Direksiyon sınavı

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende attım o imzaları erkenden tabi park yapmayı öğrendim ama mesala bazen istop edio araç birde vitesi 2 ye zor atıyorum

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar park yapmayi vb ögrendim sadece 1 kere istop ettirdim oda geri geri gelirken yarin sonmus egitim sizce gecermiyim direksiyonu

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ek ders için 150 tl verdim 2 hafta boyunca beni tek çalıştıracaklarmış 150 çokmu azmı yani gazık fiyatmı günde 30 dakka çalıştıracaklarmış

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok fazla tabi kendin bilirsin günde 1.30 saatden toplam 10 saat 50 tl vermiştim
Kardeş sana bişey danışcaktım sürücü kursumun durduğu katta bide başkan var benim dosyanın üstüne kendi adını yazdı bu dosyayla ben ilgilenicem dedi yani torpil filan yapabilirmi sınavda

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sana bişey danışcaktım sürücü kursumun durduğu katta bide başkan var benim dosyanın üstüne kendi adını yazdı bu dosyayla ben ilgilenicem dedi yani torpil filan yapabilirmi sınavda
Direksiyon sınavı şans işi benim arkasaş 4 kez,stop ettirdi yine geçti kimi bi sinyal vermedin diye sınav yakar kimi çarpa çarpa götürürsün bişey demez ama sana büyük tavsiye heycan yapma onlar senin heycanlanmadıgını anlarsa göz yumar illaki ama heycanlı oldugunu farkederse bişey bulur yakar sınavı çünkü araba kullanmak için panik ve heycan yapmaman gerek

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Torpil Olayı Falan Olursa Haram Zıkkım Olsun. Arabayı Ehliyet Kullanmıyor Eline ehliyet alan trafikte, trafik canavarları istemiyoruz Seyran Tepede Bir tane sürücü Kursu Var 5.000 TL ye hallediyor ona git sen Kaç Gündür Direksiyon Sınavını Soruyosun Şimdi DE Torpil yapabilirlermi Diyosun Senin Niyetin BAŞTAN BOZUK ANLAŞILAN SEN ALTERNATİF ARIYOSUN

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vites değiştirirken bazen vitese bakıyom ozman sorun oluo bide geri geri giderken heycan yapıom debriyajdan panikle hemen kaldırıom istop edio onun dışında sorun yok

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Vites değiştirirken bazen vitese bakıyom ozman sorun oluo bide geri geri giderken heycan yapıom debriyajdan panikle hemen kaldırıom istop edio onun dışında sorun yok

Panik yaparsın birinin canını yakarsın hiç iyi olmaz

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Torpil Olayı Falan Olursa Haram Zıkkım Olsun. Arabayı Ehliyet Kullanmıyor Eline ehliyet alan trafikte, trafik canavarları istemiyoruz Seyran Tepede Bir tane sürücü Kursu Var 5.000 TL ye hallediyor ona git sen Kaç Gündür Direksiyon Sınavını Soruyosun Şimdi DE Torpil yapabilirlermi Diyosun Senin Niyetin BAŞTAN BOZUK ANLAŞILAN SEN ALTERNATİF ARIYOSUN
Sırf bikere istop etmekten bırakacaklarsa torpil yapsınlar daha iyi hiç kullanmama deilde hafif tek düz hatalardan bırakmasınlar diye dedim nede olsa para verioz okdar

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Sırf bikere istop etmekten bırakacaklarsa torpil yapsınlar daha iyi hiç kullanmama deilde hafif tek düz hatalardan bırakmasınlar diye dedim nede olsa para verioz okdar

Mesele stop ettirmek değil ki debriyaj senin kontrolündemi değil mi ona bakıyorlar tabi namuslu olan sınav öğretmenlerinden bahsediyorum az önce heyecandan ayağımı çekiyorum aniden diyosun senin şimdi ayağında kasılıyodur haliyle gereksiz bir yorgunluk vardır üzerinde şimdi o can havliyle birde yanlışlıkla gaza yüklensen nolur (trafik canavarı) olur

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Düz sürüşlerde sorun yok direk sürüyon park yerine gelince geri geri istop etti 1 rincisinde 2 cisinde sorun olmadan tam yaptım parkı ama tamda ders bitti onun için 2 haftaya 150 tl özel olarak çalışmak için istediler

