MentalÇöküntü
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
merhaba 1 gün önce bilgisayarıma komple iyi bir temizlik yaptım işlemci ekran kartı termal macun değişimlerini yaptım her parçayı tek tek çıkarıp temizledim, bugun bazı sorunlarla karşılaşmaya başladım ilk olarak bluetooth sorunundan bahsedeyim. Normalde bluetooth bilgisayarımda vardı ama şuan da yok ve kullanamıyorum, görev çubuğunda ki üçgende sürekli usb işareti git gel yapıyor ve usb girme ve çıkma sesi geliyor sürekli sağ tık basınca bluetooth yazdığını görüyorum, aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır yaptım sürücüsünü sildim ama sürekli geliyor internette çözümünü bulamadım. Aniden donma problemi de başladı bugun valorant oynarken bi anda herşey dondu tüm herşeyi denedim "ctrl alt delete, ctrl shift esc" falan ama hiçbiri çalışmıyor beklesem de düzelmiyor mecbur tuşa basılı tutarak kapatıyorum aynı şey lol oynarken de oldu dedim acaba oyunda yükteyken ısındığı için mi oluyor çünkü yazdayız hava çok sıcak ve pc normalden çok ısınıyor ama pc boştayken masaüstündeyken de dondu sorunun termal macundan kaynaklandığını düşünüyorum birazcık fazla sürmüştüm biraz taştı ama birşey olmaz diye biraktım öyle sizce termal macundan mıdır söküp tekrar mı sürmeliyim?