- Konuyu başlatan
aXXo
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 39
Kasperi tahmin etmiştim fakat norton sürpriz oldu benim için.
:confused1::confused1::confused1: norton bu kötü ünvanından kurtulmak için elinden geleni yapıyor. sana nasıl sürpriz oldu anlamadımKasperi tahmin etmiştim fakat norton sürpriz oldu benim için.
:confused1::confused1::confused1: norton bu kötü ünvanından kurtulmak için elinden geleni yapıyor. sana nasıl sürpriz oldu anlamadım
Haklısın fakat G-Data normalde en fazla kasan antivirüslerin başında gelir. Buna rağmen ikinci sırada şu anda Norton var bu açıdan söyledim.
Yürü be Kasper :w00t:
Hiç farketmez, Kaspersky ile yola devam
burdaki sıralama popüler antilere göre oluşmuş zaten![]()
Avira antivir hakkında ne düşünüyorsunuz? internete bağlı pcye kurdum güncellemeleri de yapıyorum.
bu anketin gözümde herhangi bir geçerliliği yok. millet daha çok ezbere not vermiş gibi. norton 2 yıldır en az kasan program. 5 sene önceki deneyimlere göre not verilmiş.
hocam resim koysanaböyle söyleme olmuyor
Biz kaspercılar resimleri koyduk
daha önceki sayfalarda görebilirsin
sen de gösterki nortonu bu dertten kurtar
ikisi de kader ortağı ne de olsa
![]()
Yıllardır dolaşan bir efsane gibi.. Kaspersky = kasar...dediğim gibi bence ezbere ve kulaktan dolma oy verilmiş.
O bir miktar dediğimiz elbette olur; en yeni sistemde de olur.AMD 3000+(640K)'da da kullandım, AMD X2 5600+(2MB)'de de kullandım. Tarma yaparken 1saaati aşıyordu ve haliyle sistemde bir miktar kasılma oluyordu.
Sistem kasıyor demeden önce biraz da HDD nin durumuna bakmak gerek. Benim 320 gb notebook hdd de taraması çok kısa sürüyor. Bunun en büyük nedeni düzenli arşivleme ve dosya bloklamadan ötürü.
Siz sisteminizi saçarsanız sağa sola, haliyle tarama da uzun sürer
Son söz : Dünyanın en sağlam dijital koruma programı KasperSky![]()
Bilmeden sallamak kötü duruma düşürebiliyor. Kaspersky kasıyor diyenlerin Celeron 500 kullandığını tahmin ediyorum.
bu anketin gözümde herhangi bir geçerliliği yok. millet daha çok ezbere not vermiş gibi. norton 2 yıldır en az kasan program. 5 sene önceki deneyimlere göre not verilmiş.
.....
adam gibi bir sistem kurun, sistemin de bakımını yapın, ondan sonra kaspersky kurun bakalım kasıyor mu kasmıyor mu?
Delil ve belge gerek; kasıyor demeyle kasmıyor...
Kusura bakma ama kasıyor..
Kesinlikle kimseye kafadan sallıyor-ezberden konuşuyor diyemeyiz, bu saygsızlık olur..54 kisi kafadan sallıyor bilgisayardan anlamiyor bir sen anliyorsun zaten...12 senedir bilgisayarla ilgiliyim teknik servisim kimseyle bilgimi karsilastirmam bile.. 2 seneye yakın kasper kullandım her sekilde denedim ve kasper KASIYOR bu kadar basit.he korumuyormu evet en iyi antivirüs olabilir lafim yok ama KASIYOR senin ne düsündügün ne cevap verdigin umrumda degil.ankette yazan antivirüslerin hemen hemen hepsini denedim ve öle denemek icin denemedim sıfır temiz stabil sistemde denedim.. ve kararimi verdim nod32 4 smart security..yok 1gb'a win 7 kurarsan kasper tabi kasarmis.eset 512 ramda bile kasmiyor..sistemim athlon x2, 2gb ddr2 800,500gb sata2 win7 ultimate.ve bu sistemle sadece firefoxta 2 sekme acikken arkaplanda hicbirsey calismazken ve daha 10 dakka önce formatlanmis makinemde makinanın yoruldugunu ugrastigini kasıldıgını gözümle gördüm kac defa..nokta
Görmezden gelmedik, gelemeyiz de...En güzel delil kullanıcılıların tecrübesi değil mi ? Burda oy kullananların büyük çoğunluğu kasıyor diyerek oy vermişler, bunu görmezden gelemezsiniz herhalde.
Görmezden gelmedik, gelemeyiz de...
Yine söylüyorum, tecrübe dediğiniz şey önceki sürümler ise, haklılar, bunu biz de kabul ediyoruz.
Sadece Kaspersky sürümünü, sistem özetini ve sistem kaynakları kullanımını yazarsalar ve ekran görüntüsünü koyarsalar söylenen şeyler belgelenmiş olur diyoruz.
sırf internette 2 dakikada key i bulunuyor diye nod32 olacak koruması beş para etmez programı en iyi antivirüs ilan edenler olduğu gibi, 3-5 yıllık bilgisayara kaspersky yükleyip "anaaam kasıyor bu" diyenler olması çok can sıkıcı. kendi abuk subuk deneyimlerinizi evrensel bir gerçekmiş gibi yansıtıp milleti yanıltmaya ne hakkınız var. sadece facebook, youtube bilen adamlar gelip burada antivirüs yorumu yapıyorlar. herkes için değil bu söylediklerim tabii ama eminim ki bu tanıma uyan birçok insan vardır.
....