Dolar ve Euro rekorlar kırmaya devam ediyor!

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ahahsha nereye böyle? Biriniz tutun uçup kaçıyor para aman diyim

barislakers

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Umarım daha da artar. Herkes bunu hak ediyor.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Üretim olmadığı sürece, dışa bağımlılığımız arttığı ve devam ettiği sürece bu kurun yükselmesi normal. Sene sonuna kadar dolar 8.5'i görürse şaşırmam.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Demedi demeyin 1 haftaya 8 tl olur gibi

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Dolar, yuro bitkoin beni zerre miskal ilgilendirmez... Dünyada sadece bu araçlar para olarak dayatılsa bile yine kullanmam. Sonuçta bu parasal araçlar da kul icadı ama bu saydıklarımı şeytani kimselerin mazlum insanları köleleştirmek üzere kullandıkları bir araç olarak kabul ediyorum.

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
1 Dolar = 7.87 TL 1 Euro = 9.25 TL
Dolar 7.94 olmuş PC toplanmaz bu zamanda
Dolar, yuro bitkoin beni zerre miskal ilgilendirmez... Dünyada sadece bu araçlar para olarak dayatılsa bile yine kullanmam. Sonuçta bu parasal araçlar da kul icadı ama şeytani kimselerin mazlum insanları köleleştirmek üzere kullandıkları bir araç olarak kabul ediyorum.
nE
bunu kastettim
Sonumuz bu arkadaş gibi olmaz inş

Targaryen

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Görünmez bir ekonomik kriz başladı gibi neredeyse. Görünmez diyorum çünkü bazıları görmek istemiyor. Bir ülkenin para birimi ekonomik gücünü gösterir ve bir ülkenin ekonomik gücü her şeyidir. Bazıları dolar değerleniyor diye bakıyor ama yanlış Türk lirası dünya üzerindeki birçok para birimine karşı değer kaybediyor aslında. Bu değer kaybı neleri tetikliyor? Ülke vatandaşının alım gücünü, Ülkenin ihracat ithalat kapasitesini ve dolayısıyla ülke enflasyonunu. Önceden yeni mezun bir üniversite mezunu araç,ev hayali kurabiliyordu, artık bunu bile kurdurmuyorlar . Teknolojik aletleri almak bile hayal oldu önceden insanlar 1 aylık maaşıyla neler neler alıyordu. Markete giriyoruz sepete 3-4 birşey atıyorsun daha kasaya gelmeden cüzdanından 100 lirayı çıkarıp hazırlıyorsun bile. Bu şekilde artmaya devam ederse bu anlattıklarımın sanırım daha ağırlarını yaşayacağız. İşin üzücü ve traji-komik tarafı ne biliyor musunuz ? Ben bu uzun mesajı yazarken dolar 2 kuruş arttı. Kimisine göre önceye göre daha güçlüyüz ya...

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Dolar 9-3Çeyrek olmadan içim rahat etmez.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Para ve mal mülk edinme yarışını keşkelerle yapmaya çalışmak yerine aklı ve vicdanı ile plan yapmak, geleceğe yatırım yapmak daha karlıdır. Ben hep sağlık ve eğitime öncelik verdim ve kat be kat kar elde ettim ama bunu herkes anlayamaz bunu da kabul ediyorum.

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
EXf_xUyWoAIy9yr.png

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Hayatımı yabancı paralara endeksli yaşamıyorum, sağlığıma, eğitimime ve huzuruma bakıyorum, bakacağım inşaAllah... Allah daha da arttırsın.

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,124
Dolar, yuro bitkoin beni zerre miskal ilgilendirmez... Dünyada sadece bu araçlar para olarak dayatılsa bile yine kullanmam. Sonuçta bu parasal araçlar da kul icadı ama bu saydıklarımı şeytani kimselerin mazlum insanları köleleştirmek üzere kullandıkları bir araç olarak kabul ediyorum.

Dolar 8 lira 8! Yurt dışından giren malların hepsi 8 ile çarpılıp giriyor ülkeye! Orada 1 birim olan ürünü sen 8 birime kullanıyorsun vergileri dahil etmezsek. Afrika ülkelerinin paraları bizden değerli olmuş hala laga luga yapıyorsunuz!

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Dolar 8 lira 8! Yurt dışından giren malların hepsi 8 ile çarpılıp giriyor ülkeye! Orada 1 birim olan ürünü sen 8 birime kullanıyorsun vergileri dahil etmezsek. Afrika ülkelerinin paraları bizden değerli olmuş hala laga luga yapıyorsunuz!
Arkadaşım ben dolarla ülkeye giren bir ürün satın almıyorum eğer mecbur değilsem ve sıkıntı fazla yaşamıyorum, bunu anlamak zor mu bu kadar! Huzur dolarla satın alınmıyor...