Deep Freeze kaldıramıyorum?[Çözüldü]

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gardaş F8'e basınca bilgisayarın güvenli modda başlayacağını da tercih ettiğimiz ekran çıkıyor.

"dizin hizmetleri" ne demek? "pc ac" ne demek?

"ac parolası" ne demek?

Güvenli modda başlatmadan yani normal çalışırken Denetim Masasında program ekle kaldırda gözükmüyor.

Program files içinde Faronics klasörünü (deepfreezenin kalıntlılarının olduğu klasör) silmeme izin vermiyor.

Benim gibi bilgisayardan anlamayanların seviyesine inip yazamaz mısnız?

hocam konuyu görmedim daha önce görseydim bu kadar uğraşmana izin vermezdim deepfreeze konusunda tecrübem cok yani normal mod a ve güvenlik mod a program ekle kaldırda göremesin ama Dizin Hizmetlerinde deepfreeze program ekle kaldırdan göre biliyorsun benim demek istediğim Güvenlik mod a değil onun 2 altında Dizin hizmetlerin den bilgisayarı ac sonra saat yanında deepfreeze simgesini görürsün bunu güvenlil mod a ve normal başlangıc da göremesin ama dizin hizmetlerinde görürsün deepfreeze simgesini görürsün ondan sonra simgenin üzerine gelir deepfreeze parolanı girer deaktiv edersin ve ondan sonra program ekle kaldırdan deepfreeze kaldırırdın deepfreeze nin kaldır seceneği program ekle kaldırdan sadece Dizin hizmetleri Mod un da göre bilirsin

seni burda cok uğraştırmışlar demek istediğim başda görseydim bu kadar uğraşmazdın ben senin bu sorununa binlerce defa gördüm cünkü işim bu ordan burdan öğrenmiş değilim gardaş övmek gibi olmasın da herkesin kendine göre bilgisi var da 6 yıl bu okumuşum bu alet üzerine genelil le inetrnet cafe lerden deepfreeze kulanıldığı icin yüzlerce internet cafe kurdum ve binlerce bilgisayara deepfreeze kurdum kaldırdım bu gibi problemlerle cok karşılaştım

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
... Güvenlik mod a değil onun 2 altında Dizin hizmetlerin den bilgisayarı ac sonra saat...

Gardaş F8'den açıyorum Siyah beyaz bir ekran çıkıyor. Orada Güvenli Mod var ama 2 altında Dizin hizmetleri yok.

Ben Size ekranı olduğu gibi yazıyorum:
"Windows Gelişmiş Seçenekler Menüsü
Bir seçenek belirleyin:

Güvenli Mod
Ağ Desteği ile Güvenli Mod
Komut İstemiyle Güvenli Mod

önyükleme Günlüğünü Etkinleştir
VGA Modunu Etkinleştir
En Son İyi Yapılandırma <çalışan en son ayarlarınız>
Dizin Hizmetleri Geri Yükleme Modu <Widows etki alanı dentleyicileri>
Hata Ayıklama Modu
Sistem Hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak

Windows Olağan Şekilde Başlasın
Yeniden Başlat
İşletim Sistemi Seçenekleri Menüsüne Dön

Vurgulamayı seçiminize taşımak için aşağı ve yukarı ok tuşları kullanın."

Evet işte böyle. Sizin yazdığınız bunun neresinde?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gardaş F8'den açıyorum Siyah beyaz bir ekran çıkıyor. Orada Güvenli Mod var ama 2 altında Dizin hizmetleri yok.

Ben Size ekranı olduğu gibi yazıyorum:
"Windows Gelişmiş Seçenekler Menüsü
Bir seçenek belirleyin:

Güvenli Mod
Ağ Desteği ile Güvenli Mod
Komut İstemiyle Güvenli Mod

önyükleme Günlüğünü Etkinleştir
VGA Modunu Etkinleştir
En Son İyi Yapılandırma <çalışan en son ayarlarınız>
Hata Ayıklama Modu
Sistem Hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak

Windows Olağan Şekilde Başlasın
Yeniden Başlat
İşletim Sistemi Seçenekleri Menüsüne Dön

Vurgulamayı seçiminize taşımak için aşağı ve yukarı ok tuşları kullanın."

