Deep Freeze kaldıramıyorum?[Çözüldü]

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
2 gündür uğraşıyorum millet yardım edin ya ben internetten deep freeze yükledim.İnstall dedim hiç kurulum falan yapmadan yüklendi.Dosyalara gittim frzstate2k.exe ile DF5Service.exe dosyası var birde içinde bulundukları klasörler bu kadar dosya vardı.Ben red alert 3 tam 4 kere aynı bölümü oynayıp bitirdim tecrübe oldu bu arada.Neyse 4 kere aynı bölüm gına geldi başka oyunlarda eski yerlerden başladı ben siliyim.Dedim.

1.Program ekle kaldırda deep freeze ile ilgili birşey yok.
2.Deep freeze'in install dosyasını çalıştırınca "deep freeze 6 standard must be disabled before any install/uninstall can proceed" diye bir hata veriyor.
3.Deep unfreezer ile de denedim.Ondada save ve load seçeneği kapalıydı altta da deep freeze not detected yazıyordu.
4.Deep freezein exe dosyası silinmiyor onu nasıl silebilirim?
5.Görev yöneticisindeki DF5serv.exe dosyasını kapatamıyorum erişim engelleniyor?
6.Başlat'ın sağ tarafından saat ve tarih ayarlarına da erişemiyorum artık nasıl olduysa.
7.Başlat'ın sağ tarafında deep freezenin işareti de yok.
8.Deep freeze exe dosyasını tıkladığımda birşey olmuyor.
9.Sistem geri yükleme de yaptım ama bilgisayar açıldığında herşey eski haline döndüğü için sistem geri yükleme işe yaramadı hemde bilgisayar açıldığında sistem geri yükleme tamamlandı falan gelmedi.Ekran.
10.Güvenli modda silmeye kalktım dosyaları olmadı.Güvenli modda sistem geri yükleme yaptım olmadı.
11.Unlocker ile dosyasını silmeye kalktım olmadı.
12.Birde dosyaları eksik galiba internette başka dosyaları olduğunu gördüm öyle galiba ama bende sadece 2 tane frzstate2k.exe ile DF5service.exe var.Ama çalışıyor program kapatamıyorum silemiyorum ya.

Çözüm nedir arkadaşlar ya bu bela programdan kurtulmak istiyorum.Yardım edin ya.

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Başlat çalıştır msconfig ayarlarını denedinmi. ordan dene eminm bişiler olur .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Denedim kardeş yazmayı unutmuşum ama orda deep freeze yoktu listede.Yapamadım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yazdım ilk mesajımda unfreezer 1.6 ile denedim.Ama hangi seçeneği seçsemde load status ile save status tuşları kapalıydı ve deep freeze not detected yani çalışmıyor diyordu galiba ya da yok diyor.Öyle birşey diyordu galiba ama oyun oynayıp kaydettiğimde bilgisayarı yeniden açıyorum eski yerden başlamak zorunda kalıyorum ya da dosya indiriyom tekrar açtığımda pcyi dosya yok.DF5service.exe dosyası da çalışıyor şuan kapatamıyorum.Erişim engellendi diyor.

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim o ayarlara girdin değilmi hizmetler kısmında olması lazım.
Hyper teknoloji adında bidaha bak bnce ..

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
http://usuarios.arnet.com.ar/fliamar...freezer1.6.exe

Bu programı acın

boot thawedi on next i işaretleyin

sonra saveleyin restart edecek soru sorcak res yapım mi yapmaim mi die siz ewete basin
tekrar baslayınca pc otamatik deepin üstünde X işareti görürsünüs

deep freezeyi geri aktif etmek istiosaniz
sonrada boot thawed'i işaretleyip save diin tekrar baslatin
sonra deep eski pw siyle calıscaktır.

Chimera Not : Mesaj içeriğinin tamamı kalın karakterlerle yazılamaz.Mesaj içeriği düzenlenmiştir.

antalyabursa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya millet madem bil mi yorsunuz çocuğu ne uğraştırıyorsunuz boşuna...deepfreeze zaten butür programları yani değişiklikleri engellemek amacıyla yapilmiştir programla kaldıramassınız...önce deepfreeze etkisizleştirecen nasılmı ekranın alt sağinda deep freeze ikinonunun üzerine şift tuşuna basılı iken sağ tıkla çıkan ufak pencerenin üzerine gel sçeneklerden ikincisi[tam hatırlamıyorum ne yazdığini bende yok] 2veya 3 yap sonra yeniden başlat bilgisayarın açildiğinda ikonun üzerinde çarpi varsa deep freeze 2 veya 3 reset lik kapatılmış demektir .şimdide tamamen kaldırmak istiyorsan programı nere yüklediysen oraya git program files a bak belki ordadır programı yeniden kuruyormuş gibii deep freeze ikonuna tıklayınca bu sefer sana unistall yani geri yükleme işlemini soracak sende kabul et ve kaldır... bukadar...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yok deep freeze işareti yukarıda yazdım onları okuyun cevap verin herşeyi denedim olmuyor ya.
http://img245.imageshack.us/img245/2229/deep.png

Ekran görüntüsü yukarıda.

