Duman Grubu Ayetle Alay Ediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
biraz ünlü oldular g.tleri kalktı. indirmek lazım.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir sitede bu konuyla ilgili aşağıdaki kuruma şikayet edilebildiğinden bahsedilmiş.
ben mail attım eğer bu başkanlık ilgileniyorsa sizde mail atın derim.

-------------------------------------------------------------------------------
Kültür Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı:

Telefonlar:
Başkanlık: (+90 312) 309 90 41
309 90 42
Santral: (+90 312) 309 90 35
309 90 36
309 90 38
309 90 39
309 90 40
Faks: (+90 312) 309 90 37
E-posta: teftiskurulu@kulturturizm.gov.tr
--------------------------------------------------------------------------------

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hurriyet.com dan alıntı
Aldırma geldik oyuna, kandır beni kandırsana, rezil kandırsana. Ortada bir dergah var, devrilir başın yarar, arkasında tezgah var, lem yelid ve löp yutar. “Bu şarkıda kim dini sömürüyorsa tepkimiz ona. Kimine göre bunu en iyi AKP yapıyor, kimine göre de son icraatlarından sonra CHP” diyor Kaan.

Dört yılda çok şey biriktirmişiz tabii 20 şarkıyla dönecektik - Hürriyet

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kıytırık bi maille adamları astınız kestinizya helal olsun.gerçekmidir yalanmıdır . kimbilir belkide şerefsizin propagandacının biri yazmıştır o maili.

bu parça gerçekten var hatta bazı gazeteler internet sitelerinde bu konuda roportaj yapmışlar istersen sende bi araştır. google amcamıza bi sor bakalım.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
dinlemeyin
hitap ettikleri bir kitle var demek ki albümleri çıkabiliyor.
nasıl siz onlara cahil kafir diyorsanız onlarında size böyle bakmaya hakları var
söyledikleri her söz sizin açınızdan yanlış ise onlar için yanlış onlar için günah
sizi ilgilendiren bir durum olduğunu sanmıyorum
kendi dininizle ilgilenin doğru bildiğinizi çocuğunuza öğretin
başkasına karışmayın sizi engelledikleri yok sizde onları engelleyemezsiniz.

Arkadaşım, sen olayın özünü kaçırmışsın. Kimse "bunlar niye inanmıyor" dememiş veya kimseye inanmadığı için bir söz söylenmemiş; bilakis, onlar inanan kimselerle alay etmişler.

Burada önemli olan, bir ayetle dalga geçecek şekilde ayetin tahrif edilmesi. Ne kadar ilginç bir cehalet türü. Fikirlere özgürlük derken aslında istediğiniz şey, "başkasının inancına hakaret edebilme özgürlüğü". Böyle bir özgürlük çeşidi yok arkadaşım, "onlara karışamazsınız" şeklinde bize yönelttiğin sözü asıl onlara söylemen gerekiyor; çünkü biz onlara karışmıyoruz, onlar bize karışıyor. Baksana, durduk yerde inancımızla alay etmişler. Yani asıl kendisine karışılan, müslümanlardır.

Çok, gerçekten çok ilginç.. Yani ortada başkasına karşı işlenmiş bir suç var ve suçu ortaya koyanın kendisi yargılanıyor. Demek ki sizin zihniyetinizde ceza verilmesi gerekenler sanıklar değil savcılar. Duruşmada karısını öldüren adamın hakimi hapse göndermesi gibi bir şey.. :)

