IThelp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Gardaş F8'e basınca bilgisayarın güvenli modda başlayacağını da tercih ettiğimiz ekran çıkıyor.
"dizin hizmetleri" ne demek? "pc ac" ne demek?
"ac parolası" ne demek?
Güvenli modda başlatmadan yani normal çalışırken Denetim Masasında program ekle kaldırda gözükmüyor.
Program files içinde Faronics klasörünü (deepfreezenin kalıntlılarının olduğu klasör) silmeme izin vermiyor.
Benim gibi bilgisayardan anlamayanların seviyesine inip yazamaz mısnız?
hocam konuyu görmedim daha önce görseydim bu kadar uğraşmana izin vermezdim deepfreeze konusunda tecrübem cok yani normal mod a ve güvenlik mod a program ekle kaldırda göremesin ama Dizin Hizmetlerinde deepfreeze program ekle kaldırdan göre biliyorsun benim demek istediğim Güvenlik mod a değil onun 2 altında Dizin hizmetlerin den bilgisayarı ac sonra saat yanında deepfreeze simgesini görürsün bunu güvenlil mod a ve normal başlangıc da göremesin ama dizin hizmetlerinde görürsün deepfreeze simgesini görürsün ondan sonra simgenin üzerine gelir deepfreeze parolanı girer deaktiv edersin ve ondan sonra program ekle kaldırdan deepfreeze kaldırırdın deepfreeze nin kaldır seceneği program ekle kaldırdan sadece Dizin hizmetleri Mod un da göre bilirsin
seni burda cok uğraştırmışlar demek istediğim başda görseydim bu kadar uğraşmazdın ben senin bu sorununa binlerce defa gördüm cünkü işim bu ordan burdan öğrenmiş değilim gardaş övmek gibi olmasın da herkesin kendine göre bilgisi var da 6 yıl bu okumuşum bu alet üzerine genelil le inetrnet cafe lerden deepfreeze kulanıldığı icin yüzlerce internet cafe kurdum ve binlerce bilgisayara deepfreeze kurdum kaldırdım bu gibi problemlerle cok karşılaştım