Davetiye Takas

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam bana glirse atarım scc merak etme nolcak bir davetiyeden ya sıkma canını bu seka , offbee salağı yüzünden

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bana glirse atarım scc merak etme nolcak bir davetiyeden ya sıkma canını bu seka , offbee salağı yüzünden
valla sağolasın hocam senin gibiler de olmasa durulmaz buralarda harbiden..
senin canın sağolsun gönderemesen de göndermiş kadar oldun :)
benim elimde de pek fazla bişey yok şimdilik ama bişey lazım olursa çekinmeden söyle elimden geleni yaparım kendimden önce sana bulmaya çalışırım.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla sağolasın hocam senin gibiler de olmasa durulmaz buralarda harbiden..
senin canın sağolsun gönderemesen de göndermiş kadar oldun :)
benim elimde de pek fazla bişey yok şimdilik ama bişey lazım olursa çekinmeden söyle elimden geleni yaparım kendimden önce sana bulmaya çalışırım.
saol hocam ne demek once dostluk bizim için herzaman.

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saol hocam ne demek once dostluk bizim için herzaman.

aynen hocam dostluk,dürüstlük mumla aranır şeyler oldu her yerde..
bi scc hesabı ararken hd-torrents hesabından oldum ama bi dost kazandım bana göre kazançlıyım :)
şimdilik ben kaçar dürüst ve adam gibi adam olanlara iyi geceler..
Allaha emanet olun.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen hocam dostluk,dürüstlük mumla aranır şeyler oldu her yerde..
bi scc hesabı ararken hd-torrents hesabından oldum ama bi dost kazandım bana göre kazançlıyım :)
şimdilik ben kaçar dürüst ve adam gibi adam olanlara iyi geceler..
Allaha emanet olun.
sende kardeşim kendine iyi bak

darbecix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ilk önce elinde turkdepo ve bitturk davetiyeleriyle takas yapıcam sonrakileri ratio oranlarınıza göre(resmini buraya koymanız şartı ile) en yüksek olana vericem davetiyelerin yanmaması için çok aktif olmanız gerekir hadi kolay gelsin :clover:

torrentleech 96 gb up 8,56 gb down

iptorrents.com Uploaded: 283 GB Downloaded: 67.6 GB

lastorrent 1,95 tb uploaded 900 gb downloaded bulunmakta

zamunda Uploaded: 231.99 GB Downloaded: 56.94 GB

ben kendiminkileri böyle yazdım ama siz ratio ve down up alanının resmini koymak zorundasıınz
:yes:
takas davetiyesi için pm den ulaşın davetiyelerimi aldıkdan sonra diğerleri en yüksek verisi olana verilcektir :thumbup:

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşalar elimde iptorrents bitgamer.su zamunda.net scc hesapları var.:biggrin:aradıklarım bitme fresontv hd-torrent hesapları.:rolleyes:elimdeki hesaplar için önce hangi hesabı istediğinizi ve karşılığında vereceğiniz hesabı söyleyin.:rolleyes:pm atarak hesabınızın ratiosunu gösteren resim gönderin.:clover:

offbbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşalar elimde iptorrents bitgamer.su zamunda.net scc hesapları var.:biggrin:aradıklarım bitme fresontv hd-torrent hesapları.:rolleyes:elimdeki hesaplar için önce hangi hesabı istediğinizi ve karşılığında vereceğiniz hesabı söyleyin.:rolleyes:pm atarak hesabınızın ratiosunu gösteren resim gönderin.:clover:
gerekli bilgileri gönderdim.cevabını bekliyorum.ssc'ye karşılık ne istiyorsun.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
offbbee nickli üye ile takas yapma güvenilir biri değil.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
offbbee düzenbazın karaktersizin önde gideni,hatta yüzsüz utanma arlanması olmayan 11 yaşında bir bebe,sakın güvenme ortada kalırsın
bimiyordum offbbe denen kişinin böyle olduğunu uyardığınız için sağolun arkadaşlar gönderdiği ratiolar çok düşük hemide kullandığı nickler hep farklı bu saatten sonra offbbee'ye değil scc vermek günahımı bile vermem offbbee dışındakiler scc takası için bana pm atabilir scc hesabı için vip hd-torrents hesap arıyorum