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir numaralı şef..zler acıklamalarında ble bi meymenet yok tıpkı kendilerinde olmadığı gibi
sırf para kazanalım adımız duyulsun diye ne yapıcaklarını şaşırıyolar bigün harbi duman olup buharlasıcaksınız o günde çok yakın
müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışıyolar ne istiyolar bu ve bunun gibi insanlar islamiyetten ve ona inanalardan analmyorum ne gecicek elinize yada ne geciyo elinize karalamakla bilen bilmiyomu onca müşrik yıkamadı sizmi yıkıcaksınız üç beş çapulcu
anlamadan dinlemeden yayınlanan yada yazılan seyler değil aççık bariz bi şekilde yapıyolar propagandalrını mevlana ne geüzel demiş melekte sensin hayvanda bunlar düpe düz insan bedeninde havanlık yapıyolar bırakın artık insanlar istediği gibi rahat rahat yaşasın dinini inancını
önce şarkı sölemeyi öğrenin siz ha çıktı çıkıcak şeklinde kendini sıka sıka bağırmak şarkı söylemekmidir içip içip üzerine atlet gecirip sarhoş sarhoş bagırmak sarkı söylemekmi bumu daha iyi gençlik böylemi olsun
istemiyorum kardeşim benim çocuklarım edepli olsun duman dinlemesin eksik kalsın adam gibi giyinip insan gibi gezsin ortalarda agzından çıkan lafı ikikere düşünüp öyle konuşsun insan gibi insan olsun özenti budalası olmasın harbi türk olsun neidüğü belirsin bi canlı olması n önce insan sonra müslüman sonra türk olsun hepsini bianda biarada olsun duman olmasın gençlik

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bir numaralı şef..zler acıklamalarında ble bi meymenet yok tıpkı kendilerinde olmadığı gibi
sırf para kazanalım adımız duyulsun diye ne yapıcaklarını şaşırıyolar bigün harbi duman olup buharlasıcaksınız o günde çok yakın
müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışıyolar ne istiyolar bu ve bunun gibi insanlar islamiyetten ve ona inanalardan analmyorum ne gecicek elinize yada ne geciyo elinize karalamakla bilen bilmiyomu onca müşrik yıkamadı sizmi yıkıcaksınız üç beş çapulcu
anlamadan dinlemeden yayınlanan yada yazılan seyler değil aççık bariz bi şekilde yapıyolar propagandalrını mevlana ne geüzel demiş melekte sensin hayvanda bunlar düpe düz insan bedeninde havanlık yapıyolar bırakın artık insanlar istediği gibi rahat rahat yaşasın dinini inancını
önce şarkı sölemeyi öğrenin siz ha çıktı çıkıcak şeklinde kendini sıka sıka bağırmak şarkı söylemekmidir içip içip üzerine atlet gecirip sarhoş sarhoş bagırmak sarkı söylemekmi bumu daha iyi gençlik böylemi olsun
istemiyorum kardeşim benim çocuklarım edepli olsun duman dinlemesin eksik kalsın adam gibi giyinip insan gibi gezsin ortalarda agzından çıkan lafı ikikere düşünüp öyle konuşsun insan gibi insan olsun özenti budalası olmasın harbi türk olsun neidüğü belirsin bi canlı olması n önce insan sonra müslüman sonra türk olsun hepsini bianda biarada olsun duman olmasın gençlik

söylediklerine tamamen katılıyorum

utanmaz arlanmazlar
insan değil bakteri sürüsü bunlar...

coreeye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beğenen dinler beğenmeyen dinlemez bukadar basit
dinimize küfretti diye ayaklanmaya gerek yok adamlar ateist ise bunu şarkılarında ifade etmişler
siz değilseniz sizde bir şekilde ifade edin ezelim geçelim yutalım politikası bir işe yaramaz

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
dinimize küfretti diye ayaklanmaya gerek yok adamlar ateist ise bunu şarkılarında ifade etmişler
siz değilseniz sizde bir şekilde ifade edin ezelim geçelim yutalım politikası bir işe yaramaz
Elmacık rumuzlu arkadaş senin gibi düşünen başka bir üyeye gereken cevabı vermiştir.

Ama görünen o ki anlayamamışsınız.Daha iyi anlamanız için şöyle yapalaım:

Ateistler boğazlarına kadar b..ka batmışlar.
Düşünmemişler hiç nerde hata yapmışlar
Hadlerini bilecek elbet bir gün soysuzlar

Bakın ben de bir şarkı yazdım ama kendi inandıklarıma göre değil başkasının inandıklarıyla dalga geçerek.

