Düşük bütçeli Telefon öneri

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
resmi açıklama var sanırım gelicek diye.Ben hayran kaldım telefona.Arkadaşımız çok güzel incelemiş telefonu.Zaten bu video dan sonra kesinlikle p70 almaya gidiceksiniz :)

[video=youtube;L3ThRiU6pwE]https://www.youtube.com/watch?v=L3ThRiU6pwE[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

800 tlye başka ne alınabilir ki ? bu telefonun 2 bin liralık telefondan eksiklerini söyleyeyim :

kamera kalitesi öyle çok mükemmel değil ama sizi tatmin eder bence.

belki tasarımı daha güzel olabilirdi ama o zaman da 4000 mAh batarya olmazdı.(ayrıca tasarım herkese göre değişir ben fena bulmadım.)

Başka da bir eksiğini görmedim :) Bide çift tıklama çok mükemmel algılamayabilir ama 800 tlde çift tıklama sensörü olması bile çok harika bi olay.video yu izlerseniz ne kadar akıllıca yapılmış bir özellik olduğunu göerbilirsiniz.Üstteki sensörleri kapatırsanız çift tıklama işe yaramıyor yani cebinizde açılması vs. gibi olayları çok akıllıca engellemiş lenovo.

Son olarak güncelleme desteği çok iyi olmayacaktır tahminimce.Ama samsung galaxy note 3 gibi bir telefon bile daha yeni lollipop aldı :D Çokta önemli değil bence. Tabi en azından lollipop olsun.Oda resmi olarak açıklandığını duydum

video izlerken yakınlaştırması var

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
resmi açıklama var sanırım gelicek diye.Ben hayran kaldım telefona.Arkadaşımız çok güzel incelemiş telefonu.Zaten bu video dan sonra kesinlikle p70 almaya gidiceksiniz :)

[video=youtube;L3ThRiU6pwE]https://www.youtube.com/watch?v=L3ThRiU6pwE[/video]

800 tlye başka ne alınabilir ki ? bu telefonun 2 bin liralık telefondan eksiklerini söyleyeyim :

kamera kalitesi öyle çok mükemmel değil ama sizi tatmin eder bence.

belki tasarımı daha güzel olabilirdi ama o zaman da 4000 mAh batarya olmazdı.(ayrıca tasarım herkese göre değişir ben fena bulmadım.)

Başka da bir eksiğini görmedim :) Bide çift tıklama çok mükemmel algılamayabilir ama 800 tlde çift tıklama sensörü olması bile çok harika bi olay.video yu izlerseniz ne kadar akıllıca yapılmış bir özellik olduğunu göerbilirsiniz.Üstteki sensörleri kapatırsanız çift tıklama işe yaramıyor yani cebinizde açılması vs. gibi olayları çok akıllıca engellemiş lenovo.

Son olarak güncelleme desteği çok iyi olmayacaktır tahminimce.Ama samsung galaxy note 3 gibi bir telefon bile daha yeni lollipop aldı :D Çokta önemli değil bence. Tabi en azından lollipop olsun.Oda resmi olarak açıklandığını duydum

video izlerken yakınlaştırması var

Hayran kalınılmayacak gibi değil ki hocam. 800 TL verdiğiniz telefon Antutu'dan 43 ile 46 bin arası alıyor. Fotoğrafla işi olan adamın zaten DSLR makinesi vardır. Napacak telefonun kamerasını :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Hayran kalınılmayacak gibi değil ki hocam. 800 TL verdiğiniz telefon Antutu'dan 43 ile 46 bin arası alıyor. Fotoğrafla işi olan adamın zaten DSLR makinesi vardır. Napacak telefonun kamerasını :D
ciddi ciddi hayran kaldım :) bi telefonda başka ne yapıcaksınız ki :) havada drone gibi uçurmayacağım ya :) sadece şu incelmeyi inceleyen hayran kalıcak.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
ciddi ciddi hayran kaldım :) bi telefonda başka ne yapıcaksınız ki :) havada drone gibi uçurmayacağım ya :) sadece şu incelmeyi inceleyen hayran kalıcak.

