MTATurkey
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 293
Merhaba, öncelikle bu konularda çok bilgili olmadığım için saçma bir soru soruyorsam şimdiden kusura bakmayın. 8 gün önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem siparişi verdim ve hala kargoyu beklemekteyim, dolayısıyla bu uzun kargo bekleme sürecinde aklıma bir çok soru geliyor maalesef. Öncelikle bilgisayarımın işlemcisi ve ekran kartına termal macun uygulanarak mı gönderiliyor? Buradan önce arayarak sordum fakat çok fazla bir bilgi veremediler fakat sistemde her şeyin montajının yapılacağını fakat ekran kartımın montajının yapılmadan ayrıca gönderileceğini söylediler. Şimdi ilk durumda aklımda termal macunun ekran kartı ve işlemcime uygulanıp uygulanmadığı sorusu vardı fakat ekran kartının montajı yapılmadan geleceği bilgisini öğrenince kafamda farklı sorular oluştu. Bu durumda ekran kartına termal macun sürülü olmadan gelirse yanında termal macun gönderilir mi ya da bu ürünler fabrikasyon termal macunu sürülü olarak mı geliyor? Bir de ben bu ekran kartının teşhir veya iade bir ekran kartı olup olmadığını nasıl anlarım? Dediğim gibi bu kargo süreci beni forumlardan forumlar soktu ve bir kaç kötü yoruma denk geldim ve canım sıkıldı açıkçası. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkür ederim. Ek olarak az önce vatan bilgisayara sorduğum ekran kartına termal macun sürülü mü ya da sürmem gerekiyorsa termal macun gelecek mi ve benim yapmam durumunda garantimin tehlikeye girecek mi diye sorduğumda bana termal macun gönderilmediğini ve kendim yaptığım takdirde garanti sürecine girmeyebileceğini söylediler.