Şimdi hala aynı düşüncelere sahipseniz.At gözlüklerinizi çıkarıp öyle bakmayı deneyin.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0

iyi vallaha adamlar gelsin sövsün saysın bizde aman banane diyelim nekadar özgürlükcüymüşünüz siz ayaklanmak için ne gerekiyo adamlar dinimize sövüyolar amaan zaten beğenmiyodum konuşsun dursunlar diyelim öylemi bunasıl bi sığ düşüncedir anlamıyorum
ateist olmaları bizim dinimze sövmelerini gerektirmiyo gitsinler kendi pisliklerinde kendileri boğulsunlar bulaşmasınlar kardeşim
şudünyada insanı insan yapan değerler vardır ar namus haya din gelenekler saygı bunlar duman yada sana bişy ifade ediyomu hoş ifade etse ne sen buşekilde fütursuza yazardın nede onlar budensizliği yapardı
ne demeli bilmiyorum bu sadece basit bi şarkı yada sarkıcı beğenmeme olayı değil idrak edemiyomusunuz benim dinime söveni tabiki asarımda keserimde
iy bende gelip orta yerde milletin anasına bacısına sövüp sayım sonrada beğenmediysen dinleme kardeşim dön arkanı git diyip olumrmu
ayrıca bu ateist milleti neden illede islamiyete saldırıyo tek tanrılık sadce islamiyettte yokki köpeği oldukları abd de var hristiyanlıktada var
ben demiyorumki birazda onlara sövsünler ,kesinle hayır oda allahın peygamber gönderdiği bi din ama neden sadece islamiyet bunu anlamıyorum gençlerin islamiyete yönelmesi islamiyetin tüm kitlere hitap etmesi neden bunları ve bunun gibileri bukadar rahatsız ediyo
gidin kardeşim bulaşmayın rahat bırakın hiç bi müslümanın ateistlere söven şarkısı varmı yok edepli olmak insan olmak bukadarmı zor eger zorsa girin bi kafese orda yaşayın insanaları rahatsız etmeye hakkınız yook

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181

Ne kadar güzel bir aldatmaca. :) Arkadaşım, şimdi ben sana küfür eden bir şarkı yazsam, sonra desem ki "beğenen dinler, beğenmeyen dinlemez bu kadar basit", sen bunu yer misin? :)

Ateist olabilirler, bu konu "bakın Duman grubu ateistmiş, saldırın" değil, açılan konu şu, "Duman grubu inananlarla alay ediyor, inançlarına saldırıyor". Yani ateistlikleri bizi zaten ilgilendirmiyor. Şarkılarında da diledikleri gibi ifade etsinler ateist olduklarını; ama ateist olduğunu ifade etmek için dine küfür etmeye ihtiyacı yoktur.

Şimdi ben öğrenci olduğumu ifade etmek için profesöre küfür edersem, doktor olduğumu ifade etmek için hemşireye küfür etsem, onunla alay etsem, bunlar ne kadar mantıklı olur?

Acaba insanların bu "özgürlük" masalına inanmalarını gerçekten bekliyorlar mı? Doktor olabilirsin, hemşireleri beğenmiyor da olabilirsin, bu sana onlarla alay etme "özgürlüğü" vermez, nitekim bunun adı özgürlük de değil ahmaklıktır. Başkasının inancıyla, fikriyle dalga geçme özgürlüğü diye bir şey yoktur.

mirza_999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
duman gurubunun menajerinin telefon numarası 0533 233 00 82

