Davetiye Takas

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Merhaba arkadaşlar,

LeechTurk.Com davetiyesi karşılığında çok az kullanılmış r10.net hesabımı devrediyorum :Dcengizakyazi@gmail.com

fdefc68aeb1643a897ec3f9.png

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TORRENTDESTEK.NET'TE HER ÜYEDEN Bİ HİÇ KARŞILIĞINDA DAVETİYE HESAP TOPLAYIP YARISINI BANLATIP KALANI DA TAKAS HİLE HURDA İŞİNDE KULLANAN BU BEYİNSİZ EBMESİL İNSANA AZ BİLE...
turktorrent
arena
iptorrent
iptorrent
sceneaccess
bitgamer
kalmasın enayi malı yetişen alıyor..

BEYİNSİZİN DİĞER MAİL KULLANICI VE ŞİFRELERİ
seka1980.30@gmail.com
jokebow56@gmail.com
jewelle744@gmail.com
kolobok114@gmail.com
folkjh@yahoo.com
Kullanıcı adları: sekaseka sekaseka0 sekaseka1 jokerbow56 wasar01
Şifreleri: 29291980 29291980namazar
çeşitli site forum ve trakerlerde şifre kullanıcı aynıdır deneyebilirsiniz...
haci neler neler biriktirmiş kolleksiyonu tamamlamış haci elinde ncore var mı varsa gör beni haci ncore lazım da hacii

emrekilci1988

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TORRENTDESTEK.NET'TE HER ÜYEDEN Bİ HİÇ KARŞILIĞINDA DAVETİYE HESAP TOPLAYIP YARISINI BANLATIP KALANI DA TAKAS HİLE HURDA İŞİNDE KULLANAN BU BEYİNSİZ EBMESİL İNSANA AZ BİLE...
turktorrent
arena
iptorrent
iptorrent
sceneaccess
bitgamer

seka1980.30@gmail.com
jokebow56@gmail.com
jewelle744@gmail.com
kolobok114@gmail.com
folkjh@yahoo.com

hocam denedim olmadıda scc varsa alabilirmiyim :)

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacii enayi malı yerde kalmasın bizi de gör gör haciii:lol:

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu bunu bilmem de sekadan daha enayi çıktın :lol:. Gönderdiğim hesapların üstünden 12 saat geçti ne şifre ne mail değişmişsin allah bilir giriş bile yapmamışsındır..
hacii bana gönderiğin hesaplarımı hacliyorsun az önce gireyim dedim hiçbirine giremedim yoksa beni de mi ....:mrgreen:yaptın hacii verdiklerini geri verirsen :biggrin:hacii hacleme bizi hacii hesaplar hacii:w00t:hacii hesaplara ancak bakabildim çoluk çocuk derken hacii:blush:

Genç FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onu geçtim benden aldıgı davetıye ıle uye oldugu awesome hd de banlanmıs inactivlikten. allahtan sömürmemiş yoksa olan bana olcaktı.

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hi i have: HD-İspanya 1 TB bufrred BitMe.org PU tüm e-postaları ile i HD-İspanya için ihtiyaç SceneHD veya KKH ve BITME için PTP veya fuxor

: Biggrin:: Biggrin:: Biggrin:: Biggrin:: Biggrin:

i need for HD-Spain
SceneHD or CHD

and for BitMe
PTP or fuxor

eryclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent
arena
iptorrent
iptorrent
sceneaccess
bitgamer

seka1980.30@gmail.com
jokebow56@gmail.com
jewelle744@gmail.com
kolobok114@gmail.com
folkjh@yahoo.com

sceneaccess
bitgamer

talibim

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacı hoca ayagına götüruyon hesapları bakam sekaseka dan farkın yok belkide o sun.

al birini vur ötekine
hacii yukarda anlattk ya fırsat bulup bakamadık ya ayrıca bana verdiğin hesapları sonradan haber vermeden niye değiştiriyorsun hem veriyorsun hem geri alıyorsun ne yapıyorsun böyle ya ver ya da verdiğin zaman arkadan iş çevirme güven verecek şekilde davran vermişsen hesap senden çıktı demektir arkadan gelip hesapla uğraşma yani hem veriyorum diyorsun hem alıyorum diyorsun peki senin amacın ne birader ne arıyorsun neyin peşindesin söyle ona göre senden istekte bulunalım hem şunu unutma altı üstü bir torrent sitesi bu kadar kasmaya gerek yok vereceksen ver vermeyeceksen hiç uğraştırma dedik ya fırsat bulamadık dedik:unsure:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Altı üstü bir torrent sitesi demekle olmuyor bu işler.

kelleci17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar passthepopcorn scenehd sceneaccess torrentleech hesabı yada davetiyesi lazım güvenilir arkadaşlara ilk ben yollayaiblirim davetiyeyi levent17tr@hotmail.com ilgilenen arkadaşlar eklesin lütfen.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altı üstü bir torrent sitesi demekle olmuyor bu işler.
peki nasıl oluyor bu işler?adamın hesabını hacklemiş(çalmış)sonra da millete dağıtıyor sonra da dağıttığı heaspları verdiği kişiye haber vermeden değiştiriyor seka denilen enayiden daha takasçı daha çok iş çeviren üstelik adamın nickiyle dağıtıyor bunun yaptığı ne takasçıdan çok işçevirenci oluyor bu durumda görünen bu

