Matthew Bellamy
Profesör
bi qualcomm etmez ama performans videolarını zaten izledin sana şimdi çok kötü işlemci dese ne fark ederkiMediatek kötü mu hocam

bi qualcomm etmez ama performans videolarını zaten izledin sana şimdi çok kötü işlemci dese ne fark ederkiMediatek kötü mu hocam
Yine pek anlamadim sonuc olarak iyi mi kötü mü yani ikisi arasinda çünkü p70i beğendikbi qualcomm etmez ama performans videolarını zaten izledin sana şimdi çok kötü işlemci dese ne fark ederkineticede çok başarılı bir performansı var.MTK genelde ucuz telefon işlemcisidir.Ama bu görüldüğü gibi performansı ortada.Qualcomm koyup kastıktan sonra ne anlamı varki
bence iyi. sonuçta videoları izledin, performansından kuşkun var mı ? daha ne olucak 800tl lik telefondaYine pek anlamadim sonuc olarak iyi mi kötü mü yani ikisi arasinda çünkü p70i beğendik
Malzeme kalitesi çok mu kötü daha inceleyemedim ben yok aydinda magazalardaBence iyi değil ama çok büyük bir eksisi yok ve bayan kullanacağı için sorun çıkartmaz ancak uzun vadede bir qualcomm stabilitesi de sunmaz. Açıkçası p70 ucuz işlemci, kalitesiz malzeme ile ürün fiyatını düşük tutmayı amaçlamış ve lenovo'nun piyasayı kullanıcıyı test ettiği bir ürün gibi duruyor. Çünkü bu özellikleri bu fiyata ancak bu şekilde ödün vererek bulabilirsiniz. Lenovo'da bu konuda kullanıcıyı deniyor BENCE.
Malzeme kalitesi çok mu kötü daha inceleyemedim ben yok aydinda magazalarda