- Konuyu başlatan
Hocam 10 saat derken günde 10 saatmi yoksa toplammıBizde 4 araç vardı herkezi çagırdılar boşta olduğun haftadan boşta kalan saat aralıklarına yazdılar ben 10 saat hocayla tek sürdüm sürücü kursunu keşke araştırsaydın nasıl diye
Hocam 10 saat derken günde 10 saatmi yoksa toplammıBizde 4 araç vardı herkezi çagırdılar boşta olduğun haftadan boşta kalan saat aralıklarına yazdılar ben 10 saat hocayla tek sürdüm sürücü kursunu keşke araştırsaydın nasıl diye
Hocam 10 saat derken günde 10 saatmi yoksa toplammı
Yani amcam diodu arkaya 3 kişi oturuo biri öğrenince sürmeyi diyeri biniomuş diyodu o doğrumudur acaba
İmaknsız yok! imkansız yok!10 saat değil günde 1.30 saat 10 saat sürmek imkansız günde: ))
1 saat az değil mi ya? Bu kurs ile sözleşme filan imzalanıyor mu başta ?bana en fazla 1 saat sürdürdü namussuz
İstediğin kadar usta ol, İki araç arasına tek seferde geri geri park edemedin mi, vermiyorlar ehliyeti..
Ehliyette yeni dönem sürücüleri zorluyor - Hürriyet Ekonomi
Yok o deil yani araba geri geri giderken normal debriyaş frenmi yapcam hafif az gitmesi için geriye
Hoca debriyaj a bas sonuna kadar sonrada gaza bas ayağın ıdebriyajdan yavaş yavaş çek dio ama ben yapınca araba vınn edio ses çıkarıo
Yani şimdi hoca anlatmıştı sürerken debriyajı yavaş yavaş kaldırınca motor sesi gelmişti o sıradamı gaza bascam yani nasıl anlatıyım bilmiom ama araba ilk gaz verirken debriyaşa tam basıp yavaş yavaş kaldırınca aaz arabada ses gelio motor sesi ozamanmı bascam gaza yoksa gaza basıp debriyajdan yavaş yavaş çekcemmi
Aslında en az 12 saat ders vermeleri gerekiyor diye biliyorum ben. Direksiyon sınavında önce bana dersleri aldığıma dair imza attırmışlardı her direksiyon dersi için ayrı ayrı imza atmıştım. Hakkını aramalısın.Hocada istop edince okadar bindin bunalrı öğrenmen lazım diyo bide 3 günlük toplasan 1.5 saat eğitim vermiştir namıssız napıcam arkadaşlar