DatDatSedat
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Katılıyorum ama trafik daha iyi düzergah boyu çalıştırıyorlar zaten ilk ders zorlanırsın hiç sürmemişmiydin araba yada ailende,yakın akrabanda yok mu araba
Para insan canından önemli değil be dostum stajyermiş oymuş buymuş takma bunları sen en iyisini öğrenmeye çalış, bu arada motor ve bisikletlere yol verin.[emoji1]Bu sistem saçma geldi bana para kazanmak için getirilmiş kurallar olan bize oluyor iyi forumlar
Arabaya hiç binmediğimden az korku var kalırım die malum bide kaybederssem para vercem yeniden
arabaya bindiğin zaman herşey senin heyecanına bağlı sakın olmaya çalış papatya cayi iç 3 4 fincan ben öyle girdim derslere sınavlara çok iyi olduArkadaşlar direksiyon sınavı zormu daha önce hiç araba sürmedim kurs sadece 1 hafta öğreticekmiş öğrenebilirmiyim 1 haftada
Sınavlar normalde 25 inde başlıyor 1 hafta arayla devam ediyor her sürücü kursu her haftadaki sınava belitli ögrenci yazabiliyolar benimde 22 agustos saat 8 de korkmana gerek yokBana sınav 15 ağustosda dediler ama hayla eğitim vermiolar nezaman verirler acaba gittim sordum önümüzdeki günler çağırırız diolar kandırıolarmı sizce
Bana sınav 15 ağustosda dediler ama hayla eğitim vermiolar nezaman verirler acaba gittim sordum önümüzdeki günler çağırırız diolar kandırıolarmı sizce
Hocam anlamadım ne demek istediğinizi kurs benden direksiyon ücreti diye 80 tl istedi verdimKaç saat aldıysan para vermediysen extradan 1 veya 4 saat,verdiysen 10 saat falan
Bazı kurslar,menmuniyetlik sağlamak için kendinden ücretsiz ders veriyor ortalama 1 yada 4 saate kadar eğer paranı verdiysen ki vermişşin 10 saat diye biliyorum bir buçuk saat alıyosun gündeHocam anlamadım ne demek istediğinizi kurs benden direksiyon ücreti diye 80 tl istedi verdim
Nasıl yani anlamadım bitek öne hoca seninle geliyor istersen hocanda kabul ederse arkayada arkadaşların gelelir öyleTanıdığım biri arkaya 3 kişi oturuo eğitimde diodu bu durumda noluo acaba yani
O kadar bilgim yok ben ders aldıgımda toplam 10 saat günde 1.30 saat olmak üzere iki kişi biri ben,diğeri,müdahale edip öğretecek hoca ikişiydik yani başka yerlerde bu böylemi bilmiyorum ama bizimkinde herkez boşta oldığu zamanları yazdırıp o günün doluluğuna göre ders alıyorlardıYani amcam diodu arkaya 3 kişi oturuo biri öğrenince sürmeyi diyeri biniomuş diyodu o doğrumudur acaba
Gidiş hep sağındadır sağdan gidersin çıkar tabi hocaya bağlı kaza yapsa bile geçirenler olur bi sinyal vermeyi unuttu diye sınavı yakanda olurMesala bizim burda bazı yollarda 2 yönlü karayolu çizgileri çizilmemiş ama arabalar soldan sağdan ayrılmış olarak geliyor bu yolları nasıl anlıcam sınavda bi sorun çıakrmı ters yöne filan girersem
Kursla nasıl anlaştın sorsaydınya kaç saat ders aldın onlar ona göre ayarlarArkadaşlar bugün sürdüm trafikte sürdürdü hoca ama arkaya 1 öğrenci daha geldi bi parkur vardı 2 mizde yarım saat arayla sürdük yarın gene aynı saatte gelin dedi hoca bu ne iş ben tek sürcem sanıyodum bide yarım saat 1 saat arası eğitim gördüm napıcam acaba sınavı?
Bizde 4 araç vardı herkezi çagırdılar boşta olduğun haftadan boşta kalan saat aralıklarına yazdılar ben 10 saat hocayla tek sürdüm sürücü kursunu keşke araştırsaydın nasıl diyeValla nasıl sürücü kursuysa sürücü adayların isimlerini kağıda yazdılar öna göre 3 er kişi 1 araba kullanıo ders saatinide kendileri ayarlıyo heralde biz bişey demeden sabah gelin dedi işte saat verdi öğle yani