Evet işte böyle. Sizin yazdığınız bunun neresinde?

var bak buna girecen

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
unutma program ekle kaldıra gir bak orda deepfreeze görebilirsin kaldırma seceneğini ben iş deyim yeme cıkcam sen buraya yaz gelince cvp yazarım sana

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hangi versiyonuydu senin deepfreeze

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi versiyonuydu senin deepfreeze

Deep Freeze 6.52.020.2735

---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

var bak buna girecen

Gardaş senin yazdıkların benim bilgisayrda yok. Bak sana fotograflarını gönderiyorum. Burdan indirirsen bakarsın:
http://hotfile.com/dl/132556845/e79612e/deepfreeze_sorunu.rar.html

<a href=&quot;
http://hotfile.com/dl/132556845/e79612e/deepfreeze_sorunu.rar.html">http://hotfile.com/dl/132556845/e79612e/deepfreeze_sorunu.rar.html</a>

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
moz-screenshot-4.png

1 Bilgisayarımı sağ tıkla
2 yönetim
3 hizmetler bu resimdekine ulaşa bilirsin listede yazıldığı gibi DF server bul devre dışı bırak

birde burda devre dışı bırak işdeyim eve gecince sana kapsamlı bir anlatım yapacam yardımcı olcam aslında benim icin basit ama böyle yazarak pek fazla yardımcı oluna mıyor yinede elimde geleni yapcam

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moz-screenshot-4.png

1 Bilgisayarımı sağ tıkla
2 yönetim
3 hizmetler bu resimdekine ulaşa bilirsin listede yazıldığı gibi DF server bul devre dışı bırak

birde burda devre dışı bırak işdeyim eve gecince sana kapsamlı bir anlatım yapacam yardımcı olcam aslında benim icin basit ama böyle yazarak pek fazla yardımcı oluna mıyor yinede elimde geleni yapcam

Gardaş bu da olmadı: Size ekran resminin yüklü olduğu link adreslerini veriyorum:

[URL="http://hotfile.com/dl/1325615.../132561555/58fb87d/deepfreeze_sorunu.JPG.html[/URL]

HTML link:
<a href=&quot;http://hotfile.com/dl/132561555/58fb87d/deepfreeze_sorunu.JPG.html">http://hotfile.com/dl/132561555/58fb87d/deepfreeze_sorunu.JPG.html</a>

Bir önceki mesajıma ait linke baktınız mı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sen git pcyi bir bilgisayarcıya götür :)

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen git pcyi bir bilgisayarcıya götür :)

Bilgisayarcı da büyük ihtimalle format atacaktır sanırım. Bu durumda da yüklediğim programlara yazık olacak.

Gardaş meseleleri forumlarda çözemezsek bu forumların bir kıymeti kalır mı?

Artık başka internet sitesine bakmak gerekiyor galiba.

Emeğe geçen arkadaşlara teşekkür ederim.:flowers:

Thunder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende ExCeLLeNT nickli arkadaşın yaşadığı soruna çok benzer bir problem yaşıyorum yalnız benim pc de deep freez ile ilgili hiç birşey yok CTRL+Alt+Shift+F5+F6 tuşlarını ve diğer arkadaşların yöntemlerinin hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı.Yalnızca "C:\WINDOWS\system32\drivers\DeepFrz.sys" bu dosya var ve silsemde pc yi yeniden başlattığımda geri geliyor ayrıca bide bu var
scaled.php

Ama orda "Çalıştırıbilir Dosyanın Yolu" unda tarif edildiği gibi bi dosya yok program files te ve ayrıca bilmiyorum programdanmı kaynaklanıyor bilgisayara format atamıyorum 4-5 tane format cdsi denedim xp ,3'ü SP2 biri orjinal home edition SP2,biri SP3 diğeride 3 ama pek sağlam olduğundan emin değilim şu an ki işletim sistemim XP Professional SP3 Ne yapabilirim bi bilgisi olan varmı Sorun format cdlerindemi yoksa bilgisayardamı Bu arada bilgisayar dizüstü laptop yani yardım edebilecek olan varsa en kısa zamanda yardımcı olursa sevinirim

itueew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu programın yararlı olduğunu düşünmüyorum, abim virüs programı yerine bunu kurdu. Ne var ki şu an PC virüsten geçilmiyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Deep Freeze kaldıramıyorum DİYENLERE

arkadaşlar halen bu hatayı düzeştemiyorsanız işte cevabı
ilk kurulum yaptığınız deep freze setup dosyasının üzerine gelin
ve özellikler deyin sonra uyumluluk aşağıdaki uyumluluk modonu windows
98 olanını işaretleyin ve kurulumu tekrar yapabileceksiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim başlat tümprogramlara qit deep fresi 2 defalıqına kapat ve sitem ayarlarını geri yükleyi göreceksin ordan sistem ayarlarını geri yükle bakalım inşallah işe yarar D:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sadece bilgisayarını formatlaman gerekir onu kaldıramazsın

escapehere1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorundan dolayı çıldırmak üzereyken şu konuda yazılanlarla çözdüm arayanlara belki faydası olur.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Kardeş açılmıyor.

