En Fazla Kasan Antivirüs Veya İnternet Security

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aXXo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denediğiniz Antivirüs veya İnternet Securityler Arasında En Fazla Kasan Hangisi ?

• AVAST

Kullanılan: 21 5.1%
  • AVG

Kullanılan: 10 2.4%
  • AVIRA

Kullanılan: 5 1.2%
  • BITDEFENDER

Kullanılan: 17 4.1%
  • F-SECURE

Kullanılan: 3 0.7%
  • G-DATA

Kullanılan: 20 4.9%
  • KASPERSKY

Kullanılan: 202 49.1%
  • MCAFEE

Kullanılan: 11 2.7%
  • ESET / NOD32

Kullanılan: 12 2.9%
  • NORTON

Kullanılan: 90 21.9%
  • PANDA

Kullanılan: 12 2.9%
  • TREND MICRO

Kullanılan: 8 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    411
  • Anket kapatılmış .

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
kasper bal gibide kasıyo 112 kisi kasıyo demis zaten üstüne laf olmaz... siz kaspere alistiginiz icin kasmayla kasmama arasındaki farki unutmussunuz. ben simdi kasper kursam ki kurdugum cok oldu makinamın hızlı halini bildigim icin aradaki farki cok rahat anliyorum...
öte yandan kaspersky en iyi korumayi saglar ona lafim yok, ki benim en iyi korumaya falan ihtiyacim yok eset hem yeterince koruyo hem hafif... simdiye kadar hic virüs yüzünden format attigimi makinanın göctügünü hatırlamiyorum; girdigim warez, crack vs sitelirinde haddi hesabi yok...en az 5 senedir eset smart...
İşte biz de bunu söylüyoruz.
Sisteme bir keylogger veya virüs sokmaya çalışın bakalım, Kaspersky olan bir sisteme ?
Fakat Kaspersky hariç (hepsi demiyorum) diğer bir çok güvenlik yazılımının ruhu bile duymayacaktır :)

Ben Kaspersky + Emsisoft Anti-Malware veya Malwarebytes' Anti-Malware ile yola devam ederim.
Çünkü sadece Kaspesky de yetmez :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Valla rüya görüyorunuz siz, kaspersky mi kasıyor? Bunu diyenler eminim daha önce hiç Norton kullanmadı....

Reaksiyon puanı
68
internete nasıl dolaşacağını bilsen anti virüse bile gerek kalmaz. Ama ben yine hafif bir şeyler kurdum her ihtimale karşı:)

SiradanVatandas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sisteme bir keylogger veya virüs sokmaya çalışın bakalım, Kaspersky olan bir sisteme ?
Fakat Kaspersky hariç (hepsi demiyorum) diğer bir çok güvenlik yazılımının ruhu bile duymayacaktır :)

Ben Kaspersky + Emsisoft Anti-Malware veya Malwarebytes' Anti-Malware ile yola devam ederim.

sonuc olarak kasper kasıyor asıl konu bu...:)

Reaksiyon puanı
2,148
En fazla kasan mı bilmiyorum ama Kaspersky 2011 ile benim şu sistemde gözle görülür bir performans farkı oluyor. Kullanılmayacak derecede değil ama yine de etkiliyor.

20101206153350.jpg

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Antivirüs proğramı kuracak arkadaşlara nacizane tavsiyem şudur; En az kasan ve iyibir koruma sağlayan eset nod32 4.20 serisinden kurmanız,ayrıca bunun yanına Iobit firmasının yapmış olduğu security 360 proğramınıda kurun...
>>Sisteminizi kaspersky la kasmayın derim...
>>Okulumuzun bilgisayar labaratuvarların da 70'e yakın pc ve müdür yardıcıları,müdür ve memurlarıda düşününce toplam 200 pc var ve bir çoğuda çift çekirdekli(yani sistemleri iyi) buna rağmen bilgi işlem sorumlumuz hiç birinide kaspersky kurmamıştır...{Biz bilgisayar öğretmenleri olarakta öğrencilerimize sistemleri çok ama çok iyiyse yani 4çekirdek ve üstüyse kaspersky'ı tavsiye etmekteyiz...(Yani zorunlu kalırlarsa)}

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
>>

....

>>Okulumuzun bilgisayar labaratuvarların da 70'e yakın pc ve müdür yardıcıları,müdür ve memurlarıda düşününce toplam 200 pc var ve bir çoğuda çift çekirdekli(yani sistemleri iyi) buna rağmen bilgi işlem sorumlumuz hiç birinide kaspersky kurmamıştır...{Biz bilgisayar öğretmenleri olarakta öğrencilerimize sistemleri çok ama çok iyiyse yani 4çekirdek ve üstüyse kaspersky'ı tavsiye etmekteyiz...(Yani zorunlu kalırlarsa)}

4 çekirdek olsa dahi kaspersky veya gdata tercih etmem. Bence isabetli bir karar olmuş.

