En Fazla Kasan Antivirüs Veya İnternet Security

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aXXo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denediğiniz Antivirüs veya İnternet Securityler Arasında En Fazla Kasan Hangisi ?

• AVAST

Kullanılan: 21 5.1%
  • AVG

Kullanılan: 10 2.4%
  • AVIRA

Kullanılan: 5 1.2%
  • BITDEFENDER

Kullanılan: 17 4.1%
  • F-SECURE

Kullanılan: 3 0.7%
  • G-DATA

Kullanılan: 20 4.9%
  • KASPERSKY

Kullanılan: 202 49.1%
  • MCAFEE

Kullanılan: 11 2.7%
  • ESET / NOD32

Kullanılan: 12 2.9%
  • NORTON

Kullanılan: 90 21.9%
  • PANDA

Kullanılan: 12 2.9%
  • TREND MICRO

Kullanılan: 8 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    411
  • Anket kapatılmış .

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yeni sürüm Kaspersky 2011 ürünleri, yeni sürüm F-Secure 2011 ürünlerinden daha az sistem kaynağı tüketmekte. Bizzat kendi sistemimde şahidim. F-Secure müthiş kasıyor. Kaspersky diyenler önce bir F-Secure denesinler yada sistemlerini bir gözden geçirsinler...

Mehmet1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni sürüm Kaspersky 2011 ürünleri, yeni sürüm F-Secure 2011 ürünlerinden daha az sistem kaynağı tüketmekte. Bizzat kendi sistemimde şahidim. F-Secure müthiş kasıyor. Kaspersky diyenler önce bir F-Secure denesinler yada sistemlerini bir gözden geçirsinler...

F-Secure kullanmadım ama kaspersky internet security 2011 denedim eskisinden hiç bir farkı yok yine kasıyor bilgisayarı....

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
F-Secure kullanmadım ama kaspersky internet security 2011 denedim eskisinden hiç bir farkı yok yine kasıyor bilgisayarı....

Sen bir kullan Kaspersky'i mumla ararsın...

Bu arada düşük sistemlerde kasmalar söz konusu olabilir. Ondan sonra buraya çıkıp kasıyor deriz... Bizde niye kasmıyor kardeşimmm...

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sen bir kullan Kaspersky'i mumla ararsın...

Bu arada düşük sistemlerde kasmalar söz konusu olabilir. Ondan sonra buraya çıkıp kasıyor deriz... Bizde niye kasmıyor kardeşimmm...

Sistemin i3 i5 i7 ise konuşmakta haklısın asla kasmıyor ama core 2 duo veya centrino veya amd turion X2'de kesinlikle kasmakta sistemi en az kasan antivirüs esettir rahat etmek isterseniz bu makuldur

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sistemim core duo 2 ve kaspersky ile kasmalar sadece güncelleme esnasında nadiren yaşanırdı. Adam sisteminde gerekli ayarları yapmamış sistemi arkasında onlarca program çalışıyorken kalkıyor kaspersky kasıyor diyor. Ama şu bir gerçek ki F-Secure ile sistemim donuyordu resmen...

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Kaspersky kasıyor ben yüklemiştim yavaşlatıyodu benim pc yi başka pc leri etkiliyor mu bilmiyorum :)

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 aydır Norton İnternet Security 2011 kullanıyorum ve en ufak yavaşlama görmedim.
İşlemci: İntel Core 2 duo
Ram : 2 Gb Kingston

Eskiden Norton'dan nefret ederdim çok kasıyor diye. Bunu da ön yargı ile kurmuştum ama yanılmışım. Şimdi gayet güzel çalışıyor. Hiç kasmıyor. Benim gibi ön yargı ile yakşalanların denemesini isterim ;)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Antivirüs fanatikleride kapışmaya başlamış:D:D
Ne kadar güel:Benim antivirüsüm; seninkini döver:D:D
Uyarı:
Hiç bir şey senden daha iyi koruyucu olamaz.:wink::wink:

ZgRBlt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En fazla kaspersky kasıyor, 2011 sürümlerinde de kasmaya devam ediyor :S

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Nortan nerden baksanız 30 mb ram kullanıyor ne kasması ??