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35

trafik canavarı olmayın da ben tek sana söylemiyorum tekrar söylüyorum arabayı ehliyet kullanmaz ehliyet alıp hemen direksiyona oturmayın bu işlerde parayla olmaz istersen trilyon ver araba kullanmayı bilmeyen birini geçiriyolarsa Onların allah belasını versin tek sözüm bu trafikte canımız yanıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kazaların %99 heyecan dikkat kaybı ve arabada sesli müzik dinlemekten meydana geliyor böyle heyecan yaparsın bacakların kasılır uykun bile gelir üstüne bir ağırlık düşer heyecandan hep bunlar heyecandan ayağını debriyajdan geçersin o anda araba devrini yakalamış olur birine gömersin basit iş değil bunlar eğer böyle biriysen ve seni geçirirlerse ekstra kurs al

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vallahi tekrar rica ediyorum araba kullanmayı bilmeyenler direksiyona geçmesin varsa imkanı olanlar arabayı kullanmayı bilen biriyle trafiğe kapalı veya tenha ama (geniş) yerlerde talim yapsın yoksa arabası para verip ders alsın CAN'A ZARAR GELMESİN

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hiç bilmediğim halde bile hiç heycan yapmazdım kasılmazdım stop ettirdiğimde oldu direksiyon kontrolündede oldu ama hiç bilmediğim halde kavşakda bi an önüme kıran aractan kurtardım hoca çok iyisin demişti kısaca panik ondan sonra dikkatsizlik kazanın babasıdır vites değiştirirken bakmadan geçir çünkü yerleri belli

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben hiç bilmediğim halde bile hiç heycan yapmazdım kasılmazdım stop ettirdiğimde oldu direksiyon kontrolündede oldu ama hiç bilmediğim halde kavşakda bi an önüme kıran aractan kurtardım hoca çok iyisin demişti kısaca panik ondan sonra dikkatsizlik kazanın babasıdır vites değiştirirken bakmadan geçir çünkü yerleri belli
Hocam ben şimdi 150 tlverdimde bana eski anlatan hoca anlatacak gine onun yerine ben o kursdaki başka hocayı seçebilirmiyim eğitsin die

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Heh bak işte bu.... kasteddiğim bu araba kullamasını bilmeyenler dediğim sınıfa sen girmiyosun işte, sen biliyomuşsun kavramışsın bilen adam heyecan yapmaz heyecan yaparsan araba altından kayıverir hadi kaysın ama insanlara zarar gelmesin ama geliyor o zaman bu iş olmaz heyecanınızı yenin araba seni sürmesin siz arabayı sürün

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heh bak işte bu.... kasteddiğim bu araba kullamasını bilmeyenler dediğim sınıfa sen girmiyosun işte, sen biliyomuşsun kavramışsın bilen adam heyecan yapmaz heyecan yaparsan araba altından kayıverir hadi kaysın ama insanlara zara gelmesin ama geliyor o zaman bu iş olmaz heyecanınızı yenin araba seni sürmesin siz arabayı sürün
Ben arac dersi aldıkdan 3. Gün sonra anayolda dönüşte 100 kmh hızlı götürüyordum dediğinizde haklısınız eniştem 3 yıldır kullanıyor tam dediğiniz gibi en ufak şeyde eli ayağına dolaşıyor rengi değişiyo resmen

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Ben arac dersi aldıkdan 3. Gün sonra anayolda dönüşte 100 kmh hızlı götürüyordum dediğinizde haklısınız eniştem 3 yıldır kullanıyor tam dediğiniz gibi en ufak şeyde eli ayağına dolaşıyor rengi değişiyo resmen
Dolaşır iki gaza gelirsin 90 LA GİDERSİN E5 TE SÜZÜLÜRSÜN dengesiz biri sigarasını yakarken direksiyondan güç alır o sırada araba kayar panik yapar oda ani frene dokunur sen geç farkedersin ani fren yaparsın sende arada kalırsın bu durumda heyecan yaparsan emniyet şeridine çekin biraz dinlenin EĞER DİKKATİNİZ DAĞILIYORSA ARABADA KENDİ KENDİNİZE KONUŞUN VEYA YANINIZDA BİRİ VARSA ONUNLA KONUŞUN ARABA SÜRERKEN KENDİN İLE BAŞBAŞA KALMAMALISIN aynalarına bak sağında solunda biri varmı onlara bak devamlı meskul ol robot gibi olma ne kendiniz ile başbaşa kalın nede muhabbetin dibine vurun orda şekerli dikkatli ve uyanık bir şekilde aracı kullanmaya çalışın