---------- Post added at 11:38 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Sendeki bu kaspersky hayranlığına imreniyorum rise :D Ama yine de fikrimi söyliyeyim. Aylardır Eset Smart Security kullanıyorum ve torrentlerden veya diğer sitelerden haberim olmadan inen keyloger ve trojanları hiç tereddüt etmeden sildi. Yani bu konuda kaspersky den geride kalır yanı yok. Virüs tespit etme oranlarını incelersen G-Data nın kaspersky' den daha iyi olduğunu görürsün ama kasma açısından kaspersky den daha beter.

zDeniZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarımı en fazla kasan antivirüs kaspersky ve norton idi. Norton son dönemde kasma problemini düzeltti gerçi ama yine de kullanmıyorum ve bence en fazla kasan güvenlik yazılımı Kaspersky

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
kasper kasıyor diyenler hayatında kasılma görmemiş :D onlara quark xpress 7.0+ özellikle ve itinayla öneriyoruz :D

zDeniZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
önce kaspersky kurup deneyin daha sonra da eset kurun o zaman fark bariz şekilde ortaya çıkıyor. Bence adından değil program zaten kasması için yazılmış adeta :D Zaten bu problemin farkındalar herhalde kasmaski.com diye bir site açmışlar :devil2:

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
norton kasıyormu yapmayın arkadaslar nortonun son surumlerını denemenızı onerırım

zDeniZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
norton kasıyormu yapmayın arkadaslar nortonun son surumlerını denemenızı onerırım

Evet Norton son sürümlerinde kasma problemini halletmiş görünüyor. Fakat çok fazla yanlış alarm veriyor. Bu problemi de aşarsa Norton gerçekten iyi yolda. Yine de Eset in süratine yetişebilen bir güvenlik yazılımına rastlamadım ne yazık ki. Tercih etmek durumunda kalsam Kaspersky yerine Norton tercih ederdim o ayrı bir konu.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Evet Norton son sürümlerinde kasma problemini halletmiş görünüyor. Fakat çok fazla yanlış alarm veriyor. Bu problemi de aşarsa Norton gerçekten iyi yolda. Yine de Eset in süratine yetişebilen bir güvenlik yazılımına rastlamadım ne yazık ki. Tercih etmek durumunda kalsam Kaspersky yerine Norton tercih ederdim o ayrı bir konu.

Eset korumuyor ki gelen geçene buyur abi diyor ondan olmasın :D kaspersky candır :mrgreen:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu G-DATA 5 Milyar Virüsüde Bulsa Ben Kullanmam Arkadaş Bilgisayarımıda İnternetimide Felç Etti !

Eset korumuyor ki gelen geçene buyur abi diyor ondan olmasın :D kaspersky candır :mrgreen:

Valla Hiç Buyur Ettiğini Görmedim :) Demekki Senin ESET'in Eğitimi iyi Değilmiş :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
bana virüs yüzünden format için gelen bütün pclerde eset kuruluydu :mrgreen:

Bana Gelenlerde de Ya AVG yada Kaspersky Kuruluydu . Hatta Bir Şirketin 49 Bilgisayarında Kaspersky Business Versiyon Kuruluydu !

Her Programın Her Virüse Karşı Etkili Olduğu %100 Birşey Yok !

Eset Hem Virüs Konusunda Çok Başarılı Hemde Sistem Kaynaklarına Sömürmüyor ! Benim Tercihim Bu Yüzdendir

Seninki ise Senin Sebeblerindendir ..! (Program Fanatikliği Yapmıyorsan Tabi)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
eset korumuyomu bilip bilmeden konusmayalım hos degil. eset smart security mükemmel koruma sagliyo ayrica yüklü oldugunu unutuyorum cogu zaman kasmanın k'si yok. tamam en iyi koruyan antivirüs olmayabilir zaten öyle bi iddasi da yok ama kesinlikle sistem kaynagi kullanımına göre koruma oranı diye bi liste yapılsa açık ara lider olur...genel sıralama yapılırsada kesinlikle ilk 3 te.. yıllardır kullanıyorum girdigim warez,divx,crack,serial,adult sitelerin haddi hesabi yok simdiye kadar virüsten basım agrimadi.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bana Gelenlerde de Ya AVG yada Kaspersky Kuruluydu . Hatta Bir Şirketin 49 Bilgisayarında Kaspersky Business Versiyon Kuruluydu !

Her Programın Her Virüse Karşı Etkili Olduğu %100 Birşey Yok !

