Termal Macun işlemi sonrası pc açılıyor ekran gelmiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Now32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Now32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar,1 hafta önce pc yi servisten aldım harddisk değişti,termal macun ne kadara yaparsınız dediğim de 40 lira dediğin de olmaz dedim kendim aldım tanesi 4 liradan,Ekran kartı ve işlemciye termal macun yaptım.Yaptıktan sonra pc açılıyor fan çalışıyor ama ekran gelmiyor.Sebebi nedir acaba?Ayrıca işlemci fanı çok ses çıkarıyor.(Bilgisayar Masaüstü Konuyu oradan açamadım kusura bakmayın)

genel izleyici kitlesi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
23
Merhabalar,1 hafta önce pc yi servisten aldım harddisk değişti,termal macun ne kadara yaparsınız dediğim de 40 lira dediğin de olmaz dedim kendim aldım tanesi 4 liradan,Ekran kartı ve işlemciye termal macun yaptım.Yaptıktan sonra pc açılıyor fan çalışıyor ama ekran gelmiyor.Sebebi nedir acaba?Ayrıca işlemci fanı çok ses çıkarıyor.(Bilgisayar Masaüstü Konuyu oradan açamadım kusura bakmayın)
Ne kadar termal macun kullandınız?

Now32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Now32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apu derken anlamadım?
şunu gördüm işlemci yuvasında bir tane pim hafif yamuk gibi duruyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bilgisayar ekran kartsız çalışabilir mi? İşlemcinin grafik birimiyle.
deneyeyim mi?bilmiyorum çunki

Yani bilgisayar ekran kartsız çalışabilir mi? İşlemcinin grafik birimiyle.
işlemci intel dual core diye hatırlıyorum

genel izleyici kitlesi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
23
şunu gördüm işlemci yuvasında bir tane pim hafif yamuk gibi duruyordu

deneyeyim mi?bilmiyorum çunki
1 pinden pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Bu arada sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Son düzenleme:

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
1 pinden pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Bu arada sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Bende Asus Rog Strix B250F Gaming Var. İ7 7700 ile kullanıyorum, bir pin eğildi sağ taraftan, fanları artık kontrol edemiyorum, biosa giremiyorum, fanlar daima son hızda çalışıyor, işlemci sıcaklığı arada bir 1 derece oluyor, arada 170 derece oluyor. Bir pin diyerek geçmemeliyiz.

Now32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Asus Rog Strix B250F Gaming Var. İ7 7700 ile kullanıyorum, bir pin eğildi sağ taraftan, fanları artık kontrol edemiyorum, biosa giremiyorum, fanlar daima son hızda çalışıyor, işlemci sıcaklığı arada bir 1 derece oluyor, arada 170 derece oluyor. Bir pin diyerek geçmemeliyiz.
sıcaklık macundan önce işlemde iken 80-90 derece idi

genel izleyici kitlesi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
23
İşlemciler kolay kolay bozulmaz. Ama hiçbir şeyi gereğinden fazla hafife almamak lazım.

Now32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
QUOTE="genel izleyici kitlesi, post: 4918666, member: 602943"]
Sizi yönledirecek kadar konuya hakim değilim. Ama şu videoları inceleyebilirsiniz. İyi günler!
[/QUOTE]
saolun yine de teşekkür ederim

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Sıcaklık işlemcinin üzerinden alınmadığı için çok ses çıkartıyor fan aldığınız termal macun çok kalitesiz.