KimBuGamzeli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,818
Arkadaşlar ekran kartımın çok ısındığını farkettim ve garantisi de bittiği için soğutucuyu söküp termal macun yenileyeyim dedim. Daha sonra bu macundan aldım. İnce bir tabaka halinde macunu sürdüm yanında gelen küçük spatula ile eşit şekilde işlemcinin tamamını kapatarak uyguladım fanını taktım şuan boşta bile 40 derece de çalışıyor diyeceksiniz ki havalar ısındı evet ısındı ama değiştirmeden öncede havalar böyleydi boşta 30 derece de çalışıyordu bu kart. Oyunlarda test ettim normalde 65-67 derece oluyordu şuan 71-73 derece arası oluyor sıcaklık. Nerede yanlış yaptım acaba ? Macun dandik diyicem ama en çok önerilen bir macun yabancı forumlarda bile öneriliyor. Uygulamam da doğru ince halde sürdüm her yerini kapattım işlemcinin fanı taktım hepsi bu ne çok ne de az orta derece sürdüm. Macunun etkisi belli zaman sonra mı belli oluyor ? Şuan sıcaklığı Afterburner ile düşürebiliyorum şu sıcaklıkta fan şu kadar çalışsın diye ayarı var onu yaparsam serin çalışıyor öyle de fan çok ses yapıyor var mı çözümü ?
Son düzenleyen moderatör: