Düşük bütçeli Telefon öneri

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Mediatek kötü mu hocam
bi qualcomm etmez ama performans videolarını zaten izledin sana şimdi çok kötü işlemci dese ne fark ederki :) neticede çok başarılı bir performansı var.MTK genelde ucuz telefon işlemcisidir.Ama bu görüldüğü gibi performansı ortada.Qualcomm koyup kastıktan sonra ne anlamı varki

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi qualcomm etmez ama performans videolarını zaten izledin sana şimdi çok kötü işlemci dese ne fark ederki :) neticede çok başarılı bir performansı var.MTK genelde ucuz telefon işlemcisidir.Ama bu görüldüğü gibi performansı ortada.Qualcomm koyup kastıktan sonra ne anlamı varki
Yine pek anlamadim sonuc olarak iyi mi kötü mü yani ikisi arasinda çünkü p70i beğendik

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yine pek anlamadim sonuc olarak iyi mi kötü mü yani ikisi arasinda çünkü p70i beğendik
bence iyi. sonuçta videoları izledin, performansından kuşkun var mı ? daha ne olucak 800tl lik telefonda :) 1300 tllik lg g3 te bile kasan oyunlar var.(2k ekran yüzünden) sen 800 tllik cihazda istediğin her oyunu oynayacaksın,en ufak şarj sıkıntın olmayacak, daha ne istenir ki bi telefondan :) ön kamerasını ben başarılı buldum(selfie) ama arka kamerası çok iyi değil.Zaten iyi bir kameralı telefon istiyorsan 1300 tl vermen gerekir.O kadar farka gider kamera alırım daha iyi.Yani sen git p70'i al. Ben aylardır telefon araştırıyorum.Ve p70 almaya karar verdim.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bence iyi değil ama çok büyük bir eksisi yok ve bayan kullanacağı için sorun çıkartmaz ancak uzun vadede bir qualcomm stabilitesi de sunmaz. Açıkçası p70 ucuz işlemci, kalitesiz malzeme ile ürün fiyatını düşük tutmayı amaçlamış ve lenovo'nun piyasayı kullanıcıyı test ettiği bir ürün gibi duruyor. Çünkü bu özellikleri bu fiyata ancak bu şekilde ödün vererek bulabilirsiniz. Lenovo'da bu konuda kullanıcıyı deniyor BENCE.

Reaksiyon puanı
16,128
doğru marka'yı seçersen mtk kötü değil p70 lenovo yani alınası telefonlar yapıyor.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence iyi değil ama çok büyük bir eksisi yok ve bayan kullanacağı için sorun çıkartmaz ancak uzun vadede bir qualcomm stabilitesi de sunmaz. Açıkçası p70 ucuz işlemci, kalitesiz malzeme ile ürün fiyatını düşük tutmayı amaçlamış ve lenovo'nun piyasayı kullanıcıyı test ettiği bir ürün gibi duruyor. Çünkü bu özellikleri bu fiyata ancak bu şekilde ödün vererek bulabilirsiniz. Lenovo'da bu konuda kullanıcıyı deniyor BENCE.
Malzeme kalitesi çok mu kötü daha inceleyemedim ben yok aydinda magazalarda

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Çok kötü diye bir şey yok hatta kötü de değil. Kalitesiz malzeme dememin sebebi plastik kasa olması. Bugünün şartlarında metal kasalar tercih ediliyor. S90 tamamen alüminyum kasa ve p70 plastik kasa. İnceleme imkanı bulursanız farkı anlarsınız.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
plastik olsa ne olacak. şimdiye kadar hep plastikti zaten :) ayrıca sert plastik.ek olarak telefonun performansı ortada zaten işlemciyi tartışmaya gerek yok bence.Bırakın mtk kullansın, bırakın kasası alimünyum olmasın.Zaten lg g2, zenfone 2 vs. gibi 1000 tl üstü cihazlar bile plastikten.Gidip incelediğiniz zaman karar verirsiniz.Eksikleri var mı? evet var; denge sensöründe hata var.Asphalt falan sensör ile oynayamazsınız.Ancak ayarlarından yeniden kalibre ederseniz olur.Onun dışında ekranına kalitesiz diyebilirsiniz.Ama orta segment telefon için gayet normaldir.Son olarak kamerası yetersiz diyebilirsiniz.(Selfie kamerasını beğendim arka kamerası vasat.)Hepsi bu kadar.Başkada eksiği yok telefonun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lenovo-P70-8-1426564104_660x0.jpg
Lenovo_P70_images9.jpg
lenovo-smartphone-p70-back-4.jpg

Reaksiyon puanı
16,128
benim galaxy yong gt-s5360 ta plastik onu duvara çarptım hala yaşıyor...
plastik olması kötü değil.