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
peki nasıl oluyor bu işler?adamın hesabını hacklemiş(çalmış)sonra da millete dağıtıyor sonra da dağıttığı heaspları verdiği kişiye haber vermeden değiştiriyor seka denilen enayiden daha takasçı daha çok iş çeviren üstelik adamın nickiyle dağıtıyor bunun yaptığı ne takasçıdan çok işçevirenci oluyor bu durumda görünen bu
Enayi enayi deyip durma adama.İnsan olan bir hesap ister.Üstte biri doğru söylemiş al birini vur ötekine.

Fırsat bulsaydın millet senin keyfini bekleyecek değil.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Enayi enayi deyip durma adama.İnsan olan bir hesap ister.Üstte biri doğru söylemiş al birini vur ötekine.

Fırsat bulsaydın millet senin keyfini bekleyecek değil.
adama söylenen diğer sözlerin yanında bu masum kalıyor ona o adı takan ve söyleyene söyle bunu

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeşim hesabı kullanabileceksen istemen gerekir.
bana yolladı scc hesabını her gün evladıma bakar gibi bakıyorum :D
hem sana da yollamış hesapları en azından mail adresini değiştirebilecek durumda olman gerekirdi adam bakmış şifre bile değişmemiş doğal olarak kullanmayacağını düşünmüştür senden başka bişey istememiş şimdi iş çeviren falan demen gereksiz.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bulmana sevindim. torrent siteleri değerli hesaplardır çünkü hepsi kolay bulunmayan ve tutunması kolay olmayan hesaplardır.

kardeşim hesabı kullanabileceksen istemen gerekir

hem sana da yollamış hesapları en azından mail adresini değiştirebilecek durumda olman gerekirdi adam bakmış şifre bile değişmemiş doğal olarak kullanmayacağını düşünmüştür senden başka bişey istememiş şimdi iş çeviren falan demen gereksiz.

arkadaşlar passthepopcorn scenehd sceneaccess torrentleech hesabı yada davetiyesi lazım güvenilir arkadaşlara ilk ben yollayaiblirim davetiyeyi levent17tr@hotmail.com ilgilenen arkadaşlar eklesin lütfen.

burda bu davetiyeleri bulman biraz zor. sana tavsiyem yabancı forum sitelerinide araştı

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim hesabı kullanabileceksen istemen gerekir.
adamın hesaplarını kendini uyanık sanan(aslında esaslı....) kişi almış sonra san ve diğerlerine dağıtmış bırak çocuğuna bakar gibi şeyine .....bakar gibi baksn ne olur çalıntı malın neyine çocuğun gibi bakıyorsun anlamadım çalıntı mal o hey hacii

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamın hesaplarını kendini uyanık sanan(aslında esaslı....) kişi almış sonra san ve diğerlerine dağıtmış bırak çocuğuna bakar gibi şeyine .....bakar gibi baksn ne olur çalıntı malın neyine çocuğun gibi bakıyorsun anlamadım çalıntı mal o hey hacii
o çalıntı mal dediğin benim davetiyem. o şerefsiz sekaseka da yalan yanlış bilgilerle benden çaldı . naci hesabları davetiyeleri akırken hiç bole demiyodun noldu bir anda. o seka salağı her şeyi fazlasıyla haketti

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sekaseka denilen haysiyetsizi tanısan böyle konuşmazdın!! o hesapların hepsi burdaki dürüst insanlardan arakladığı hesaplar aralarında benim olanı da vardı onu geri yolladı hacleyen arkadaş olay bu kadar basit.ayrıyeten yolladığı scc hesabını da kendine lazım olmadığı için benim ilgilenmem için bana yolladı hem madem çalıntı mal sen neden hesapların çoğuna talip oldun senin ne hakkın var o hesaplarda?
anlaşılan sen ne istediğinden habersizsin çünkü bu tür hesaplara sahip olmak sorumluluk ister sürekli kullanacak değilsen en kısa zamanda hepsinden şutlanırsın benim ''evladına bakar gibi'' benzetmem de bu yüzdendir.

o çalıntı mal dediğin benim davetiyem. o şerefsiz sekaseka da yalan yanlış bilgilerle benden çaldı . naci hesabları davetiyeleri akırken hiç bole demiyodun noldu bir anda. o seka salağı her şeyi fazlasıyla haketti

tam benim söylemek istediklerimi söylemişsin kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana.