Çünkü benim sorun da bu konuyu başlatan arkadaşın sorunu gibi. Deepfreeze 6. ve 7. versiyonları install edip kurmak istediğimde şu mesaj çıkıyor: Deep Freeze Standard must be disabled before any Install/Uninstall can proceed.

Ne zaman açılıyor? Öteki bilgisarda yani böyle sorun olmayan ama deepfreeze'i etkin hale getirdiğim öteki bilgisayarda yazdığınız gibi oluyor.

Deepfreeze gibi kaliteli bir program eğer ctrl+alt+shift+f6 ile açılıyorsa ben para verip kullanmam.

Tedavi bulmaz bir dert mi?

Fakat deepfreeze gözümde büyüdü. Helal olsun basitçe ctrl+alt+shift+f6 ile açılmıyor.
Sadece kurulum programıyla kaldırılabiliyor yeni model deepfreezeler o yüzden bu denediklerinizin hiçbiri olmuyor bizim tanığın internet kafede kurduk yeni olanından eski olanları bir exe oluşturuyor verdiğin şifreye göre kurdun mu bitiyor belirli şifre nede prgram fileste gözüküyor ne açabiliyorsun ama yeniden başlat dedin mi herşey geri geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar dipfriz şifresini bilmiyorsak ne yapalım lütfen cvp :(((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar...benim okulumda bir ana bilgisayar var önceki hocalar deepfreeze kurmuş bu ana bilgisayara bağlı bilgisayarlara
bende çok anlamıyorum. şimdi ben format atsam bu programdan kurtulur muyum

deltausam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar size bu illet programdan kurtulmanın yolunu söyleyeceğim benim başıma geldi ve herşeyi denedim ama olmadı sonunda bu yöntemi denedim işe yarıyo öncelikle çeşitli çözüm yontemleri var biostan saati geri almak falan ama bu yöntemler sadece belli bir deep freezenin eski sürümlerinde işe yarıyo bendeki deep freze 7.00 dı bunlar işe yaramadı zaten win 8 formatlı bir bilgisayarda istediğiniz kadar tarihi geriye alın işe yaramıyor sistem otomatikmen en son güncelleme yaptığı tarihi veriyo anlayacağınız bize her sürümünde de işe yarayan bi yöntem lazım eğer deep freezenizin simgesi bildirim alanında gözükmüyorsa burada iki kesin çözümden söz edebiliriz

1-) harddiskinizi çıkarıp başka bir bilgisayara ikinci harddisk olarak takıp deep freezenin dosyalarını silin (deep freeze 7.00 için dosya konumu 'c:/program files/faronics' dir bunu bulup silin)
eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız ikinci yöntemi yani daha kolay olan yöntemi seçin

2-) pc nizi 'mini xp' veya pardu veya win 7 nin cd den açılabilen kurtarma cdsi ile açın gene deep freezenin dosyalarını bulup buradan silebilirsiniz deep freezenin değişik versiyonlarında konum farklı olabilir ancak büyük ihtimal
'c:/program files/faronics' dir bunu bulup silin

bu yöntemlerin ikisinden sonrada pcyi yeniden başlatın normal olarak açılsın artık deep freeze pasif yada deep freeze diye bişey yok ama regedit ayarları halen duruyor bunu içinde deep freezeyi kurduğunuz setup dosyasını açın ve zaten install yerine uninstall seçeneğini görürsünüz kaldırın ve sonsuza kadar mutlu yaşayın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim ben gecenlerde deep frezin dosyalarini sildim deep frezee hiç görunmuyor ama çalışıyor ctrl alt dlt yapıyorum lmuyor unfrezer kulandım tikler donmus halde kurdugum programla kaldırmaya calısıyorum deep freezee must be ..... diye hata veriyor. c/ kısmında deep frezee dair bir dosya yok ne yapabilirim ltfen yardimci olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben kendım denedım defrez in aynı sürümünü internetten indirin ve kurun ve pc yenıden başlar ve defreeze die bişey kalmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş deep frezi nasil kaldircam ctrl alt shift f6 yapiyorum şifre istiyor ne şifresi oldunuda bilmyorum bi yardimci olsaniz deep in yüzünden bilgisayara ne indirirsem kapatip açtimda o indiridiğim program siliniyor kendiiliğniden kaldiriyor

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Kaldıramayanlar şu videoya baksın
[video=youtube;TCTrlwGl5gs]http://www.youtube.com/watch?v=TCTrlwGl5gs[/video]

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaldirman icin ilk pasif hala getirmen lazim sonra hangi surumu kullanoyorsan netten ayni surumu bulip instali calistirip unistall yapman lazim. Ctrl + shift + alt + F6 ile surumune bak otomatik kurulduysa sifresi yoktur yada indirdigin yerde yaziyordur.
Ayni surumu bulup kaldirabilirsin sadece