Birde işte işaret yok ayarlara giremiyorum o yüzden verdiğim görüntüde deep freeze çalışıyor.

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ctrl-alt-shift-F6 kombinasyonunu denedinmi?

antalyabursa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim onu nasıl kaldırdın ordan şunu iyi biliyorum deep freeze çalışırken hiçbirşekilde onu veya başka bir programı kaldıramassın etkizizleştirmen lazım bunun için birde boot thawed onext seçeneğini dene 3 veya 4 yap bi reset at bakalım bişe değişecekmi bunu yaptıktana sonra yüklediğin yerde deep freeze ayı işaretinin üzerine tıkla unistall seçeneği çıkması lazım.olmuyorsa programada sorun vardır demektir ilk kurduğumda benim bil gisayar çökmüştü arkadaşinkinde çalıştı lanet bişey sana kolay gelsin.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Öncelikle deepfreeze programını tekrar kurun.Bu kurulumdan sonra saatin yanına simgesi gelecektir.O simgeye tıklayın ve sanırım 2.sıradaki seçenekle etkisiz hale getirin.Bilgisayarı kapatıp açın.Deepfreeze yüklediğiniz programı yeniden yüklüyormuş gibi çift tıklatın.Uninstal seçeneği aktiftir.Uninstal yapın.Bilgisayarı tekrar kapatıp açın.Geçmiş olsun.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bana daha yüksek bir sürümünü verebilir misiniz?Çünkü dediklerinizin hepsini denedim yeniden kurmaya çalışınca da birşey değişmiyor.

Sürüm:6.41.21.1973

Bunun daha eskisini ya da yenisini bulursanız sevinirim.Birde deep unfreezerde 2 ya da 3 yapınca da kaydet tuşları kapalı oluyor birşey değişmiyor yani verdiğim resme bakarsanız deep freeeze not detected diyor.Ama deep freeze çalışıyor pcmde.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benimde Başıma bi Kaç Kere Geldi . DeepFreeze yi Yükleyince Bu Senin bahsettiğin hatadan Sonra ne yaparsan Yap Düzelmiyor . Geri Yükleme Noktası almışsa Windows O Noktaya Geri Yüklersen Düzelir .. Başka Türlü Format tan Başka çaresi Yok.! Çok Bela Bir Sorun bu

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
C ye bulaştırdıysan sadece format at kurtul derim ama eğer bütün sürücülere bulaştırdıysan çözüm gene format ama dosyalarınıda artık kurtarma yaparak ulaşabilirsin . Forumda çok tartışıldı çokda başıma geldi.Format atmadan yok olmuyor illet program.Geçmiş olsun

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu programı kurmadan önce çok dikkatli olmak lazım. diskleri 1 kere kitledikten sonra iş orda biter. diskindeki tüm veriler deepfreeze'nin kontrolüne geçer. program sadece boot sırasında deepfreeze tarafından silinebilir. başka bir şekilde müdahale etmen imkansız çünkü diske yazdırmaya çalıştığın tüm veriler göz ardı edilir. yani boot açılışını hiçbir şekilde değiştiremezsin.

fakat yinede farklı bir boot diski kullanarak deepfreeze etkisizleştirilebilir. ama böyle bir program bulabilirmisin bilmiyorum.

kolay gelsin.

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Dostum simgede yoksa Biosa Gir zamanı Bayabi geri al bi kere bendede yapmıştı böle düzelttim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dostum simgede yoksa Biosa Gir zamanı Bayabi geri al bi kere bendede yapmıştı böle düzelttim

Biliyorum da zamanı ileri alınca düzeliyormuş galiba.

Artık format atıcaz zaten bilgisayar yavaşlamaya başladı ama denerim yine de kaldırmayı.

