- Konuyu başlatan
Çok fazla tabi kendin bilirsin günde 1.30 saatden toplam 10 saat 50 tl vermiştimEk ders için 150 tl verdim 2 hafta boyunca beni tek çalıştıracaklarmış 150 çokmu azmı yani gazık fiyatmı günde 30 dakka çalıştıracaklarmış
Kardeş sana bişey danışcaktım sürücü kursumun durduğu katta bide başkan var benim dosyanın üstüne kendi adını yazdı bu dosyayla ben ilgilenicem dedi yani torpil filan yapabilirmi sınavdaÇok fazla tabi kendin bilirsin günde 1.30 saatden toplam 10 saat 50 tl vermiştim
Direksiyon sınavı şans işi benim arkasaş 4 kez,stop ettirdi yine geçti kimi bi sinyal vermedin diye sınav yakar kimi çarpa çarpa götürürsün bişey demez ama sana büyük tavsiye heycan yapma onlar senin heycanlanmadıgını anlarsa göz yumar illaki ama heycanlı oldugunu farkederse bişey bulur yakar sınavı çünkü araba kullanmak için panik ve heycan yapmaman gerekKardeş sana bişey danışcaktım sürücü kursumun durduğu katta bide başkan var benim dosyanın üstüne kendi adını yazdı bu dosyayla ben ilgilenicem dedi yani torpil filan yapabilirmi sınavda
Torpil Olayı Falan Olursa Haram Zıkkım Olsun. Arabayı Ehliyet Kullanmıyor Eline ehliyet alan trafikte, trafik canavarları istemiyoruz Seyran Tepede Bir tane sürücü Kursu Var 5.000 TL ye hallediyor ona git sen Kaç Gündür Direksiyon Sınavını Soruyosun Şimdi DE Torpil yapabilirlermi Diyosun Senin Niyetin BAŞTAN BOZUK ANLAŞILAN SEN ALTERNATİF ARIYOSUNKardeş sana bişey danışcaktım sürücü kursumun durduğu katta bide başkan var benim dosyanın üstüne kendi adını yazdı bu dosyayla ben ilgilenicem dedi yani torpil filan yapabilirmi sınavda
Vites değiştirirken bazen vitese bakıyom ozman sorun oluo bide geri geri giderken heycan yapıom debriyajdan panikle hemen kaldırıom istop edio onun dışında sorun yok
Sırf bikere istop etmekten bırakacaklarsa torpil yapsınlar daha iyi hiç kullanmama deilde hafif tek düz hatalardan bırakmasınlar diye dedim nede olsa para verioz okdarTorpil Olayı Falan Olursa Haram Zıkkım Olsun. Arabayı Ehliyet Kullanmıyor Eline ehliyet alan trafikte, trafik canavarları istemiyoruz Seyran Tepede Bir tane sürücü Kursu Var 5.000 TL ye hallediyor ona git sen Kaç Gündür Direksiyon Sınavını Soruyosun Şimdi DE Torpil yapabilirlermi Diyosun Senin Niyetin BAŞTAN BOZUK ANLAŞILAN SEN ALTERNATİF ARIYOSUN
Sırf bikere istop etmekten bırakacaklarsa torpil yapsınlar daha iyi hiç kullanmama deilde hafif tek düz hatalardan bırakmasınlar diye dedim nede olsa para verioz okdar
Sırf bikere istop etmekten bırakacaklarsa torpil yapsınlar daha iyi hiç kullanmama deilde hafif tek düz hatalardan bırakmasınlar diye dedim nede olsa para verioz okdar
Hocam ben şimdi 150 tlverdimde bana eski anlatan hoca anlatacak gine onun yerine ben o kursdaki başka hocayı seçebilirmiyim eğitsin dieBen hiç bilmediğim halde bile hiç heycan yapmazdım kasılmazdım stop ettirdiğimde oldu direksiyon kontrolündede oldu ama hiç bilmediğim halde kavşakda bi an önüme kıran aractan kurtardım hoca çok iyisin demişti kısaca panik ondan sonra dikkatsizlik kazanın babasıdır vites değiştirirken bakmadan geçir çünkü yerleri belli
Kursa bağlı tabi isteyebilirsinHocam ben şimdi 150 tlverdimde bana eski anlatan hoca anlatacak gine onun yerine ben o kursdaki başka hocayı seçebilirmiyim eğitsin die
