Kenpachi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 26
P70e lolipop gelmemis galiba![]()
Gelecek.
P70e lolipop gelmemis galiba![]()
resmi açıklama var sanırım gelicek diye.Ben hayran kaldım telefona.Arkadaşımız çok güzel incelemiş telefonu.Zaten bu video dan sonra kesinlikle p70 almaya gidiceksinizGelecek.
resmi açıklama var sanırım gelicek diye.Ben hayran kaldım telefona.Arkadaşımız çok güzel incelemiş telefonu.Zaten bu video dan sonra kesinlikle p70 almaya gidiceksiniz![]()
[video=youtube;L3ThRiU6pwE]https://www.youtube.com/watch?v=L3ThRiU6pwE[/video]
- - - Mesaj Güncellendi - - -
800 tlye başka ne alınabilir ki ? bu telefonun 2 bin liralık telefondan eksiklerini söyleyeyim :
kamera kalitesi öyle çok mükemmel değil ama sizi tatmin eder bence.
belki tasarımı daha güzel olabilirdi ama o zaman da 4000 mAh batarya olmazdı.(ayrıca tasarım herkese göre değişir ben fena bulmadım.)
Başka da bir eksiğini görmedimBide çift tıklama çok mükemmel algılamayabilir ama 800 tlde çift tıklama sensörü olması bile çok harika bi olay.video yu izlerseniz ne kadar akıllıca yapılmış bir özellik olduğunu göerbilirsiniz.Üstteki sensörleri kapatırsanız çift tıklama işe yaramıyor yani cebinizde açılması vs. gibi olayları çok akıllıca engellemiş lenovo.
Son olarak güncelleme desteği çok iyi olmayacaktır tahminimce.Ama samsung galaxy note 3 gibi bir telefon bile daha yeni lollipop aldıÇokta önemli değil bence. Tabi en azından lollipop olsun.Oda resmi olarak açıklandığını duydum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
video izlerken yakınlaştırması var
ciddi ciddi hayran kaldımHayran kalınılmayacak gibi değil ki hocam. 800 TL verdiğiniz telefon Antutu'dan 43 ile 46 bin arası alıyor. Fotoğrafla işi olan adamın zaten DSLR makinesi vardır. Napacak telefonun kamerasını![]()
ciddi ciddi hayran kaldımbi telefonda başka ne yapıcaksınız ki
havada drone gibi uçurmayacağım ya
sadece şu incelmeyi inceleyen hayran kalıcak.
niçin desire eye ? htc modelleri özelliklerine göre pahalı geliyor banaBende telefon alacağım 1 hafta sonra. Eğer 1000 1500 arası bütçem olursa Desire Eye alacağım. Max 1000 olursa direk P70![]()
niçin desire eye ? htc modelleri özelliklerine göre pahalı geliyor bana
seni bilmemde ben kişisel olarak z2yi tercih ederdim.Hayırlısı olsun.Benim bütçem max 1100 tl ama ben 800tlye lenovo p70 alıcam kesinlikle.OTG kablosu ile klavye bile bağlayabiliyorsunuz.1.5 günü rahatlıkla çıkartır.Hatta kulanıma bağlı olarak 2 gün çıkartır.Belki 2.5 bilemiyorumRengi kalitesi felan hoşuma gidiyor. O fiyata alınabilecek telefonlar arasındada en yenisi zaten. Diğerleri Z2, G3, One E8. Hepsinde aynı işlemci ve ram var. Z2 eski. G3'ün çözünürlüğü sıkıntılı. One E8 hiç biyerde stokta yok. Desire Eye kalıyor son seçenek.
kardeş o telefonda iyide güncelleme alamazsın o telefonda mtk işlemci var.Şu anda lenovo p70de karar kıldık. Gm nin kamerasi kalitesiz ayrica p70 bataryasi 4000 mah ve saglam kasa
kardeş o telefonda iyide güncelleme alamazsın o telefonda mtk işlemci var.
dostum smart 6 ile lenovo p70i kıyaslayamazsınBu durumda saygi duyuyoruz zevkler ve renkler.
