bence olmuyor diğer mesajlar gelir onlara da bak amaEbada canlı derse katılmak zorunlumu acaba ? Hocalar yoklama falan alıyolar idareye iletiyoruz falan diyolar. Bende salı ve perşembe günleri giremiyorum acaba sıkıntı olurmu ?
Salı ve Perşembe girememe durumunu hocana belirtirsen iyi olur.Ebada canlı derse katılmak zorunlumu acaba ? Hocalar yoklama falan alıyolar idareye iletiyoruz falan diyolar. Bende salı ve perşembe günleri giremiyorum acaba sıkıntı olurmu ?
bana öyle geliyo sanki biz girelim diye alıyor gibime geliyo ama genede içimde bi sıkıntı oluyoNe yoklaması ya sizi kandırıyorlar.
EBA'nın kendi programında otomatik olarak yoklama alınıyor.Ne yoklaması ya sizi kandırıyorlar.
yoklama alınıyo diyelim katılmadık okul açıldığı zaman bi skıntı olabilirmi ?EBA'nın kendi programında otomatik olarak yoklama alınıyor.
alt değil üstte herhaldeYoklama falan yok. Öyle bir altyapı da yok. Daha kendi uygulamalarını bile kullanmıyorlar. Bir nevi kısıtlanmış Zoom. Zaten altta powered by Zoom yazıyor![]()
Bilemiyorum. Hocana sorman lazım.yoklama alınıyo diyelim katılmadık okul açıldığı zaman bi skıntı olabilirmi ?
Ben katılmıyorum beynimi tırmalıyor hem calısıyorum zaman yokEbada canlı derse katılmak zorunlumu acaba ? Hocalar yoklama falan alıyolar idareye iletiyoruz falan diyolar. Bende salı ve perşembe günleri giremiyorum acaba sıkıntı olurmu ?
Sağ altta gördüm en son. Yanlış hatırlıyor olabilirim.alt değil üstte herhalde
istememekten değil hergün giriyorum sadece salı ve perşembe günleri giremiyorum düzgün okursan sevinirimNeden canlı ders sizin için bu kadar büyük bir sorun ? Neden derse katılmak istemiyorsunuz ?
Kusura bakmayın.istememekten değil hergün giriyorum sadece salı ve perşembe günleri giremiyorum düzgün okursan sevinirim