Direksiyon sınavı

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum ama trafik daha iyi düzergah boyu çalıştırıyorlar zaten ilk ders zorlanırsın hiç sürmemişmiydin araba yada ailende,yakın akrabanda yok mu araba

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yakınımın arabasını bi 1 saat sürdüm orda temel sürüş yani sola dönme filan gerisinide kursta öğrencem işallah sorun çıkmaz

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğrenirsin basit ben bizim minibüsümüz vardı 14 yaşımda kaçıra kaçıra öğrenmiştim .dd

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sistem saçma geldi bana para kazanmak için getirilmiş kurallar olan bize oluyor iyi forumlar
Para insan canından önemli değil be dostum stajyermiş oymuş buymuş takma bunları sen en iyisini öğrenmeye çalış, bu arada motor ve bisikletlere yol verin.[emoji1]

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler arkadaşlar yardım için son olarak direksiyon hakkım 4 defamı yoksa 5 defamı hakkım var

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 diye biliyorum ama 2 cide kesin geçersin bi kere o strese alıştın mı gayet normal gelir sınav

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Arabaya hiç binmediğimden az korku var kalırım die malum bide kaybederssem para vercem yeniden

50 TL Daha veriyosun :) Ama Zor Değil Sınav Sadece HEYECAN YAPMA VE KURALLARA UY birde geri geri gelme testi yaptırıyolar alana düz yanaş direksiyonu hiç kırma öyle geri gel hem heyecanda yapmazsın.Ve İçeriye oturduktan sonra aynalar sana göre de olsa oradaki müfettişlere göstermelik gene bi aynalara dokun görsünler senin dikkat ettiğini

orkansipahi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar direksiyon sınavı zormu daha önce hiç araba sürmedim kurs sadece 1 hafta öğreticekmiş öğrenebilirmiyim 1 haftada
arabaya bindiğin zaman herşey senin heyecanına bağlı sakın olmaya çalış papatya cayi iç 3 4 fincan ben öyle girdim derslere sınavlara çok iyi oldu :)

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ben sadece 4 ders alarak bugün girdim sınava daha öncesinde hiç koltuğa bile oturmamıştim kendime güvenerek kullandım ve geçtim kursta gayet iyi öğretiyorlar

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bana sınav 15 ağustosda dediler ama hayla eğitim vermiolar nezaman verirler acaba gittim sordum önümüzdeki günler çağırırız diolar kandırıolarmı sizce

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana sınav 15 ağustosda dediler ama hayla eğitim vermiolar nezaman verirler acaba gittim sordum önümüzdeki günler çağırırız diolar kandırıolarmı sizce
Sınavlar normalde 25 inde başlıyor 1 hafta arayla devam ediyor her sürücü kursu her haftadaki sınava belitli ögrenci yazabiliyolar benimde 22 agustos saat 8 de korkmana gerek yok

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35

Ararlar ya, Sınav Yerinde Talim Yaptırırlar . Eğer Yaptırmazlarsa MEB'e Tek Şikayetin Yeter Sözleşmen Var Sonuçta Bakkaldan Ekmek mi Alıyosun

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem grç alırsan daha iyi olur eğitimden çıkar sınava girersin kolay olur senin için

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaç saat çalıştırırlar eğitim gününde

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç saat aldıysan para vermediysen extradan 1 veya 4 saat,verdiysen 10 saat falan

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam anlamadım ne demek istediğinizi kurs benden direksiyon ücreti diye 80 tl istedi verdim
Bazı kurslar,menmuniyetlik sağlamak için kendinden ücretsiz ders veriyor ortalama 1 yada 4 saate kadar eğer paranı verdiysen ki vermişşin 10 saat diye biliyorum bir buçuk saat alıyosun günde

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tanıdığım biri arkaya 3 kişi oturuo eğitimde diodu bu durumda noluo acaba yani

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yani amcam diodu arkaya 3 kişi oturuo biri öğrenince sürmeyi diyeri biniomuş diyodu o doğrumudur acaba

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani amcam diodu arkaya 3 kişi oturuo biri öğrenince sürmeyi diyeri biniomuş diyodu o doğrumudur acaba
O kadar bilgim yok ben ders aldıgımda toplam 10 saat günde 1.30 saat olmak üzere iki kişi biri ben,diğeri,müdahale edip öğretecek hoca ikişiydik yani başka yerlerde bu böylemi bilmiyorum ama bizimkinde herkez boşta oldığu zamanları yazdırıp o günün doluluğuna göre ders alıyorlardı

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mesala bizim burda bazı yollarda 2 yönlü karayolu çizgileri çizilmemiş ama arabalar soldan sağdan ayrılmış olarak geliyor bu yolları nasıl anlıcam sınavda bi sorun çıakrmı ters yöne filan girersem

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesala bizim burda bazı yollarda 2 yönlü karayolu çizgileri çizilmemiş ama arabalar soldan sağdan ayrılmış olarak geliyor bu yolları nasıl anlıcam sınavda bi sorun çıakrmı ters yöne filan girersem
Gidiş hep sağındadır sağdan gidersin çıkar tabi hocaya bağlı kaza yapsa bile geçirenler olur bi sinyal vermeyi unuttu diye sınavı yakanda olur

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yarın sabah gel dediler hayırlısıyla işallah öğrencem

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bugün sürdüm trafikte sürdürdü hoca ama arkaya 1 öğrenci daha geldi bi parkur vardı 2 mizde yarım saat arayla sürdük yarın gene aynı saatte gelin dedi hoca bu ne iş ben tek sürcem sanıyodum bide yarım saat 1 saat arası eğitim gördüm napıcam acaba sınavı?

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün sürdüm trafikte sürdürdü hoca ama arkaya 1 öğrenci daha geldi bi parkur vardı 2 mizde yarım saat arayla sürdük yarın gene aynı saatte gelin dedi hoca bu ne iş ben tek sürcem sanıyodum bide yarım saat 1 saat arası eğitim gördüm napıcam acaba sınavı?
Kursla nasıl anlaştın sorsaydınya kaç saat ders aldın onlar ona göre ayarlar

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla nasıl sürücü kursuysa sürücü adayların isimlerini kağıda yazdılar öna göre 3 er kişi 1 araba kullanıo ders saatinide kendileri ayarlıyo heralde biz bişey demeden sabah gelin dedi işte saat verdi öğle yani

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla nasıl sürücü kursuysa sürücü adayların isimlerini kağıda yazdılar öna göre 3 er kişi 1 araba kullanıo ders saatinide kendileri ayarlıyo heralde biz bişey demeden sabah gelin dedi işte saat verdi öğle yani
Bizde 4 araç vardı herkezi çagırdılar boşta olduğun haftadan boşta kalan saat aralıklarına yazdılar ben 10 saat hocayla tek sürdüm sürücü kursunu keşke araştırsaydın nasıl diye