Tekin44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizlerin bir kötü huyu var hç araştırma yapmadan birilerinin ortaya attığı herşeye kaytılıyoruz , doğru olup olmadığını bilmeden bile , önce bi araştırın değerli arkadaşım böyle bi konu açmış ama bakıyorum ," hea abi bak bu duman grubu böyleymiş" hemen film fırıldak çeviriyoruz.Önce bi araştırın doğrumu değil mi hemen atlamayın olaya. Bu yüzden kaybediyoruz biz . Ne güzel ya birileri girmiş saldırın yazmış herkes atlıyor şu işe bak

mirza_999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben menajeriyle konuştum böyle bi olay var. Niyetimiz kötü değil felan diyo ama var. demokratik tepkimizi koyalım

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
bizlerin bir kötü huyu var hç araştırma yapmadan birilerinin ortaya attığı herşeye kaytılıyoruz , doğru olup olmadığını bilmeden bile , önce bi araştırın değerli arkadaşım böyle bi konu açmış ama bakıyorum ," hea abi bak bu duman grubu böyleymiş" hemen film fırıldak çeviriyoruz.Önce bi araştırın doğrumu değil mi hemen atlamayın olaya. Bu yüzden kaybediyoruz biz . Ne güzel ya birileri girmiş saldırın yazmış herkes atlıyor şu işe bak

Selamlar kardeşim, kusura bakma ama söylediğin şeyi tam olarak sen yapmışsın. :) Hiç okumadan etmeden buraya yorum yazanların hepsini töhmet altında bırakmışsın. Halbuki üyelerin bir çoğu araştırmış, hatta buraya klibi bile koymuşlar, hatta hatta bir kısmı menajerlerle görüşmüş, daha ne olsun? :)

Tekin44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elmacik demokratik bir ülkede yaşıyoruz,arkadaşlar araştırmış böyle birşeyler varmış,olabilir herkes istediğini yapabilir, duman grubunun menejerini arayıp sağı solu arayıp tepkinizi koyabilirsiniz, hep birlikye yaparız hep birlikte koyalım, ama madem böyle konularda tepki göstereceğiz buraya yorum yazan arkadaşlar neden dtp hakkında böyle tepkiler koyalım yorumları neden yapılmıyor ,şarkıcılardan önce bu tür bölücü şeylere tepki koymamız daha doğru olur.

Söylediğin şeyi sen yapmışsın yazmışsında , ben sadece araştırmacı olalıım, hele bi bakalım bu olay doğrumu diye ? neticede doğruymuş,bunun neresi falsolu ?

coreeye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar güzel bir aldatmaca. :) Arkadaşım, şimdi ben sana küfür eden bir şarkı yazsam, sonra desem ki "beğenen dinler, beğenmeyen dinlemez bu kadar basit", sen bunu yer misin? :)

Ateist olabilirler, bu konu "bakın Duman grubu ateistmiş, saldırın" değil, açılan konu şu, "Duman grubu inananlarla alay ediyor, inançlarına saldırıyor". Yani ateistlikleri bizi zaten ilgilendirmiyor. Şarkılarında da diledikleri gibi ifade etsinler ateist olduklarını; ama ateist olduğunu ifade etmek için dine küfür etmeye ihtiyacı yoktur.

Şimdi ben öğrenci olduğumu ifade etmek için profesöre küfür edersem, doktor olduğumu ifade etmek için hemşireye küfür etsem, onunla alay etsem, bunlar ne kadar mantıklı olur?

Acaba insanların bu "özgürlük" masalına inanmalarını gerçekten bekliyorlar mı? Doktor olabilirsin, hemşireleri beğenmiyor da olabilirsin, bu sana onlarla alay etme "özgürlüğü" vermez, nitekim bunun adı özgürlük de değil ahmaklıktır. Başkasının inancıyla, fikriyle dalga geçme özgürlüğü diye bir şey yoktur.

"lem yelid ve löp yutar" küfür değil sakin olun. Orada anlatılan şey de küfür değil.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
elmacik demokratik bir ülkede yaşıyoruz,arkadaşlar araştırmış böyle birşeyler varmış,olabilir herkes istediğini yapabilir, duman grubunun menejerini arayıp sağı solu arayıp tepkinizi koyabilirsiniz, hep birlikye yaparız hep birlikte koyalım, ama madem böyle konularda tepki göstereceğiz buraya yorum yazan arkadaşlar neden dtp hakkında böyle tepkiler koyalım yorumları neden yapılmıyor ,şarkıcılardan önce bu tür bölücü şeylere tepki koymamız daha doğru olur.