Bende telefon alacağım 1 hafta sonra. Eğer 1000 1500 arası bütçem olursa Desire Eye alacağım. Max 1000 olursa direk P70 :)

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
niçin desire eye ? htc modelleri özelliklerine göre pahalı geliyor bana

Rengi kalitesi felan hoşuma gidiyor. O fiyata alınabilecek telefonlar arasındada en yenisi zaten. Diğerleri Z2, G3, One E8. Hepsinde aynı işlemci ve ram var. Z2 eski. G3'ün çözünürlüğü sıkıntılı. One E8 hiç biyerde stokta yok. Desire Eye kalıyor son seçenek.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Rengi kalitesi felan hoşuma gidiyor. O fiyata alınabilecek telefonlar arasındada en yenisi zaten. Diğerleri Z2, G3, One E8. Hepsinde aynı işlemci ve ram var. Z2 eski. G3'ün çözünürlüğü sıkıntılı. One E8 hiç biyerde stokta yok. Desire Eye kalıyor son seçenek.
seni bilmemde ben kişisel olarak z2yi tercih ederdim.Hayırlısı olsun.Benim bütçem max 1100 tl ama ben 800tlye lenovo p70 alıcam kesinlikle.OTG kablosu ile klavye bile bağlayabiliyorsunuz.1.5 günü rahatlıkla çıkartır.Hatta kulanıma bağlı olarak 2 gün çıkartır.Belki 2.5 bilemiyorum :)

Şunuda söyleyeyim desire eye bilmiyorum ama 820 modeli olan bir arkadaşım vardı yere düşürdüğü gibi camı pert oldu.Ekran zaten tüm telefonların kırılıyor gorilla glass bence hikaye ama yine de telefonu düşürmemeye bakın :)

buyrun buda oyun incelemesi

[video=youtube;wTH3dyIfEL0]https://www.youtube.com/watch?v=wTH3dyIfEL0[/video]

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
iphone 5 almayin cok eskidi vede son update o cihaza fazla geldi. O nedenle kasmalar yavaslamalar basgosterdir. 1000.tl altinda islemci ram stabilite batarya performansi olarak vodafone smart 6 gayet basarili. snapdragon 615 2 gb ram 3000 mah pili ayrica kapasitif tuslar ile ekrandan da kayip yasanmiyor. Bu ozellikleri baska bir markaya koy 1200 tl. Smart 6 899 tl. Ornek asus zenfone selfi benzer ozellikler 1300 tl. Ornegin htc desire 820 fiyati 1300 tl. arkadaslar bir urunde snpdrgon 615 islemci varsa o alinir. Suan orta seviyenin en iyi islemcisi. O p70 de meditek var. En basitinden hizli sarj bile yok. bakin bunlar gunumuzde onemli seyler. Snpdrgn 615 de hizli sarj var. Yeni nesil a53 tam 4+4 cekirdek var. Adreno 405 gpu var. Yani ust seviye modern combat falan canavar gibi oynayabiliyon. Genede siz bilirsiniz. ben bir elektronikci olarak olaya teknik olarak bakarim. mesela bir urun tavsiye ederiz karsimizdaki sirf tavsiye ettigimiz urunun tasarimini begemiyor die daha kotu olani gidip aliyor. Bu durumda saygi duyuyoruz zevkler ve renkler.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bu durumda saygi duyuyoruz zevkler ve renkler.
dostum smart 6 ile lenovo p70i kıyaslayamazsın :) lenovo performans olarak g3le kafa kafaya oynar.çok ciddi söylüyorum.2K ekran olmasa elbette g3 geçer ama cihaz çok stabil ve smart 6 çok daha iyi.Bataryası efsane.Sadece batarya için alınır bu telefon.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok samsung dusunmuyoruz. 3 tel var düşündüğümüz. Lenovo p70 iphone 4. Az da olsa gm android one

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
3 telefonu mağazada anneniz ve kız kardeşinizle incelemenizi tavsiye ederim. Bunların dışında ikinci el düşünürseniz htc m8 bakabilirsiniz. Plastik kasa ve daha uygun fiyatlı e8 modeline de bakabilirsiniz.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onlar da bana biraktilar hangisi daha iyi falan diye. Yoksa özellik takintilari yok