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dolaşır iki gaza gelirsin 90 LA GİDERSİN E5 TE SÜZÜLÜRSÜN dengesiz biri sigarasını yakarken direksiyondan güç alır o sırada araba kayar panik yapar oda ani frene dokunur sen geç farkedersin ani fren yaparsın sende arada kalırsın bu durumda heyecan yaparsan emniyet şeridine çekin biraz dinlenin EĞER DİKKATİNİZ DAĞILIYORSA ARABADA KENDİ KENDİNİZE KONUŞUN VEYA YANINIZDA BİRİ VARSA ONUNLA KONUŞUN ARABA SÜRERKEN KENDİN İLE BAŞBAŞA KALMAMALISIN aynalarına bak sağında solunda biri varmı onlara bak devamlı meskul ol robot gibi olma ne kendiniz ile başbaşa kalın nede muhabbetin dibine vurun orda şekerli dikkatli ve uyanık bir şekilde aracı kullanmaya çalışın
Sagolun öneriler için zaten öyle hocam aynalara gerektikce,bakıyorum zaten

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Sagolun öneriler için zaten öyle hocam aynalara gerektikce,bakıyorum zaten

Rica ederim tek sana değil tüm arkadaşlara söylüyorum canın sıkıldıkça aynaya bak yolu kontrol et mesela bide şeritleri izlemeyin adamı transa sokuyor arabanın direksiyona paralel bölümünde ufak bir kol var dönüşlerde onu kullanın döndükten sonra sinyal vermeyin ve kemer mutlaka takın ani frende direk direksiyona çullanıyosun vücudunla kontrol kaybı çıkarıyor buda ben kemer takıyorum diye kahvede oturan hacılar şaşkın bir şekilde bakıyolar ve bazen tanıdıkların arabasını sürüyorum kemer kullanıyorum kemerin makarası sert fabrikadan çıktığı gibi böyle tozlu tozlu hiç kullanmammışlar -ilginç- kemer takmayınca kendimi marketten altığım bisküviyi açarken ilk ikisini kırmış gibi hissediyorum

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ya surda beş yüzüncüye geçer miyim yazıyosun ne bilelim kardeşim biz mi kullanacaz arabayi sakin olursan geçersin bu kadar basit

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocada kötüydü anca ders anlatırken telefonla konuşuodu onu değiştirirsem iyi olcak yarın

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler bu pazar günü saat 8 de sınava girecem 2 kez eğitim aldım kalkış vs yapıyorum hatasız çok şükür sağ sol sinyal falan hepsi tamam park etmeyide hoca öğretti pratik yapmadım ama yarın son kez ders alcam inşallah ben ve sınava girecek arkadaşlar hatasız bir şekilde tamamlarız

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler yarın sınava girecek hiç yok mu yarın sınava girecem parkuru ezberledim arabayı kaldırıp götürüyorum sıkıntı yok fakat park yapma beni korkutuyor tekniğini öğrendim ama bir hata yaparım diye korkuyorum

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yarın sınava girecek hiç yok mu yarın sınava girecem parkuru ezberledim arabayı kaldırıp götürüyorum sıkıntı yok fakat park yapma beni korkutuyor tekniğini öğrendim ama bir hata yaparım diye korkuyorum
Yarın 3 de benim var korkulcak birşey yok aslında

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Stres yapmayin yeter kendinixden emin olun hepsi kolay gecer 1 kerede almistim ben tabiki stres ister istemex oluyo ama yaparim diyin yaparsiniz ins

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korkulcak tabi birşey yok benim yarın 8 de tek korktuğum park etme yeri hata yapıarım falan diye heyecandan
Sakin soğukkanlı olcaksın dubaya arka tekeri yanaştır sonra içeri direksiyonu tam kırıp gir çizgiye 1 metre kala dur ters tarafa kıvır ve çok yavaş gitmeye başla zaten içerde 1 ileri 1 de geri yapma hakkın var