:D:D:D:DMillet millet sevinçten havalara uçuyorum ya millet çözdüm çözdüm olayı verdiğiniz tuşları denedim olmadı bir sitede ctrl+alt+soldaki shift tuşu+F5+F6 tuşları ile denedim sitede yazıyordu şifre sordu bana yazdım açıldı deep freezeyi silcektim ama silmemeye karar verdim bunu öğrenince bilgisayar hiç bozulmaz nasıl olsa artık:DSevinçten ölmek üzereyim ya:D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
O zaman konunun başlığında çözüldüğünü belirtelim değil mi?

Başlık düzenlenmiştir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu arada herkes ctrl+alt+shift+F6 ya da F5 diye biliyor doğrusu böyleymiş ya da birden çok kısayolu var.Düzeldi.Ama yardımlarınız için teşekkürler daha çok şey öğrendim sayenizde.

webstnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deep freeze 6 standard must be disabled before any install uninstall can proceed. Sorunu Artık yok. :) Arkadaslar Artık sorunsuz kullanabilir Kaldırabilir Pasif Veya Artik edebilirsinizz DeefFreze deep freeze 6 standard must be disabled before any install uninstall can proceed. Sorunu Bitmiştir. ;) Problemleriniz için İletisim kurun Admin@duygusalimsin.net

performans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evt meraklanmayin ve yapılan tüm yorumları unutun cünki hepsi bos. ben minihacker servet sizlere yardımcı olacagim. öncelikkle deeepfreeze zi kaldıramiyomusunuz ve ctrl+alt+shift+f6 yapinca donuyormu işte cvp burda ilk önce ctrl+alt+del yapiyoruz ve tüm sistem harici yani pc adındaki dosyalari sonlandırıyoruz hepsini en sonundada explorer adlı dosya var onu sonlandırdıktan sonra ekran bombos yani arac cubukları felan olmayacaktir işte bu esnada ctrl+alt+shift+f6 yapip sifremizi giriyoruz 6 tane 1 olması gerek yazdıktan sonra boot thawedi işaretleyip ok diyoruz ve pc e reset atiyoruz pc acildiktan sonra başlat caliştira msconfig yazip giriyoruz ordan hizmetleri tıklayip asagidaki tüm microsoft hizmetlerini gizle yaptktan sonra en üstteki DFServEx i pasif hale getiriyoruz ve size bilgisayar yeniden başlasinmi gibi bi pncere gelecektir ona evet deyin ve pc acildıktan sonra bilgisayarim yereldisk c programlar files ve ordaki hyper thnologi böle bi dosya olması lazm ona girin ve tüm icerigi silin bu kadar deepfreeze tarihe gömmüş oluyoruz . saygılar efenim ;))

---------- saat 14:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:36 eklenmişti ----------

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
evt meraklanmayin ve yapılan tüm yorumları unutun cünki hepsi bos. ben minihacker servet sizlere yardımcı olacagim. öncelikkle deeepfreeze zi kaldıramiyomusunuz ve ctrl+alt+shift+f6 yapinca donuyormu işte cvp burda ilk önce ctrl+alt+del yapiyoruz ve tüm sistem harici yani pc adındaki dosyalari sonlandırıyoruz hepsini en sonundada explorer adlı dosya var onu sonlandırdıktan sonra ekran bombos yani arac cubukları felan olmayacaktir işte bu esnada ctrl+alt+shift+f6 yapip sifremizi giriyoruz 6 tane 1 olması gerek yazdıktan sonra boot thawedi işaretleyip ok diyoruz ve pc e reset atiyoruz pc acildiktan sonra başlat caliştira msconfig yazip giriyoruz ordan hizmetleri tıklayip asagidaki tüm microsoft hizmetlerini gizle yaptktan sonra en üstteki DFServEx i pasif hale getiriyoruz ve size bilgisayar yeniden başlasinmi gibi bi pncere gelecektir ona evet deyin ve pc acildıktan sonra bilgisayarim yereldisk c programlar files ve ordaki hyper thnologi böle bi dosya olması lazm ona girin ve tüm icerigi silin bu kadar deepfreeze tarihe gömmüş oluyoruz . saygılar efenim ;))

---------- saat 14:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:36 eklenmişti ----------

Derinliklerde rahat rahat uyan konuları özene bezene arayıpta nasıl bulup hortlatıyorsunuz hayret. :biggrin:

performans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hortlatmak deil senn amacın ne onu cözemedim yardımcı olmaya calişiyoruz ve yaptigim calişmada dogru sen bu cvbı başka hangi forumda gördn de böle diosun. hortlatmak sözü manalı bisey. bişey sölerken lütfen düsünelim düşünmeden konusmanın cezasi sonradan düşünmeye mahkum olmaktır ...