Eset Hem Virüs Konusunda Çok Başarılı Hemde Sistem Kaynaklarına Sömürmüyor ! Benim Tercihim Bu Yüzdendir

Seninki ise Senin Sebeblerindendir ..! (Program Fanatikliği Yapmıyorsan Tabi)

Program fanatikliği hayatta yapmam :) zaten kasperi kendi bilgisayarımdan başka bilgisayara kurmam :) sebebi ise lisans olayından dolayı :) ya ücretsiz kurarım ya da kampayaya girmiş anti-virüslerden faydalanırım. Hiç bir zaman crackli&patchli anti-virüs kurmam. Ancak korsan serial olursa kurarım. Onun için hangi anti-virüsün ne kadar kastığını aşağı yukarı bilirim :)

***Bazı forumlarda okuduğuma göre esetin başlangıç taraması kapatılıyormuş niye kapatıyorsunuz onu acep :) bırakın çalışsın daha iyi korumaz mı?? :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Program fanatikliği hayatta yapmam :) zaten kasperi kendi bilgisayarımdan başka bilgisayara kurmam :) sebebi ise lisans olayından dolayı :) ya ücretsiz kurarım ya da kampayaya girmiş anti-virüslerden faydalanırım. Hiç bir zaman crackli&patchli anti-virüs kurmam. Ancak korsan serial olursa kurarım. Onun için hangi anti-virüsün ne kadar kastığını aşağı yukarı bilirim :)

***Bazı forumlarda okuduğuma göre esetin başlangıç taraması kapatılıyormuş niye kapatıyorsunuz onu acep :) bırakın çalışsın daha iyi korumaz mı?? :)

Çok Güzel Cevap Vermişin desperado . Fikirlerine Ve Deneyimlerine Saygı Duyuyorum.!

Kaspersky'ında Şu Tarama Dışı Dediğim Halde Dosyaya Virüslü Uyarısı Verip Bilgisayarımı Yeniden Başlatma Olayı Yüzünden Nefretimi Kazandı .

Bilgisayarımında Açılış Kapanış Hızlarını Özellike Bariz Şekilde Etkiliyor . İnternet Hızımıda Etki Ettiğini Düşünüyorum (Tabi Bunu Kanıtlayamam) Eski Kaspersky Kullanıcısıyım Özellikle Bütün Dosyalara Kuyruk Takmasıda Ram'ı Değil Ama İşlemci Kullanımını Etkiliyor!

Ama ESET Gerçekten bu işi Biliyor! Sistem Entegrasyonu Bütün AV'lara Göre Çok Başarılı.! Hatta Bana Göre En İyisi

Saygılar Sevgiler benden olsun

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Çok Güzel Cevap Vermişin desperado . Fikirlerine Ve Deneyimlerine Saygı Duyuyorum.!

Kaspersky'ında Şu Tarama Dışı Dediğim Halde Dosyaya Virüslü Uyarısı Verip Bilgisayarımı Yeniden Başlatma Olayı Yüzünden Nefretimi Kazandı .

Bilgisayarımında Açılış Kapanış Hızlarını Özellike Bariz Şekilde Etkiliyor . İnternet Hızımıda Etki Ettiğini Düşünüyorum (Tabi Bunu Kanıtlayamam) Eski Kaspersky Kullanıcısıyım Özellikle Bütün Dosyalara Kuyruk Takmasıda Ram'ı Değil Ama İşlemci Kullanımını Etkiliyor!

Ama ESET Gerçekten bu işi Biliyor! Sistem Entegrasyonu Bütün AV'lara Göre Çok Başarılı.! Hatta Bana Göre En İyisi

Saygılar Sevgiler benden olsun

sonuna kadar katılıyorum. Ayrica kasperin kastıgını anlamak icin önce bi süre kasper kullanıp sonra eset'e gecmek yeterli, meğer benim bilgisayarım ne kadar hızlıymıs kasper kene gibi kanını emiyomus dedirtiyo insana. Koruma olarakta öyle kücümsenecek bi antivirüs degil en iyi 2-3 antivirüsten biri bana göre en iyi...

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hiçbirşey kurmuyorum hiç ama hiç kasmıyor. Gerçekten...

KabKa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda bir ağırlık vardı ki sormayın, sonunda nedenini buldum : KASperskyy :D Evet maalesef kasıyor kasıyor ve de kasıyoooorrr, şu anda comodo firewall + antivirüs free versiyonunu yükledim gayet de memnunum artık paralı antivirüslere paydos :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
eset korumuyomu bilip bilmeden konusmayalım hos degil. eset smart security mükemmel koruma sagliyo ayrica yüklü oldugunu unutuyorum cogu zaman kasmanın k'si yok. tamam en iyi koruyan antivirüs olmayabilir zaten öyle bi iddasi da yok ama kesinlikle sistem kaynagi kullanımına göre koruma oranı diye bi liste yapılsa açık ara lider olur...genel sıralama yapılırsada kesinlikle ilk 3 te.. yıllardır kullanıyorum girdigim warez,divx,crack,serial,adult sitelerin haddi hesabi yok simdiye kadar virüsten basım agrimadi.

zaten av testte kaspersky ve g-data pc kasma konusunda son testte dusuk 2 yıldız aldı

zDeniZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar çok şikayet varda neden KASpersky firması görmez bir türlü anlam veremiyorum ;)

cSystem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasmayanı bilemem ama kasanı biliyorum. kaspersky kullandığım an ağır antivirüs yazılımı