Söylediğin şeyi sen yapmışsın yazmışsında , ben sadece araştırmacı olalıım, hele bi bakalım bu olay doğrumu diye ? neticede doğruymuş,bunun neresi falsolu ?

Demagoji yapmışsın:)

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"lem yelid ve löp yutar" küfür değil sakin olun. Orada anlatılan şey de küfür değil.

küfür değil dalga gecme bunun küfürden farkı nee
sence bundan ne mana çıkarmalıyız bizimle paylasırmısın
nasıl düşünmeliyiz nasıl davranmalıyız zaten birileri hep bunu yapıyo şunu düşünün bunu düşünmeyin bunu yapın bunu yapmayın
açık açık sarkııyı dinliyorum yahuuuu youtubede yayılanıyo röpörtajlar var menajer konuşuyo hlaaa bi temkin bi temkiin bune yaaa

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
eğer yazılanlar doğru ise onların durumu çok vahim ...ama doğruda olmayabilir unutmayalım bir insanı(hele bir de müslümansa) böyle bir şeyle suçlamak çok büyük cesaret ister.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eğer yazılanlar doğru ise onların durumu çok vahim ...ama doğruda olmayabilir unutmayalım bir insanı(hele bir de müslümansa) böyle bir şeyle suçlamak çok büyük cesaret ister.

tüm yazılanları oku istersen yazılandan ziyade youtubede albümleri var adamlarda bu şarkının varlığını kabul etmiş gercek müslüman zaten bu haltı yemez
sadce kimlikte din bölümün islam yazması bişy ifade etmiyo

tharnax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada önemli olan, bir ayetle dalga geçecek şekilde ayetin tahrif edilmesi. Ne kadar ilginç bir cehalet türü. Fikirlere özgürlük derken aslında istediğiniz şey, "başkasının inancına hakaret edebilme özgürlüğü". Böyle bir özgürlük çeşidi yok arkadaşım, "onlara karışamazsınız" şeklinde bize yönelttiğin sözü asıl onlara söylemen gerekiyor; çünkü biz onlara karışmıyoruz, onlar bize karışıyor. Baksana, durduk yerde inancımızla alay etmişler. Yani asıl kendisine karışılan, müslümanlardır.

Sen hiç inanıyor diye dayak yinen birini gördün mü? Ama biz sürekli içiyor diye kafir diye dayak yiyen insanlar görüyoruz. Kim kime karışıyor?

Bayılıyorsunuz böyle olaylara dimi. açın hemen pençelerinizi

istediğiniz cevabı da yazabilirsiniz.

resmen bir kısır döngüsediniz. bu forumu bayaa uzun süredir takip ediyorum sadece okuyorum. sürekli aynı muhabbetler. Dini paylaşım tarzınız herşeyiniz komik güzel şeylerden bahsedin din güzel değilmi ya
paso bi savaş içindesiniz.
aa bize bunu demiş
aa şu şöyle yapmış

size ne yaşayın dininizi

bakın mesela ben bu ortamdan rahatsız mıyım? süper, size mutluluklar
forum kısmına bir daha girmeyi düşünmüyorum.

hadi kalın sağlıcakla..

iki taraftan biri hayatın sonu gelince çok kötü morarcak umarım inanmayan tayfa olur çünkü aksi taktirde size yazık olur. en azından onlar eğlendiklerinin cezasını çekecek

ayrıca grubun adı DUMAN. size hiç bir şey çağrıştırmıyor mu hiç mi gitmediniz izlemediniz adamları. şimdi mi batıyor. (sigara dumanı değil bak)

bu konuda hep aynı adamlar vıyaklıyor burda artık ne kadar içinize atıyosanız nasıl alttan çalışyosanız.

neyse dediğim gibi size mutluluklar

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181

Mesajımı alıntılamışsın arkadaşım, yani okumuşsun ve yorum yapmışsın gibi görünüyor, ama beni yine de tekrar etmek zorunda bırakıyorsun:
Elmacik dedi ki:
Başkasının inancıyla, fikriyle dalga geçme özgürlüğü diye bir şey yoktur.

