ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
2 gündür uğraşıyorum millet yardım edin ya ben internetten deep freeze yükledim.İnstall dedim hiç kurulum falan yapmadan yüklendi.Dosyalara gittim frzstate2k.exe ile DF5Service.exe dosyası var birde içinde bulundukları klasörler bu kadar dosya vardı.Ben red alert 3 tam 4 kere aynı bölümü oynayıp bitirdim tecrübe oldu bu arada.Neyse 4 kere aynı bölüm gına geldi başka oyunlarda eski yerlerden başladı ben siliyim.Dedim.
1.Program ekle kaldırda deep freeze ile ilgili birşey yok.
2.Deep freeze'in install dosyasını çalıştırınca "deep freeze 6 standard must be disabled before any install/uninstall can proceed" diye bir hata veriyor.
3.Deep unfreezer ile de denedim.Ondada save ve load seçeneği kapalıydı altta da deep freeze not detected yazıyordu.
4.Deep freezein exe dosyası silinmiyor onu nasıl silebilirim?
5.Görev yöneticisindeki DF5serv.exe dosyasını kapatamıyorum erişim engelleniyor?
6.Başlat'ın sağ tarafından saat ve tarih ayarlarına da erişemiyorum artık nasıl olduysa.
7.Başlat'ın sağ tarafında deep freezenin işareti de yok.
8.Deep freeze exe dosyasını tıkladığımda birşey olmuyor.
9.Sistem geri yükleme de yaptım ama bilgisayar açıldığında herşey eski haline döndüğü için sistem geri yükleme işe yaramadı hemde bilgisayar açıldığında sistem geri yükleme tamamlandı falan gelmedi.Ekran.
10.Güvenli modda silmeye kalktım dosyaları olmadı.Güvenli modda sistem geri yükleme yaptım olmadı.
11.Unlocker ile dosyasını silmeye kalktım olmadı.
12.Birde dosyaları eksik galiba internette başka dosyaları olduğunu gördüm öyle galiba ama bende sadece 2 tane frzstate2k.exe ile DF5service.exe var.Ama çalışıyor program kapatamıyorum silemiyorum ya.
Çözüm nedir arkadaşlar ya bu bela programdan kurtulmak istiyorum.Yardım edin ya.
1.Program ekle kaldırda deep freeze ile ilgili birşey yok.
2.Deep freeze'in install dosyasını çalıştırınca "deep freeze 6 standard must be disabled before any install/uninstall can proceed" diye bir hata veriyor.
3.Deep unfreezer ile de denedim.Ondada save ve load seçeneği kapalıydı altta da deep freeze not detected yazıyordu.
4.Deep freezein exe dosyası silinmiyor onu nasıl silebilirim?
5.Görev yöneticisindeki DF5serv.exe dosyasını kapatamıyorum erişim engelleniyor?
6.Başlat'ın sağ tarafından saat ve tarih ayarlarına da erişemiyorum artık nasıl olduysa.
7.Başlat'ın sağ tarafında deep freezenin işareti de yok.
8.Deep freeze exe dosyasını tıkladığımda birşey olmuyor.
9.Sistem geri yükleme de yaptım ama bilgisayar açıldığında herşey eski haline döndüğü için sistem geri yükleme işe yaramadı hemde bilgisayar açıldığında sistem geri yükleme tamamlandı falan gelmedi.Ekran.
10.Güvenli modda silmeye kalktım dosyaları olmadı.Güvenli modda sistem geri yükleme yaptım olmadı.
11.Unlocker ile dosyasını silmeye kalktım olmadı.
12.Birde dosyaları eksik galiba internette başka dosyaları olduğunu gördüm öyle galiba ama bende sadece 2 tane frzstate2k.exe ile DF5service.exe var.Ama çalışıyor program kapatamıyorum silemiyorum ya.
Çözüm nedir arkadaşlar ya bu bela programdan kurtulmak istiyorum.Yardım edin ya.