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin yazdıklarınızı da denedim. Çözülmedi. Çünkü "...ctrl+alt+shift+f6 yapip sifremizi giriyoruz 6 tane 1 olması gerek yazdıktan sonra boot thawedi işaretleyip ok diyoruz... " yazmışsınız ama şifreyi yazacağım bir şey gözükmüyor ki!

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------

Biliyorum da zamanı ileri alınca düzeliyormuş galiba.

Artık format atıcaz zaten bilgisayar yavaşlamaya başladı ama denerim yine de kaldırmayı.

:D:D:D:DMillet millet sevinçten havalara uçuyorum ya millet çözdüm çözdüm olayı verdiğiniz tuşları denedim olmadı bir sitede ctrl+alt+soldaki shift tuşu+F5+F6 tuşları ile denedim sitede yazıyordu şifre sordu bana yazdım açıldı deep freezeyi silcektim ama silmemeye karar verdim bunu öğrenince bilgisayar hiç bozulmaz nasıl olsa artık:DSevinçten ölmek üzereyim ya:D

Kardaş sen milletle kafa bulmuyorsun, değil mi? Neden ben de senin yazdıklarını denediğim halde aynı sorun bir türlü çözülmüyor? Hem üstelik deepfreeze programını yapanlar ve satanlar o kadar ahmak ki de "ctrl+alt+soldaki shift tuşu+F5+F6 tuşları" ile programları işlevsiz hale gelsin?

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:46 ----------

Derinliklerde rahat rahat uyan konuları özene bezene arayıpta nasıl bulup hortlatıyorsunuz hayret. :biggrin:

Sorunlar tekrar yaşanıyorsa elbette derinliklerde rahat rahat uymasına müsaade etmemek gerekli!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ctrl+alt+shift+f6 deepfreeze kurtarma konsolunu açar tek seferlik programı devre dışı bırakır ki işimizi görelim. Bunun ahmaklıla alakası ne?hangi ruh halindesiniz?.

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ctrl+alt+shift+f6 deepfreeze kurtarma konsolunu açar tek seferlik programı devre dışı bırakır ki işimizi görelim. Bunun ahmaklıla alakası ne?hangi ruh halindesiniz?.

Kardeş açılmıyor.

Çünkü benim sorun da bu konuyu başlatan arkadaşın sorunu gibi. Deepfreeze 6. ve 7. versiyonları install edip kurmak istediğimde şu mesaj çıkıyor: Deep Freeze Standard must be disabled before any Install/Uninstall can proceed.

Ne zaman açılıyor? Öteki bilgisarda yani böyle sorun olmayan ama deepfreeze'i etkin hale getirdiğim öteki bilgisayarda yazdığınız gibi oluyor.

Deepfreeze gibi kaliteli bir program eğer ctrl+alt+shift+f6 ile açılıyorsa ben para verip kullanmam.

Tedavi bulmaz bir dert mi?

Fakat deepfreeze gözümde büyüdü. Helal olsun basitçe ctrl+alt+shift+f6 ile açılmıyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
tüm yorumları okudum da hepsine gülüyorum en basitini söylüm nasıl kaldıracağını pc yeniden başlat f8 bas dizin hizmetlerinde pc ac gir deepfreeze üzerine gel ac parolanı gir program ekle kaldırdan kaldıra bilirsin bu kadar basit

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

ha birde dizin hizmetlerinde girdiğin zaman zaten deepfreeze devre dışı kalıyor

rdrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm yorumları okudum da hepsine gülüyorum en basitini söylüm nasıl kaldıracağını pc yeniden başlat f8 bas dizin hizmetlerinde pc ac gir deepfreeze üzerine gel ac parolanı gir program ekle kaldırdan kaldıra bilirsin bu kadar basit

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

ha birde dizin hizmetlerinde girdiğin zaman zaten deepfreeze devre dışı kalıyor

Gardaş F8'e basınca bilgisayarın güvenli modda başlayacağını da tercih ettiğimiz ekran çıkıyor.

"dizin hizmetleri" ne demek? "pc ac" ne demek?

"ac parolası" ne demek?

Güvenli modda başlatmadan yani normal çalışırken Denetim Masasında program ekle kaldırda gözükmüyor.

Program files içinde Faronics klasörünü (deepfreezenin kalıntlılarının olduğu klasör) silmeme izin vermiyor.

Benim gibi bilgisayardan anlamayanların seviyesine inip yazamaz mısnız?