- Reaksiyon puanı
- 23,585
Ahahsha nereye böyle? Biriniz tutun uçup kaçıyor para aman diyim
müstehak bize. hiç tepkimizi ortaya koymuyoruz sorumlulara karşıUmarım daha da artar. Herkes bunu hak ediyor.
çok iyimsersin. sadece bugün daha gün bitmeden 10 kuruş arttıÜretim olmadığı sürece, dışa bağımlılığımız arttığı ve devam ettiği sürece bu kurun yükselmesi normal. Sene sonuna kadar dolar 8.5'i görürse şaşırmam.
çok iyimsersin. sadece bugün daha gün bitmeden 10 kuruş arttı
Brunson mevzusunda da dolar 10 TLyi zorladı ama sonra düştü şu an pandemi olmasaydı 5,50-6,50 arası bir bantta seyrederdi kur.Dolar 7,93, Euro 9,33TL oldu! ????
Açık arttırma gibi oldu bu dolar da.Öhm 7.94 ...
Dolar 7.94 olmuş PC toplanmaz bu zamanda1 Dolar = 7.87 TL 1 Euro = 9.25 TL
nEDolar, yuro bitkoin beni zerre miskal ilgilendirmez... Dünyada sadece bu araçlar para olarak dayatılsa bile yine kullanmam. Sonuçta bu parasal araçlar da kul icadı ama şeytani kimselerin mazlum insanları köleleştirmek üzere kullandıkları bir araç olarak kabul ediyorum.
bunu kastettim
7,90 ın üstünde olsa kar edecem1 Dolar = 7.87 TL 1 Euro = 9.25 TL
Gelsin bu zamanda alsın pc bakalım şimdi dolar 1,7 olsaydı en iyi sistemi alırdım.
Dolar, yuro bitkoin beni zerre miskal ilgilendirmez... Dünyada sadece bu araçlar para olarak dayatılsa bile yine kullanmam. Sonuçta bu parasal araçlar da kul icadı ama bu saydıklarımı şeytani kimselerin mazlum insanları köleleştirmek üzere kullandıkları bir araç olarak kabul ediyorum.
Arkadaşım ben dolarla ülkeye giren bir ürün satın almıyorum eğer mecbur değilsem ve sıkıntı fazla yaşamıyorum, bunu anlamak zor mu bu kadar! Huzur dolarla satın alınmıyor...Dolar 8 lira 8! Yurt dışından giren malların hepsi 8 ile çarpılıp giriyor ülkeye! Orada 1 birim olan ürünü sen 8 birime kullanıyorsun vergileri dahil etmezsek. Afrika ülkelerinin paraları bizden değerli olmuş hala laga luga yapıyorsunuz!
Beko buzdolabından mı yazıyorsunuz bu yorumu?Arkadaşım ben dolarla ülkeye giren bir ürün satın almıyorum eğer mecbur değilsem ve sıkıntı fazla yaşamıyorum, bunu anlamak zor mu bu kadar! Huzur dolarla satın alınmıyor...
Yok vestel'den, beko sevmem benBeko buzdolabından mı yazıyorsunuz bu yorumu?