Dolar ile işim yok diyen vatandaşın Samsung kullanması...

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Dolarla işim yok diyen vatandaş, elindeki telefonu göstererek “Bak Türk malı” dedi ancak muhabir, “Bu Samsung abi” deyince “Buna Türkiye’de ulaşılıyor. Türk parasıyla aldım” cevabını verdi.

Aaa Didem bizim dolarla işimiz yok.Sen bunu nasıl bilmezsin???? Amerika bizi kıskanıyor.???

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Gezmeyi, alışveriş merkezine gitmeyi, 2-3 kıyafet almayı bile lüks görüyor bu kesim. Bunları yapabiliyorsan zenginsin, başka bir şey yapmana gerek yok. Fakir olabilmen için acından gebermen lazım artık kriter bu. Neden bilmiyorum ülkede genel olarak eğlenmeye karşı bir ön yargı var. Eğlenmenin zengin işi olduğu nasıl oturmuş kafalarına anlamıyorum cidden.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Acaba oy pusulasını optik sınav mı yapsalar? İçine "Dış ülkelere bağımlı mıyız?", "Dolar/TL yuvarlama olarak ne kadar?", "Ülkemizde kaç il var?" gibi sorular koyulsun. Toplam 4 soru olsun ve en az 2 tane bilemeyenin oyu sayılmasın. Çok büyük bir değişim olur oylarda. :) Böyle kişilerin benim geleceğimi belirlememde etkisi olmaz.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Gezmeyi, alışveriş merkezine gitmeyi, 2-3 kıyafet almayı bile lüks görüyor bu kesim. Bunları yapabiliyorsan zenginsin, başka bir şey yapmana gerek yok. Fakir olabilmen için acından gebermen lazım artık kriter bu. Neden bilmiyorum ülkede genel olarak eğlenmeye karşı bir ön yargı var. Eğlenmenin zengin işi olduğu nasıl oturmuş kafalarına anlamıyorum cidden.
Maalesef öyle. Genelde bu düşüncede olanlar A partisindeki dayılar...
"Bundan 20 sene önce ilaç almak için hastanede sıra bekliyorduk..."

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Dolarla işim yok diyen vatandaş, elindeki telefonu göstererek “Bak Türk malı” dedi ancak muhabir, “Bu Samsung abi” deyince “Buna Türkiye’de ulaşılıyor. Türk parasıyla aldım” cevabını verdi.

Şöyle röportajlara şu şarkı acayip uyuyor ya resmen olayın ciddiyetini anlatıyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ben bunu Türkiye de aldım, türk lirası ile aldım. Siz maaşınızı dolarla alıp telefonu yurt dışından mı alıyorsunuz?

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Bu kadarda olmaz ya. Cahiliyet seviyesine bak