İlla ki "küfür"e takıldıysan, gördüğün gibi, başkasının inancı ve fikriyle alay etme özgürlüğü diye bir özgürlük olmadığını da belirtmiştim. Bana öyle geliyor ki alay edilmesi hoşunuza gittiği için biraz hedef çarpıtıyorsunuz. Zira ben diyorum şiş kebap, siz diyorsunuz nohutlu pilav. :)

Düzenleme:

@tharnax, madem bu kadar uzun süredir forumdasın ve okuyorsun, ateistlerle yaklaşık 100 sayfa yazıştığımızı da görmüş olman lazım? Onların ateist olmalarına ve bunu rahatlıkla ifade edebilmelerine ortamın yeterli olduğunu, onlara bu imkanın sağlandığını.. Ya gördün ve bilerek yalan söylüyorsun, ya da görmedin ve iftira atıyorsun. İkisi de birbirinden çirkin.

Burada ateistler de bir sürü şey yazıp çizdi kimse onları tartaklamadı. Ateist olduğunu belirten insanların illa ki dinle dalga geçmesi mi gerekiyor? Din ile alay etmeden, inananlarla alay etmeden, onlara küfür etmeden ateist olunmuyor mu? Arkadaşım, hala hedefi şaşırıyorsunuz; kimse inanmıyor diye karışmadık, bilakis biz inanıyoruz diye bize karışıyor Duman grubu veya diğerleri. Bu nasıl bir özgürlük anlayışıdır anlamıyorum, "ben sana istediğim gibi laf söylerim, sen bana bırak laf söylemeyi, kendini bile savunamazsın", böyle bir özgürlük çeşidi mi var?

Ateist olsun, kendi tercihidir, isterse rahatsız olduğu için bunu ifade etsin o da kendi tercihidir; ancak benim inancımla alay etmesi kendi tercihi ile sınırlı değildir, olaya beni de dahil etmiştir. Buna da hakkı yoktur.

mirza_999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fıkhul Ekber adlı kitaptan alıntı

Kur'an Okumakla Alay Etmek.

Yine bir kimse Kur'an okunuşunu dinlese ve alay ederek din­lediği bu ses için ,nağme sesidir, dese kâfir olur. Kâfir olmasının se­bebi okuyuşun kendisi ile alay etmesidir. Fakat sesinin çirkinliği dolayısıyla okuyanla alay ederse o zaman kâfir olmaz.”
“Fetâvâ-i Zahîriyye”de şöyle deniliyor: “Eğlence tarzında bir kimse Kur'an'dan bir âyet okursa kâfir olur. Çünkü Allah Teâlâ bu konuda şöyle buyuruyor:
“Muhakkak Kur'an hak ile batılı ayırandır. O eğlence değildir.”

tharnax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@tharnax, madem bu kadar uzun süredir forumdasın ve okuyorsun, ateistlerle yaklaşık 100 sayfa yazıştığımızı da görmüş olman lazım? Onların ateist olmalarına ve bunu rahatlıkla ifade edebilmelerine ortamın yeterli olduğunu, onlara bu imkanın sağlandığını.. Ya gördün ve bilerek yalan söylüyorsun, ya da görmedin ve iftira atıyorsun. İkisi de birbirinden çirkin.

Muhtemelen yalan söylüyorumdur. Saygılar sevgiler.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşım, buradaki mevcut durum bile bir delil olarak yeter. :) Gördüğün gibi, rahatlıkla dile getiriyorsun ateist olduğunu; kimse sana inanmadığın için kötü davranıyor mu? :) Hayır.. Gördüğün gibi oldukça rahat bir şekilde ifade edebiliyorsun.. Durduk yerde kendinizi ezilen konumuna getiriyorsunuz.

