- Reaksiyon puanı
- 6,465
kardeşim biz tl ile alıyoruz ya siz niye takıyorsunuz ki doları bizene yani birbinizi yediğinize değer mi...
Siz istediğiniz gibi anlamakta kararlısınız, benim açımdan mevzu kapanmıştır.Şükürücüsün diye küçümsemiyor, şükür bu değil diyor. Şu anlaşılsa artık, ayrışmasak keşke.
İşte ayrıştığımız asıl nokta bu, sen ekonomi kötü diyorsun bu yüzden Erdoğanı suçluyorsun, ben ise , Erdoğan öncesi ülkemizin ekonomisi iflasın eşiğindeydi bu günlere geldiğimiz için şükrederim.Ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okuyorsun be amca. Ben şükür nedir bilirim. Sahip olduklarım için "Allah'a" şükrederim ve ülke ekonomisini bu hale getirdiği için "siyasetçilere" kızarım.
Ama sen hepsine şükür diyorsun. Suçluyu aramıyorsun. Şükredin diye sizi geçiştiriyorlar ama kendileri refah içinde yaşıyorlar.
Ya Cidden Diyecek Bişey Bulamıyorum Ne Desem Ağzımda Düğümleniyor Çok Garip Hallerdeyim Ne Desem Cidden Bilmiyorum Çok Tuhaf ?Dolarla işim yok diyen vatandaş, elindeki telefonu göstererek “Bak Türk malı” dedi ancak muhabir, “Bu Samsung abi” deyince “Buna Türkiye’de ulaşılıyor. Türk parasıyla aldım” cevabını verdi.
Gezmeyi, alışveriş merkezine gitmeyi, 2-3 kıyafet almayı bile lüks görüyor bu kesim. Bunları yapabiliyorsan zenginsin, başka bir şey yapmana gerek yok. Fakir olabilmen için acından gebermen lazım artık kriter bu. Neden bilmiyorum ülkede genel olarak eğlenmeye karşı bir ön yargı var. Eğlenmenin zengin işi olduğu nasıl oturmuş kafalarına anlamıyorum cidden.
Kabul edin etmeyin sizin partinin kemik kitlesi bunlar.Siz istediğiniz gibi anlamakta kararlısınız, benim açımdan mevzu kapanmıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte ayrıştığımız asıl nokta bu, sen ekonomi kötü diyorsun bu yüzden Erdoğanı suçluyorsun, ben ise , Erdoğan öncesi ülkemizin ekonomisi iflasın eşiğindeydi bu günlere geldiğimiz için şükrederim.
Kusura bakmayın da asıl cahillik, çöp diye damgaladığımız bir telefonu bile üretemeyen gençlerin, bu adama laf söylemesidir.