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=283378]nacitokol[/MENTION]

*Ortada çalıntı mal yok bir sorumsuzluk var seka elindeki hesaplarla doğmadı adı geçen forumdan toplayıp orda burda takas yaparak herkesin güvenine ** soktu. Sekanın uğradığı tüm sitelerde eski pm'lerini kontrol ederek hesapları sahiplerine geri vermeye çalıştım kalanları da güvenilir birisine vereceğim.
*Hesapları diğer gün tekrar kontrol ettiğimde ne şifre ne mail değişmiştin böyle bir sorumsuzluk olmaz, bırak sorumsuzluluğu böyle mallık olmaz. Hesapları attıktan hemen sonra yenilerini istedin bu süre zarfında değişiklik yapabilirdin. Hesapları değer bilmeyen birine vermek doğru olmazdı. İsterken iyiydi de geri alırken mi kötü oldum. Ak kaşık olsaydın istemezdin o kadar hesabı.
*Ne bok olursa olsun birinden davetiye alıyorsan hakkını vereceksin öyle sağda solda harcamayacaksın. Aldığı kişileri hem enayi yerine koydu hemde ateşe attı düşünsenize davetiye ağacınızda seka diye bir malın nick'i olduğunu bu bile sizin ban yemenize yeter artar bile tabi senin gibi torrent bilmeyen s*k kafalılar anlamaz bunu..

(son mesajımdır sdn'yle işim bitmiştir)

blrvr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar foruma yeni katıldım ,elimde bazı sitelere ait bolca davetiye var , bana hd-bits.ro yada scenehd lazım,karşılığında bit-hdtv,tüm türk siteleri,zamunda,arenabg,eutorrents,secretcinema vs gibi davetiyeler gönderebilirim.

nacitokol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sekaseka denilen haysiyetsizi tanısan böyle konuşmazdın!! o hesapların hepsi burdaki dürüst insanlardan arakladığı hesaplar aralarında benim olanı da vardı onu geri yolladı hacleyen arkadaş olay bu kadar basit.ayrıyeten yolladığı scc hesabını da kendine lazım olmadığı için benim ilgilenmem için bana yolladı hem madem çalıntı mal sen neden hesapların çoğuna talip oldun senin ne hakkın var o hesaplarda?
anlaşılan sen ne istediğinden habersizsin çünkü bu tür hesaplara sahip olmak sorumluluk ister sürekli kullanacak değilsen en kısa zamanda hepsinden şutlanırsın benim ''evladına bakar gibi'' benzetmem de bu yüzdendir.

tam benim söylemek istediklerimi söylemişsin kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana.
seka denen adamın hesaplarını talan ettiniz şimdi kendi kendinize çalın dinleyin adam sizin hesapları çaldı mı ki böyle suçluyorsunuz adamı sekanın hesaplarını çalan ve dağıtıma çıkaran kişi bu rezilliği başlattı adamın hesaplarını aldı bari orta yerde böbürlene böbürlene dolaşma çok halt etmiş gibi bol keseden hesap dağıtıyor sıkıyorsa kendi hesaplarından dağıtsa ya çalınca aşırınca insanlar böyle ne yapacaklarını ne söyleyeceklerini bilmiyorlar:P

@nacitokol

*Ortada çalıntı mal yok bir sorumsuzluk var seka elindeki hesaplarla doğmadı adı geçen forumdan toplayıp orda burda takas yaparak herkesin güvenine ** soktu. Sekanın uğradığı tüm sitelerde eski pm'lerini kontrol ederek hesapları sahiplerine geri vermeye çalıştım kalanları da güvenilir birisine vereceğim.
*Hesapları diğer gün tekrar kontrol ettiğimde ne şifre ne mail değişmiştin böyle bir sorumsuzluk olmaz, bırak sorumsuzluluğu böyle mallık olmaz. Hesapları attıktan hemen sonra yenilerini istedin bu süre zarfında değişiklik yapabilirdin. Hesapları değer bilmeyen birine vermek doğru olmazdı. İsterken iyiydi de geri alırken mi kötü oldum. Ak kaşık olsaydın istemezdin o kadar hesabı.
*Ne bok olursa olsun birinden davetiye alıyorsan hakkını vereceksin öyle sağda solda harcamayacaksın. Aldığı kişileri hem enayi yerine koydu hemde ateşe attı düşünsenize davetiye ağacınızda seka diye bir malın nick'i olduğunu bu bile sizin ban yemenize yeter artar bile tabi senin gibi torrent bilmeyen s*k kafalılar anlamaz bunu..

(son mesajımdır sdn'yle işim bitmiştir)
çalma işini bitirdin millete sekanın hesaplarını keyfince dağıttın dağıttığını arkasından hesapları değiştirdin ve svıştın karekterini gösterdin biz de senin ne mal olduğunu böylece öğrendik demek sen esaslı bir HIRSIZ ve İŞCEVİREN DOLANDIRICI imişsin sırada kimler var bay DOLANDIRICI:4:

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paylaşınım Yeni Adresi TorrentKafe;
Aradıgınız Herşeyi Bulabileceğiniz Mükemmel Bir Sitedir ,Yenı Olamasına Rağmen Güncel Olan Herşeyi Bulabılırsınız Filimler, Muzıkler, Oyunlar vs.... Daha Birçok şeyi Bir Arada bulabılırsınız..'

http://torrentkafe.com/index.php