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SEKASEKA HACKLENMİŞTİR..
Seka mağdurları bana ulaşsın özellikle spawn26 senin hd-t'yi ve sana sekadan enayi malı bir scc vereceğim. Diğer hesapları olmayanlar aşağıdakilerden birini beğensin :mrgreen::mrgreen:
(not: alınca şifre mail değişin)
iptorrents
hd-torrents.org
filelist.ro
SCC
turktorrent sekaseka
arenatr sekaseka
leechturk sekaseka
torrentday
beyondhd
Bitgamer.su
Hdspace
tdamage

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu hesabı kim ele geçirdiyse sekayı intihara sürükledi vebali çok büyük öbür tarafta adamın canını yakarlar bunun için :D

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SEKASEKA HACKLENMİŞTİR..
Seka mağdurları bana ulaşsın özellikle spawn26 senin hd-t'yi ve sana sekadan enayi malı bir scc vereceğim. Diğer hesapları olmayanlar aşağıdakilerden birini beğensin :mrgreen::mrgreen:
(not: alınca şifre mail değişin)
iptorrents
hd-torrents.org
filelist.ro
SCC
turktorrent sekaseka
arenatr sekaseka
leechturk sekaseka
torrentday
beyondhd
Bitgamer.su
Hdspace
tdamage
hd-torrents.org ile filelist.ro'ya talibim hocam

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SEKASEKA HACKLENMİŞTİR...
Seka mağdurları bana ulaşsın özellikle spawn26 senin hd-t'yi ve sana sekadan enayi malı bir scc vereceğim. D
iğer hesapları olmayanlar aşağıdakilerden birini beğensin :mrgreen::mrgreen:
hakkaten benim hd-torrent hesabını yolladı geri :D burdaki mağdurların duasını aldın hacı :) bizim hesabı da hackleme de :D
bu hesabı kim ele geçirdiyse sekayı intihara sürükledi vebali çok büyük öbür tarafta adamın canını yakarlar bunun için :D
az bile onun için hacı nesi var nesi yok sebil gibi dağıtsın :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Torrent-damage nereden bulmuş la bu çakal :D ben ratio tutturamadım diye uçuruldum oradan. :D

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
filelist.ro geldi teşekkürler hacı hd.space.org alma şansımız var mı hacı

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd.space geldi hacı turktorrent.eu arena.tr leecturk torrentday hesapları varsa alabilirim hacı gönder enayi malı ortada kalmasın gönder haci

yarın birgün bu konuyu görmeyen birinin karşısına çıkarsan olacakları da düşün bu kadar şey isterken :D:D

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TORRENTDESTEK.NET'TE HER ÜYEDEN Bİ HİÇ KARŞILIĞINDA DAVETİYE HESAP TOPLAYIP YARISINI BANLATIP KALANI DA TAKAS HİLE HURDA İŞİNDE KULLANAN BU BEYİNSİZ EBMESİL İNSANA AZ BİLE...
turktorrent
arena
iptorrent
iptorrent
sceneaccess
bitgamer
kalmasın enayi malı yetişen alıyor..

BEYİNSİZİN DİĞER MAİL KULLANICI VE ŞİFRELERİ
seka1980.30@gmail.com
jokebow56@gmail.com
jewelle744@gmail.com
kolobok114@gmail.com
folkjh@yahoo.com
Kullanıcı adları: sekaseka sekaseka0 sekaseka1 jokerbow56 wasar01
Şifreleri: 29291980 29291980namazar
çeşitli site forum ve trakerlerde şifre kullanıcı aynıdır deneyebilirsiniz...