- Reaksiyon puanı
- 4,723
Arkadaşlar göbeğim çok değil ama biraz var bunu en kısa sürede nasıl eritebilirim baklava falan yapmayacam sadece erisin istiyorum yaş 36
Arkadaşlar göbeğim çok değil ama biraz var bunu en kısa sürede nasıl eritebilirim baklava falan yapmayacam sadece erisin istiyorum yaş 36
Kardeşim bu aralar biraz fazla içtim hergün hergün 5-6 kutu bira bazen rakı ama bugün içmedim, 2 ay içinde kendi evime geçecem o zaman 1 ay aralıksız içmeyi planlıyorum hüngür hüngür ağlayarak sonra uzun süre içmemAlkolu biraktigini varsayip kardiyo yapmani oneriyorum.
yapacam kardeşim son 1 haftadır şekerde kullanmıyorum ekmek fazla tüketiyorum ekmeğide kesecemKardiyo + güzel diyet + mekik
Kardeşim bu aralar biraz fazla içtim hergün hergün 5-6 kutu bira bazen rakı ama bugün içmedim, 2 ay içinde kendi evime geçecem o zaman 1 ay aralıksız içmeyi planlıyorum hüngür hüngür ağlayarak sonra uzun süre içmem
Tamam oldu kardeşim yapcam
yapacam kardeşim son 1 haftadır şekerde kullanmıyorum ekmek fazla tüketiyorum ekmeğide kesecem
Neden bu kadar çok alkol tüketiyorsunuz?Kardeşim bu aralar biraz fazla içtim hergün hergün 5-6 kutu bira bazen rakı ama bugün içmedim, 2 ay içinde kendi evime geçecem o zaman 1 ay aralıksız içmeyi planlıyorum hüngür hüngür ağlayarak sonra uzun süre içmem
Tamam oldu kardeşim yapcam
yapacam kardeşim son 1 haftadır şekerde kullanmıyorum ekmek fazla tüketiyorum ekmeğide kesecem
Neden bu kadar çok alkol tüketiyorsunuz?
Stresten, kız arkadaşımdan ayrıldım gelecekte ne olacak bilmiyorum yaşımda 36Neden bu kadar çok alkol tüketiyorsunuz?
Stresten, kız arkadaşımdan ayrıldım gelecekte ne olacak bilmiyorum yaşımda 36
İnşAllah kardeşim şeninde durum aynı hatta daha fazlasıymış bide nişanlanmışsın, herşey gönlümüzce olsunNişanlımdan ayrıldım, işsizim, ailemle yaşıyorum. Yaşım 36. Boşver kardeş geçer illaki
Takmaya gerek yok. Vardır yukarıdakinin bir bildiği. Kendi sağlığından önemli hiç bir şey yokİnşAllah kardeşim şeninde durum aynı hatta daha fazlasıymış bide nişanlanmışsın, herşey gönlümüzce olsun
Sen daha dur. Filmin sonunu görelim ilk önce.Evlenince de kilo alabilirsin. Önemli olan başladığında disiplinli şekilde devam etmendir.
Yaş 35 oldu,9 ay oldu evleneli, kilo evlenmeden öncekiyle aynı halen.