En Fazla Kasan Antivirüs Veya İnternet Security

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aXXo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denediğiniz Antivirüs veya İnternet Securityler Arasında En Fazla Kasan Hangisi ?

• AVAST

Kullanılan: 21 5.1%
  • AVG

Kullanılan: 10 2.4%
  • AVIRA

Kullanılan: 5 1.2%
  • BITDEFENDER

Kullanılan: 17 4.1%
  • F-SECURE

Kullanılan: 3 0.7%
  • G-DATA

Kullanılan: 20 4.9%
  • KASPERSKY

Kullanılan: 202 49.1%
  • MCAFEE

Kullanılan: 11 2.7%
  • ESET / NOD32

Kullanılan: 12 2.9%
  • NORTON

Kullanılan: 90 21.9%
  • PANDA

Kullanılan: 12 2.9%
  • TREND MICRO

Kullanılan: 8 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    411
  • Anket kapatılmış .

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kaspersky'den şaşmıyacaksın bırakta kassın :)

hKml

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky çok kasıyor. Eset ve Avira benim denediğim en performanslı güvenlik yazılımları.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
norton 2011 kullanmayan kasperi antivirüs zanneder. :)

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim kullandığım anti virüsler Avast,M.S.Essential,Avira,Comodo İ.Security.İçlerinden en beğendiğim Avast.En az kasanı M.S.E ve Avira.Diğerlerini kullanmadığım için ne kadar kastığını bilmiyorum.Ama herkes Kaspersky çok kasıyor dedikleri için doğru diye düşünüyorum.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Deneme amaçlı sistemi sağlama alıp, virüs programımı kaldırdım. Yaklaşık 2 ay, virüs programı kullanmadan internette gezintimi yaptım. Dün avast kurup bir tarattırma yaptığımda, hiç bir virüs bulaşmadığını gördüm. Sanırım yeteri kadar bilinçlenmişim internet kullanımı konusunda. Antivirüs kullanmamaya karar verdim.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Avast 6.0 ile Pc'nizi yormadan guvene aliniz! =)

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İkinci siraya kasan virus program norton var ama şu an norton 360 olanini 1 yillik lisansla kullaniyorum hb den almiştim 3 kişi olarak kullanilabiliyor 64 tlye aynı sisteme karperskiyide kurmuştum avira nod32 diyebilirimki şu an en iyisi norton eski sürümler kasıyor olabilirdi yeni versiyonlari cok iyi arti güvenli:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bunun tersi doğrudur :)

ben sizin gibi varsayimlarla konusmayi kendi kullandıgım antivirüsü sırf ben kullanıyorum diye en iyiymis gibi konusmayi sevmem, son 1-2 aydır en bilinen bütün antivirüsleri kurdum denedim. norton internet security 2011 bir numaradir zaten antivirüs testleride ortada, eskiden de norton saglamdı ama kasmasida meshurdu zaten bu ankette de bu ortada ama 2011 sürümü eset, microsoft, avira gibi AV'lerle yarısır hatta daha iyi. baskada bisey demem tabiki istediginizi kullanın ama kasper iyidir ondan kasar varsın kassın vs derseniz alın iste kasmadanda iyi olabilmek mümkün.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim kullandıklarımdan bitdefender-sec.essentials.kis ve nisten memnunum.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ben sizin gibi varsayimlarla konusmayi kendi kullandıgım antivirüsü sırf ben kullanıyorum diye en iyiymis gibi konusmayi sevmem, son 1-2 aydır en bilinen bütün antivirüsleri kurdum denedim. norton internet security 2011 bir numaradir zaten antivirüs testleride ortada, eskiden de norton saglamdı ama kasmasida meshurdu zaten bu ankette de bu ortada ama 2011 sürümü eset, microsoft, avira gibi AV'lerle yarısır hatta daha iyi. baskada bisey demem tabiki istediginizi kullanın ama kasper iyidir ondan kasar varsın kassın vs derseniz alın iste kasmadanda iyi olabilmek mümkün.

Görev Yöneticisinin resmini buraya koyabilir misin?? Nortonun ne kadar bellek harcadığına bakıcam :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Görev Yöneticisinin resmini buraya koyabilir misin?? Nortonun ne kadar bellek harcadığına bakıcam :)

bilgisayar ilk acildiginda 4.500k, 2 saatlik kullanım sonrasında; symantec service yazan yer
13332.png

full sistem taramasi yaparken;
13341.png

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Geçen sene KIS kullanıyordum 3-4 aydır PURE kullanıyorum hiç kasmıyor. Donanımı yetersiz olanlar bence eset kullansın.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben de bugün Norton Internet Security 2011 kurdum gayet güzel gidiyor, saatlerdir açık 5-6k arası dolaşıyor.

Programda zaten "performans" bölümü var orada grafiklerle gösteriyor toplam kullanım içinde ne kadar CPU ve Bellek kullandığını. Böyle bi bölüm koymaları ne kadar iddialı olduklarının bi göstergesi zaten :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu yıl norton en iyi tartışmaya gerek bile yok bence :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
kasma konusunda kimse kaspersky'i geçemez :D en az kasanı da norton'un yenileri.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Daha önce de bu konuda yazdığım gibi, Kaspersky adından kaybediyor. :D Norton'un 2011 sürümü de eski sürümlerle karşılaştırıldığında çok daha iyi. Fakat Kaspersky'nin özellikle 2010-2011 sürümleri bu konuda abartıldığı kadar çok kasmıyor.

Trezcan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nod32 kullanıyorum eskiden kaspersky kullanıyordum, kesinlikle memmundum ama korkunç kasıyordu bilgisayarı iş yapamıyordum yani

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Şu Nod32'ye bi ısınamadım gitti. Neden acaba? Çocukluğuma inelim diyeceğim ama ilk antivirüsü üniversitede gördüm :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
orda yazan cokta önemli degil dostum sen koy dedin diye koydum. Kasper calismaya bi baslasin o durana kadar makinadan bi hayır bekleyemessin ama norton ister güncelleme ister full tarama ister zararlı tespiti ve silme yapsin aynı anda ac makinada oyun oyna farki anlamassın. cpu kullanımı cok az bellek zaten ortada, bellek kullanımının 2.000k'ya kadar düstügünü de gördüm.
Hersey bi kenara sen kasper kullan dostum, bu kadar yorum yapılmıs hala markayi babasının malı gibi savunan adama ne anlatabilirim gözüyle de görse inanmaz.

kasma konusunda kimse kaspersky'i geçemez :D en az kasanı da norton'un yenileri.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
söyledigim gibi ne kadar bellek harcadigi kasıp kasmamaya örnek gösterilemez ama yinede;
7085.png