Hala şaşırıyorum, inancıyla alay edilen bizleriz; ama haksızlığa uğramış rolünü siz oynuyorsunuz..

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ateistseniz ateistsiniz size burda neden ateistsiniz diyen oldumu hatta bırakın bunu sormayı hangi dine mensupsun dünya görüşün nedir diyede sonran olmuyo hatta burda insanlar kendi isimleriyle değil nicklerle bulunuyo yani kimin ne olduğunun önemi yok yetrki birbirine saygılı olsunlar kirlilik olmasın deniliyo
hayattada niclerimiz var konumlarımız var tıpkı burda olduğı gibi
şimdi onlar bana benim inandıklarıma sataşmasa saygılı olsalar way sen şusun busun diye saldıran oldumu yok
ateist adam kalkıyo diyoki senin inandığın hersey yalan sen salaksın anlamıyosun diyo sonrada kalkıp bu düüşünceye sayğı bekliyo kusura bakmayın ama ben ona saygı değil eline başka sey veririm ancak (burda uygun değil söylemek anlayan anladı)
sokakata içki içeni döven görmedim ha içip içip sapıtıp sağa sola saran olursa elbetteki hakkı dayaktır o başka agzıyla değilde başka tarafıyla içmicek hoş içkiye yasak olsa rakı fabrikaları olmazdı barla sokagıda olmazdı yada hergün bi katliam olduğunu duydunuzmmu
"size ne yaşayın dininizi " demiş biri
kardeşim bırakında yaşayalım karışmayında yaşayalım rahat bırakın kendi karanlığınıza neden çekmeye çalışıyosunuz siz eğlenin yaşayın ne halt edicekseniz edin ama başkalarına ve onların değerlerine sataşmadan yaşayın
size ne bırakın rahat bırakın asabımızı bozmadan rahat durun efendi olun bizde yaşayalım sitediğimiz gibi
ama siz el atında özgürlük diye bi taraflarınızı yırtarken bi taraftanda asıl yapmak istediğinizi yapmaya çalışıyosunuzyani bizim gibi düüşünüceksiniz bizi haklı bulucaksınız bize hak vericeksniz biz nedersek ne yaparsak sesinizi çıkartmıcaksınız
aksi taktirde ya yobaz deriz ya gerici deriz olmadı söver sayarız
bizde diyoruzki kim neye inanaıcaksa inanasın ama bunu yaparkende bi başkasının değerlerine dokunmasın bunu anlıcak beyin sizde yoksa diyicek lafım yok demekki başka yerleriyle düşünenlerin agzındanda pis laflar çıkyo
ordan temiz bişy çıkmasını beklemek doğru olmaz
farkmız bu işte

tharnax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ateist adam kalkıyo diyoki senin inandığın hersey yalan sen salaksın anlamıyosun diyo sonrada kalkıp bu düüşünceye sayğı bekliyo kusura bakmayın ama ben ona saygı değil eline başka sey veririm ancak (burda uygun değil söylemek anlayan anladı)
muhahah ayakta alkışlıyorum.

değerlerine dokunmasın bunu anlıcak beyin sizde yoksa diyicek lafım yok demekki başka yerleriyle düşünenlerin agzındanda pis laflar çıkyo
ordan temiz bişy çıkmasını beklemek doğru olmaz
farkmız bu işte

evet farkı gördüm

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
tharnax gidiyorum bi daha foruma uğramayacağım demişsin hala yazıyorsun.

Yukarda bir taraf moraracak umarım inanmayan taraf olur demişsin. Bizim hiç şüphemiz yok ahiretle ilgili. Siz de bunu düşünün.

Eğer ahiret yoksa kim ne yaptıysa yaptığıyla kaldı!

ama eğer varsa ..................................!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...