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Öyleyse bayanın kullanabileceği en fazla 5 inc boyutunda kibar ve selfie kamerası iyi bir model almanız hoş olur. Tabi birde kılıf çeşidi olan bir model olursa kız kardeşinizin hoşuna gider.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Lenovonun s90 modeli var teknosada 1000 tl bütçenize uygunsa incelemenizi öneririm görsel açıdan iphone ile çok benziyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Teknik açıdan birkaç artısı var ancak günlük kullanımda fark yaratıcak bir durumu yok. S90 bayan için daha hoş duruyor fikrindeyim. Bence ikisi arasında seçim yapılacaksa bayanlar s90 tercih eder diye düşünüyorum. Bütçe de uygunsa neden olmasın ? :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Sony m4 aqua modelide hoş duruyor. Bu modelleri size tavsiye ederken kendi anneme alıcakmış gibi bakıp uygun bulup size tavsiye ediyorum :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
P70 sanki daha iyi gibi hocam
kusura bakmayın sizi kırmak istemedim. emretme anlamına söylemedim. bu arada inanın bana p70ten daha iyi cihaz bulamazsınız.S90 modelinin 2300 mah bataryası var.Oyun oynamaya kalkarsa veya facebookta vs. gezinirse 2 saat. Bir günü çıkaracağını zannetmem.Ama p70 ile çok yoğun kullanımda bile 1-1.5 günü çıkartır.Normal kullanımda 2.gün akşamı, sadece arama için vs. kullanırsa 2.5 günü çıkaracağını düşünüyorum.Sizin için tek eksi yönü kamerası olur.Oda idare eder.Benim bütçemi 1100e hatta 1300e kadar çıkartabilirim ama.800tlye böyle bir telefon bulmuşken diğer seçenekler otomatikman yeterli gelmiyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
kusura bakmayın sizi kırmak istemedim. emretme anlamına söylemedim. bu arada inanın bana p70ten daha iyi cihaz bulamazsınız.S90 modelinin 2300 mah bataryası var.Oyun oynamaya kalkarsa veya facebookta vs. gezinirse 2 saat. Bir günü çıkaracağını zannetmem.Ama p70 ile çok yoğun kullanımda bile 1-1.5 günü çıkartır.Normal kullanımda 2.gün akşamı, sadece arama için vs. kullanırsa 2.5 günü çıkaracağını düşünüyorum.Sizin için tek eksi yönü kamerası olur.Oda idare eder.Benim bütçemi 1100e hatta 1300e kadar çıkartabilirim ama.800tlye böyle bir telefon bulmuşken diğer seçenekler otomatikman yeterli gelmiyor.
Batarya önemli bir faktör ancak işlemci olarak mediatek mevcut, malzeme kalitesi olarak bir s90 değil ve kamera konusunda da yetersiz. İki telefonda aynı markanın ve fiyat olarak bakıldığında p70 uygun gibi gözüksede ayrıca her ne kadar özellik bakımından bir tık önde gibi gözükse de uzun vadeli kullanımda s90 tercih sebebimdir. Ben alıcak olsaydım s90 tercih ederdim yukarıdaki sebeplerden dolayı. Sizin fikinize de saygı duyarım herkesin kriterleri ve bütçesi uyuşmuyor.

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Estagfurullah kardeşim önemli değil mizahen dedim ben de zaten :) valla daha karar vermek için vaktimiz var. Maddi konudan dolayı önümüzdeki ayin 12sindem sonra alacağız o zamana kadar iyice düşünürüz. Ama benim kafamı işlemci karistiriyor

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya önemli bir faktör ancak işlemci olarak mediatek mevcut, malzeme kalitesi olarak bir s90 değil ve kamera konusunda da yetersiz. İki telefonda aynı markanın ve fiyat olarak bakıldığında p70 uygun gibi gözüksede ayrıca her ne kadar özellik bakımından bir tık önde gibi gözükse de uzun vadeli kullanımda s90 tercih sebebimdir. Ben alıcak olsaydım s90 tercih ederdim yukarıdaki sebeplerden dolayı. Sizin fikinize de saygı duyarım herkesin kriterleri ve bütçesi uyuşmuyor.
Mediatek kötü mu hocam