslında haklısın güncellik elbetteki önemli ama bir dağıtımın performansı iyi ise güncellemek çokta gerekli sayılmaz nede olsa linux kullanıcısısın virüsün girme ihtimali %0.1 , windows olsa tamamen güncellemek şart derdim ancak kesinlikle güvenli bir sistem bu tartışılmaz, ben hala ubuntu 8.04 kullanıyorum sistemimde yüklü sadece kernel güncellemesi beni götürüyor geri kalan güncelleştirmelerin çokta lazım olduğunu düşünmüyorum yani bide işin bu boyutu var![]()
iyiya işte kullanıcıya linux öğretiyor :yes:
İyi de 8.04 zaten LTS sürümü ve 3 yıl desteği var.Yani hala kullanıyor olabilmen çok normal.
![]()
[video=youtube;M0j5iMWJUgA]http://www.youtube.com/watch?v=M0j5iMWJUgA[/video]
Bi diziden alıntı falan mı? öyle ise izlemek lazım![]()