Eba canlı derse katılım zorunlumu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emir16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emir16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ebada canlı derse katılmak zorunlumu acaba ? Hocalar yoklama falan alıyolar idareye iletiyoruz falan diyolar. Bende salı ve perşembe günleri giremiyorum acaba sıkıntı olurmu ?

emir16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sıkıntı olmaz diyosun yani. Şuan canlı dersteyim hoca gene yoklama alıyo

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Ebada canlı derse katılmak zorunlumu acaba ? Hocalar yoklama falan alıyolar idareye iletiyoruz falan diyolar. Bende salı ve perşembe günleri giremiyorum acaba sıkıntı olurmu ?
Salı ve Perşembe girememe durumunu hocana belirtirsen iyi olur.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ne yoklaması ya sizi kandırıyorlar.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Yoklama falan yok. Öyle bir altyapı da yok. Daha kendi uygulamalarını bile kullanmıyorlar. Bir nevi kısıtlanmış Zoom. Zaten altta powered by Zoom yazıyor :D

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Neden canlı ders sizin için bu kadar büyük bir sorun ? Neden derse katılmak istemiyorsunuz ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Herkes girebiliyor diye bir kanun yok, herkesin evinde telefon yada bilgisayar yada internet yok bu bir zorunluluk olamaz öyle birşey olacaksa herkese cihazını vermeleri gerek ki kimsenin bahanesi olmasın.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Her canlı derste ekran görüntüsü alıp idareye gönderiyoruz. Onlar ne yapar bilmiyorum.

sdn123123

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Bizde çok yoklama almıyorlar ama sistem girenleri kayıt aldığınıda sanmıyorum zoom u biraz değiştirip canlı ders uygulaması diye vermişler
hocalar çok bakmıyor bence
Bizde 1 kere aldılar oda bir öğrenci yoklama alıyormusunuz diye sorduktan sınra aldı
ben çok önemsemiyom açıkçası bazen dalıyom hoca yazı okutturuyor nerde oolduğumuzu unutuyom öyle boş boş balıyom heralde duymuyor diyip geçiyor