Davetiye Takas

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seka denen adamın hesaplarını talan ettiniz şimdi kendi kendinize çalın dinleyin adam sizin hesapları çaldı mı ki böyle suçluyorsunuz adamı sekanın hesaplarını çalan ve dağıtıma çıkaran kişi bu rezilliği başlattı adamın hesaplarını aldı bari orta yerde böbürlene böbürlene dolaşma çok halt etmiş gibi bol keseden hesap dağıtıyor sıkıyorsa kendi hesaplarından dağıtsa ya çalınca aşırınca insanlar böyle ne yapacaklarını ne söyleyeceklerini bilmiyorlar:P
yahu adam bizden çalmıştı o hesapları diyorum sen daha talan ettiniz diyon zaten bulabildiğini sahibine dağıttı sahibini bulamadığını da burda isteyene verdi. daha neyin tartışması bu anlamadım ki daha fazla uzatmaya gerek yok sonuçta bu bölümde başkaları da var onlara da saygı gösterip konuyu kapatmak gerekir.zaten iş hakaret derecesine geldi bunlara gerek yok.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu adam bizden çalmıştı o hesapları diyorum sen daha talan ettiniz diyon zaten bulabildiğini sahibine dağıttı sahibini bulamadığını da burda isteyene verdi. daha neyin tartışması bu anlamadım ki daha fazla uzatmaya gerek yok sonuçta bu bölümde başkaları da var onlara da saygı gösterip konuyu kapatmak gerekir.zaten iş hakaret derecesine geldi bunlara gerek yok.
tamam kapatalım doğru söylüyorsun bu arada şunu da belirteyim ben sekasekanın ta kendisiyim hesapları alın diye benden alınan hesaplar tekrar bana gönderildi ama ben sizler alın diye şifrelerini bile değiştirmedim yani benim hesaplara karnım tok isteyene istediğini veririm bunlar için kimseye sıkıntı vermem

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belli zaten hala kafa basmıyor bazı şeylere,kusura bakma bu kadar beyinsiz konuşmandan anlamamız lazımdı seka olduğunu cidden özür diliyoruz

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birisi çok malca konuşuyo ve çok mesaj atıyosa o kesin sekadır.
lan naci hem kendine enayi diyon hem kalkmış burada maval okuyon . Senin kadar salağını görmedim. Birde hesapları biz alalım diye bırakmışın. Nesin lan sen ne tür bir varlıksın. Defol git be buralardan.
5qxqye2k54u7.png

t7fvnl68umku.png

1p9qan1ww8gn.png

6mlrs9v3n56b.png
29zh4hmjxzum.png

5kx2n3p49xg4.png

ogxhteu9da8d.png

koha2uic64ht.png

vjtu8h8prmb9.png

sbgjkorbdp9b.png

7omrxtqdbbrq.png

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi günler.Elimde SCC - Awesome-Hd - HD-Torrents hesapları var. Bu trackerler bulunması zor birer nimettir.Torrentçilerin en çok istediği sitelerin başında geliyor.Bu hesapları R10 hesabı ya da davetiyesi ile takas yapmak istiyorum.

Takası yapmak istememin nedeni ilerde R10 çok işime yarayacak.Yazılımcıyım.Bilgisayar Teknisyeniyim.Hayırlısı ile önümüzdeki yerleştirme açıklamalarıyla Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü kazanıcam.

C# dilini biliyorum ve Photoshop hâkimim.Tanınan sitelere tasarımlarım var ve hala kullanılmakta.Referans için gösterebilirim.

[ http://sceneaccess.org ] [ http://awesome-hd.net/index.php ]
[ http://www.hd-torrents.org/index.php ]

SCC Hesabı : Temiz.Hiç kullanılmamıştır.
Awesome HD Hesabı : Temiz.Hiç kullanılmamış.Ayrıyetten 3 davetiyesi bulunmakta
Hd-Torrents : 297 GB Up | 31 GB Down | Ratio : 9

İlgilenen arkadaşlar lütfen pm atsın:
E-mail : hell.brkr@gmail.com

Not : Davetiye ücretsiz maillere gelmediği için,davetiye verebilecek arkadaş mail hesabı sağlarsa davetiye içinde takas geçerlidir.

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10 davetiyesi karşılığında arena-tr hdspace hdtorrent hdahoy iptorrents davetiye ve hesaplarını birlikte verebilirim.

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech davetiyesi karşılığında, leechturk davetiyesi alabilirim.

sadness

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde arena, bittürk davetiyesi var. takas düşünüyoruym. lazım olan varsa ulaşsın arkadaşlar özelden

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Merhaba arkadaşlar. Leechturk davetiyesine ihtiyacım var. Karşılığında bittürk davetiyesi verebilirim. Teşekkürler.

İndirme Hızı: 10Mbps Gönderme Hızı: 10Mbps(Şimdi)

İndirme Hızı: 25Mbps Gönderme Hızı: 25Mbps(Çok yakında)

http://www.speedtest.net/result/2116184599.png

http://www.fotocu.org/?di=Y6JA

Başka kullandığın site varsa aynı nickli olacak şekilde bir tane ratio örneği ile birlikte bitturk profil linkini gönderirmisin?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Mesaj sayım 15'in altında olduğu için yalnızca yöneticilere özel mesaj gönderebiliyorum.

xxxx@hotmail.com
Gönderdiğim mail adresine mailini gönder.

Düzenleme: Davetiyeyi gönderdim iyi kullanman dileğiyle.
[MENTION=218728]BİLGEKRAL[/MENTION] Bittürk davetiyeni geri alabiliyorsan al ben takas olması için göndermedim. Hesabım var benim. Ben sadece profilleri iyi görünce leechtürk vermek istedim.

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gönderdiğim mail adresine mailini gönder.

Düzenleme: Davetiyeyi gönderdim iyi kullanman dileğiyle.
@BİLGEKRAL Bittürk davetiyeni geri alabiliyorsan al ben takas olması için göndermedim. Hesabım var benim. Ben sadece profilleri iyi görünce leechtürk vermek istedim.

Bana gönderdiğin mail adresinle kayıtlı değilsen Bitturk'e başkasına verirsin. :D

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
btn,bithumen,chdbits hesap veya davetiye arıyorum karşılığında hd.bits,iptorrent,filelist,bitgamer,torrentday verebiirim

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bitturk davetiyesi var elimde bi kaç tane r10 vs. değişebiliriz.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeşim elinde r10 davetiyeside mi var yoksa bittürke karşılık r10 davetiyesimi arıyorsun :):) r10 varsa kaliteli trackerlar verebilirim

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bol miktarda HD-bits.ro -- -- ArenaTR
davetiyesi vardır elimde.

HD içerikli torent siteleri ile takast yapabilirim.
Yada R10 da olur sırf merak, sitede ne var onu bile bilmiyorum :D :D

ÇIRP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde olanlar hd-torrents , bit-hdtv , awesomehd , torrentday , 3d torrents var , speed.cd
Aradıklarım torrentleech ( sanırım invite kapalı şuan varsa hesapta olur mailiyle beraber )
karagarga
scenehd
BTN
ipt
waffle
trancetraffic.com
hdbits.org*
r10

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimde olanlar hd-torrents , bit-hdtv , awesomehd , torrentday , 3d torrents var , speed.cd
Aradıklarım torrentleech ( sanırım invite kapalı şuan varsa hesapta olur mailiyle beraber )
karagarga
scenehd
BTN
ipt
waffle
trancetraffic.com
hdbits.org*
r10

Benden sana tavsiye takas işini bırakırsan aradıklarına daha çabuk ulaşırsın