• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Discord Seven Varmı ?

Discord Uygulamasını Seven Varmı Benim Hoşuma Gidiyor Ortam | Kullanan Varsa Ark Atabilirmi め 亗 ! ????????? ╭ ╯ 亗 ᵈᵃʳᵏ#0815

Atmak İçin ;
DM Yerinden Arkadaş Ekle Var Yeşil Ona Tıklayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

め 亗 ! ????????? ╭ ╯ 亗 ᵈᵃʳᵏ#0815 İsmim Yamuk Çıkmış

Güvenli değil, element.io kullanıyorum onun dışında revolt chat kullanıyorum fakat kapalı betada şuan

Discord ismini kabul etmiyor . İstersen sen bana istek atabilirsin Tiabeanie Mariabeanie de Rocham#4276

Bazı servarlarda bot koruması için tel no doğrulaması istiyor. Ama her sunucu için zorunlu değil.
Discord kendisi istiyor. Nerede sunucu dedim allah aşkına? Doğrulama istiyor işte. Doğrulamazsam Servera değil discorda giremiyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Discord Uygulamasını Seven Varmı Benim Hoşuma Gidiyor Ortam | Kullanan Varsa Ark Atabilirmi め 亗 ! ????????? ╭ ╯ 亗 ᵈᵃʳᵏ#0815

Atmak İçin ;
DM Yerinden Arkadaş Ekle Var Yeşil Ona Tıklayın

め 亗 ! ????????? ╭ ╯ 亗 ᵈᵃʳᵏ#0815 İsmim Yamuk Çıkmış
Discord başarılı bir uygulama.

Komik ve ergence duruyorlar.
Discord nickim evet

o̴̘̦̥͈͗̽̎̕͠ŝ̵̨̨̜͉͔̣̺̖̗̥̓͒͊̽́̑̏̈́̕b̷̡͔̜̥̬̠̬̠͗̆̄̑̑́̈̀ĩ̶̛̩̖̮̩͖̲͉́̀̚r̵͈̠͎͓̉͋̆̾͂̔́̉ş̸̭͙̰̰̺̯͍̽̂̍͠j̶̢̘͓̦͕̹͇̱͍̭̾̐͝s̶͔̣̐̿̏́͆̄͛j̸̧̡͎͎͙͍̟̝̼̈́͑̏͆͝ṣ̴͔̟͍̥͔̹͚̪͒̒̎͑̈́̀̎̈́̃̂ͅĵ̶͉͓̮̻̮̟͙̃̓̈́̃̕͜s̶̡͙͑́̿̾̓̅͘j̶̢̢̡̜̭̹͂̓̽͋̇́̃͘j̸̡̣͍̮̗͙̈̐͊͛͆̀͂͘ͅ3̶̧̛̮̝̻͎̞̻̞͉̦̏̿̇̓̅͝1̶͎͓͍͐̑ç̸̱̘̑̅̋͂̓͐̚̚o̴̢͖̥͙͗̊̓̅̽͘͝k̶̺̥̃̽͛̀̎k̷͖̬̟̬̿̈́̈́̊̅̑̋́̉͘ọ̶̬̩̦̙̤͐͜͝m̷̧̢̝̫̗̼̌̇̓̍́͂̿i̴̳̱̣̝͎̒̔̉͋͗̓k̶̒̉̐̍̽̎̓̚͝͝ͅs̵̨̛̪̻̦̱̬̾͌̈͑͜͜ã̴͈͕̯͌ä̵̞͈́͋̑̀͠y̷̩̭̳͒̏̕ı̶̛̯̞̯̞̣̋͊

Discord nickim evet

o̴̘̦̥͈͗̽̎̕͠ŝ̵̨̨̜͉͔̣̺̖̗̥̓͒͊̽́̑̏̈́̕b̷̡͔̜̥̬̠̬̠͗̆̄̑̑́̈̀ĩ̶̛̩̖̮̩͖̲͉́̀̚r̵͈̠͎͓̉͋̆̾͂̔́̉ş̸̭͙̰̰̺̯͍̽̂̍͠j̶̢̘͓̦͕̹͇̱͍̭̾̐͝s̶͔̣̐̿̏́͆̄͛j̸̧̡͎͎͙͍̟̝̼̈́͑̏͆͝ṣ̴͔̟͍̥͔̹͚̪͒̒̎͑̈́̀̎̈́̃̂ͅĵ̶͉͓̮̻̮̟͙̃̓̈́̃̕͜s̶̡͙͑́̿̾̓̅͘j̶̢̢̡̜̭̹͂̓̽͋̇́̃͘j̸̡̣͍̮̗͙̈̐͊͛͆̀͂͘ͅ3̶̧̛̮̝̻͎̞̻̞͉̦̏̿̇̓̅͝1̶͎͓͍͐̑ç̸̱̘̑̅̋͂̓͐̚̚o̴̢͖̥͙͗̊̓̅̽͘͝k̶̺̥̃̽͛̀̎k̷͖̬̟̬̿̈́̈́̊̅̑̋́̉͘ọ̶̬̩̦̙̤͐͜͝m̷̧̢̝̫̗̼̌̇̓̍́͂̿i̴̳̱̣̝͎̒̔̉͋͗̓k̶̒̉̐̍̽̎̓̚͝͝ͅs̵̨̛̪̻̦̱̬̾͌̈͑͜͜ã̴͈͕̯͌ä̵̞͈́͋̑̀͠y̷̩̭̳͒̏̕ı̶̛̯̞̯̞̣̋͊
nE gerçekten mi. Sana bir şey sormak istiyorum bunu bir yerden kopyala yapıştır mı yaptın yoksa kendin bunun için uğraştın mı ?

Discord başarılı bir uygulama.
Evet

Discord nickim evet

1- Kör Oldum
2- Etiket Lütfen Ark Atim

böyle isimler daha hawalı
Hep kopyala yapıştır yapman gerekli.

Discord nickim evet

Nicki normal karakterlere döndürünce Porgola gibi banlanma sebebi çıkıyor.