Heh bak işte bu.... kasteddiğim bu araba kullamasını bilmeyenler dediğim sınıfa sen girmiyosun işte, sen biliyomuşsun kavramışsın bilen adam heyecan yapmaz heyecan yaparsan araba altından kayıverir hadi kaysın ama insanlara zarar gelmesin ama geliyor o zaman bu iş olmaz heyecanınızı yenin araba seni sürmesin siz arabayı sürünBen hiç bilmediğim halde bile hiç heycan yapmazdım kasılmazdım stop ettirdiğimde oldu direksiyon kontrolündede oldu ama hiç bilmediğim halde kavşakda bi an önüme kıran aractan kurtardım hoca çok iyisin demişti kısaca panik ondan sonra dikkatsizlik kazanın babasıdır vites değiştirirken bakmadan geçir çünkü yerleri belli
Ben arac dersi aldıkdan 3. Gün sonra anayolda dönüşte 100 kmh hızlı götürüyordum dediğinizde haklısınız eniştem 3 yıldır kullanıyor tam dediğiniz gibi en ufak şeyde eli ayağına dolaşıyor rengi değişiyo resmenHeh bak işte bu.... kasteddiğim bu araba kullamasını bilmeyenler dediğim sınıfa sen girmiyosun işte, sen biliyomuşsun kavramışsın bilen adam heyecan yapmaz heyecan yaparsan araba altından kayıverir hadi kaysın ama insanlara zara gelmesin ama geliyor o zaman bu iş olmaz heyecanınızı yenin araba seni sürmesin siz arabayı sürün
Dolaşır iki gaza gelirsin 90 LA GİDERSİN E5 TE SÜZÜLÜRSÜN dengesiz biri sigarasını yakarken direksiyondan güç alır o sırada araba kayar panik yapar oda ani frene dokunur sen geç farkedersin ani fren yaparsın sende arada kalırsın bu durumda heyecan yaparsan emniyet şeridine çekin biraz dinlenin EĞER DİKKATİNİZ DAĞILIYORSA ARABADA KENDİ KENDİNİZE KONUŞUN VEYA YANINIZDA BİRİ VARSA ONUNLA KONUŞUN ARABA SÜRERKEN KENDİN İLE BAŞBAŞA KALMAMALISIN aynalarına bak sağında solunda biri varmı onlara bak devamlı meskul ol robot gibi olma ne kendiniz ile başbaşa kalın nede muhabbetin dibine vurun orda şekerli dikkatli ve uyanık bir şekilde aracı kullanmaya çalışınBen arac dersi aldıkdan 3. Gün sonra anayolda dönüşte 100 kmh hızlı götürüyordum dediğinizde haklısınız eniştem 3 yıldır kullanıyor tam dediğiniz gibi en ufak şeyde eli ayağına dolaşıyor rengi değişiyo resmen
Sagolun öneriler için zaten öyle hocam aynalara gerektikce,bakıyorum zatenDolaşır iki gaza gelirsin 90 LA GİDERSİN E5 TE SÜZÜLÜRSÜN dengesiz biri sigarasını yakarken direksiyondan güç alır o sırada araba kayar panik yapar oda ani frene dokunur sen geç farkedersin ani fren yaparsın sende arada kalırsın bu durumda heyecan yaparsan emniyet şeridine çekin biraz dinlenin EĞER DİKKATİNİZ DAĞILIYORSA ARABADA KENDİ KENDİNİZE KONUŞUN VEYA YANINIZDA BİRİ VARSA ONUNLA KONUŞUN ARABA SÜRERKEN KENDİN İLE BAŞBAŞA KALMAMALISIN aynalarına bak sağında solunda biri varmı onlara bak devamlı meskul ol robot gibi olma ne kendiniz ile başbaşa kalın nede muhabbetin dibine vurun orda şekerli dikkatli ve uyanık bir şekilde aracı kullanmaya çalışın
Sagolun öneriler için zaten öyle hocam aynalara gerektikce,bakıyorum zaten
Yarın 3 de benim var korkulcak birşey yok aslındaBeyler yarın sınava girecek hiç yok mu yarın sınava girecem parkuru ezberledim arabayı kaldırıp götürüyorum sıkıntı yok fakat park yapma beni korkutuyor tekniğini öğrendim ama bir hata yaparım diye korkuyorum
Yarın 3 de benim var korkulcak birşey yok aslında
Sakin soğukkanlı olcaksın dubaya arka tekeri yanaştır sonra içeri direksiyonu tam kırıp gir çizgiye 1 metre kala dur ters tarafa kıvır ve çok yavaş gitmeye başla zaten içerde 1 ileri 1 de geri yapma hakkın varKorkulcak tabi birşey yok benim yarın 8 de tek korktuğum park etme yeri hata yapıarım falan diye heyecandan