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
norton internet security 2011 5 mb civari ram yiyo kasma diye bisey yok. ama tabi insanlarda ön yargı kalmıs norton kasar diye. bende de vardi böle bi düsünce ama artık yok...

aby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarıma cok saglam solucanlar bulasmıstı ne kadar format atsam özel dosyalarımı geri yükleyince tekrar geliyordu virüs bircok av yi denedim kasper silebildi. kasıyor ama deyiyorda.

birde bana kasma ile kalite orantılı gibi geldi ne dersiniz?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
norton internet security son testlerde kasperdan daha iyi, hadi bize göre daha iyi olmasin ama kesinlikle daha kötü degil... ayrica kasma dogru orantılı diyosan nortonda kasma diye bisey yok varligi yoklugu bir.

StarWars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
....
birde bana kasma ile kalite orantılı gibi geldi ne dersiniz?

Bence kasma ile kalite orantılı değil, daha çok programlama algoritması ve kullanılan programlama dili perforfmansı belirliyor diye düşünüyorum. Kaspersky ile Eset antivirüs testlerinde zaman zaman birbirine çok yakın sonuçlar almalarına rağmen Eset kaspersky ile kıyaslandığında bilgisayarı kasmıyor onun kadar. Veya Avira pek çok kez kaspersky den daha iyi puanlar almasına rağmen kaspersky kadar kasmıyor kesinlikle.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ayarı yapıldıktan sonra bilgisayarı yoracak antivirüsün olduğunu düşünmüyorum.

FerGny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky bilgisayarı mahvediyor, harddisk sürekli çalışıyor kaspersky yüzünden, benim tercihim NORTON un yeni versiyonları veya ESET her ikiside çok süratli

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
kaspersky bilgisayarı mahvediyor, harddisk sürekli çalışıyor kaspersky yüzünden, benim tercihim NORTON un yeni versiyonları veya ESET her ikiside çok süratli

kasper HDD'i sürekli çalıştırıyorsa helal olsun kaspera :D demek ki diğer yazılımlar söz geçiremiyor HDD'ye :D Hey ALLAH'ım ya :)

Gauson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kasper oyların neredeyse yarısını almış, bu da demektir ki en fazla kasan güvenlik yazılımı Kaspersky. Zaten kasperin bu kasma problemi genelde ortak şikayet.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
NORTON kasmıyor arkadaslar ve 10.507.720 vırus ımza sayısı var

BlackManx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En fazla kasan Kaspersky.

Son dönemlerde ESET ve AVIRA denedim her ikisi de çok iyi.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Eset SS, Microsoft SE, Avira, Norton IS 2011; bunlarda kasma diye bisey yok.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
norton vırus verı tabanı 10.600.000 kolay gelsın

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bence antivirüs kasar diye bir yok.Eğer senin bilgisayarın donanımı iyi ise.Kaspersky veya başka bir şey yüklesenizde zaten kasmaz.Kasma olayının antivürise göre değil, bilgisayarın donanımının o antivüris programının kaldırıp kaldırmadığını bakılmadığını bakılması daha iyi olur diye düşünüyorum.Bunu şöyle bir örnekle açıklayabilirim;

Sadece işlemci ve ramleri baz alırsak,

pentium 4 bir işlemci ve 1 gb ram ile i3 bir işlemci ve 2 gb drr3 bir işlemci olduğunu düşünelim.Bu iki işlemcide her antivirüsü farklı performansda çalıştırır.Benim tezime göre; Antivirüs kasmaz, sadece o makinaya göre antivirüs yüklenmeli.

İyi Günler Dİlerim . . .