Yok kardeş 3g de sıkıntı yok ben mtk derken guncelleme almaz demek istedimmtk kötü deği yoksa 3g'si zayıf mı? dark evopad 3g m7220 var mtk8312 var cpu 3g odamda ve salonda yok konak'ta full çekiyor...
p70 al. (NOKTA)Yok samsung dusunmuyoruz. 3 tel var düşündüğümüz. Lenovo p70 iphone 4. Az da olsa gm android one
Emredersinizp70 al. (NOKTA)
kusura bakmayın sizi kırmak istemedim. emretme anlamına söylemedim. bu arada inanın bana p70ten daha iyi cihaz bulamazsınız.S90 modelinin 2300 mah bataryası var.Oyun oynamaya kalkarsa veya facebookta vs. gezinirse 2 saat. Bir günü çıkaracağını zannetmem.Ama p70 ile çok yoğun kullanımda bile 1-1.5 günü çıkartır.Normal kullanımda 2.gün akşamı, sadece arama için vs. kullanırsa 2.5 günü çıkaracağını düşünüyorum.Sizin için tek eksi yönü kamerası olur.Oda idare eder.Benim bütçemi 1100e hatta 1300e kadar çıkartabilirim ama.800tlye böyle bir telefon bulmuşken diğer seçenekler otomatikman yeterli gelmiyor.P70 sanki daha iyi gibi hocam
Batarya önemli bir faktör ancak işlemci olarak mediatek mevcut, malzeme kalitesi olarak bir s90 değil ve kamera konusunda da yetersiz. İki telefonda aynı markanın ve fiyat olarak bakıldığında p70 uygun gibi gözüksede ayrıca her ne kadar özellik bakımından bir tık önde gibi gözükse de uzun vadeli kullanımda s90 tercih sebebimdir. Ben alıcak olsaydım s90 tercih ederdim yukarıdaki sebeplerden dolayı. Sizin fikinize de saygı duyarım herkesin kriterleri ve bütçesi uyuşmuyor.kusura bakmayın sizi kırmak istemedim. emretme anlamına söylemedim. bu arada inanın bana p70ten daha iyi cihaz bulamazsınız.S90 modelinin 2300 mah bataryası var.Oyun oynamaya kalkarsa veya facebookta vs. gezinirse 2 saat. Bir günü çıkaracağını zannetmem.Ama p70 ile çok yoğun kullanımda bile 1-1.5 günü çıkartır.Normal kullanımda 2.gün akşamı, sadece arama için vs. kullanırsa 2.5 günü çıkaracağını düşünüyorum.Sizin için tek eksi yönü kamerası olur.Oda idare eder.Benim bütçemi 1100e hatta 1300e kadar çıkartabilirim ama.800tlye böyle bir telefon bulmuşken diğer seçenekler otomatikman yeterli gelmiyor.
Estagfurullah kardeşim önemli değil mizahen dedim ben de zatenkusura bakmayın sizi kırmak istemedim. emretme anlamına söylemedim. bu arada inanın bana p70ten daha iyi cihaz bulamazsınız.S90 modelinin 2300 mah bataryası var.Oyun oynamaya kalkarsa veya facebookta vs. gezinirse 2 saat. Bir günü çıkaracağını zannetmem.Ama p70 ile çok yoğun kullanımda bile 1-1.5 günü çıkartır.Normal kullanımda 2.gün akşamı, sadece arama için vs. kullanırsa 2.5 günü çıkaracağını düşünüyorum.Sizin için tek eksi yönü kamerası olur.Oda idare eder.Benim bütçemi 1100e hatta 1300e kadar çıkartabilirim ama.800tlye böyle bir telefon bulmuşken diğer seçenekler otomatikman yeterli gelmiyor.
Mediatek kötü mu hocamBatarya önemli bir faktör ancak işlemci olarak mediatek mevcut, malzeme kalitesi olarak bir s90 değil ve kamera konusunda da yetersiz. İki telefonda aynı markanın ve fiyat olarak bakıldığında p70 uygun gibi gözüksede ayrıca her ne kadar özellik bakımından bir tık önde gibi gözükse de uzun vadeli kullanımda s90 tercih sebebimdir. Ben alıcak olsaydım s90 tercih ederdim yukarıdaki sebeplerden dolayı. Sizin fikinize de saygı duyarım herkesin kriterleri ve bütçesi uyuşmuyor.