nightwatcher
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
hocam bana glirse atarım scc merak etme nolcak bir davetiyeden ya sıkma canını bu seka , offbee salağı yüzünden
valla sağolasın hocam senin gibiler de olmasa durulmaz buralarda harbiden..hocam bana glirse atarım scc merak etme nolcak bir davetiyeden ya sıkma canını bu seka , offbee salağı yüzünden
saol hocam ne demek once dostluk bizim için herzaman.valla sağolasın hocam senin gibiler de olmasa durulmaz buralarda harbiden..
senin canın sağolsun gönderemesen de göndermiş kadar oldun
benim elimde de pek fazla bişey yok şimdilik ama bişey lazım olursa çekinmeden söyle elimden geleni yaparım kendimden önce sana bulmaya çalışırım.
saol hocam ne demek once dostluk bizim için herzaman.
sende kardeşim kendine iyi bakaynen hocam dostluk,dürüstlük mumla aranır şeyler oldu her yerde..
bi scc hesabı ararken hd-torrents hesabından oldum ama bi dost kazandım bana göre kazançlıyım
şimdilik ben kaçar dürüst ve adam gibi adam olanlara iyi geceler..
Allaha emanet olun.
gerekli bilgileri gönderdim.cevabını bekliyorum.ssc'ye karşılık ne istiyorsun.Merhaba arkadaşalar elimde iptorrents bitgamer.su zamunda.net scc hesapları var.:biggrin:aradıklarım bitme fresontv hd-torrent hesapları.elimdeki hesaplar için önce hangi hesabı istediğinizi ve karşılığında vereceğiniz hesabı söyleyin.
pm atarak hesabınızın ratiosunu gösteren resim gönderin.:clover:
Vip üyelikli HD-Torrents.org ayrıca ratio örneğini göstermen lazımgerekli bilgileri gönderdim.cevabını bekliyorum.ssc'ye karşılık ne istiyorsun.
offbbee nickli üye ile takas yapma güvenilir biri değil.Merhaba arkadaşalar elimde iptorrents bitgamer.su zamunda.net scc hesapları var.:biggrin:aradıklarım bitme fresontv hd-torrent hesapları.elimdeki hesaplar için önce hangi hesabı istediğinizi ve karşılığında vereceğiniz hesabı söyleyin.
pm atarak hesabınızın ratiosunu gösteren resim gönderin.:clover:
Vip üyelikli HD-Torrents.org ayrıca ratio örneğini göstermen lazım
bimiyordum offbbe denen kişinin böyle olduğunu uyardığınız için sağolun arkadaşlar gönderdiği ratiolar çok düşük hemide kullandığı nickler hep farklı bu saatten sonra offbbee'ye değil scc vermek günahımı bile vermem offbbee dışındakiler scc takası için bana pm atabilir scc hesabı için vip hd-torrents hesap arıyorumoffbbee düzenbazın karaktersizin önde gideni,hatta yüzsüz utanma arlanması olmayan 11 yaşında bir bebe,sakın güvenme ortada kalırsın
hd-torrents.org ile filelist.ro'ya talibim hocamSEKASEKA HACKLENMİŞTİR..
Seka mağdurları bana ulaşsın özellikle spawn26 senin hd-t'yi ve sana sekadan enayi malı bir scc vereceğim. Diğer hesapları olmayanlar aşağıdakilerden birini beğensin :mrgreen::mrgreen:
(not: alınca şifre mail değişin)
iptorrents
hd-torrents.org
filelist.ro
SCC
turktorrent sekaseka
arenatr sekaseka
leechturk sekaseka
torrentday
beyondhd
Bitgamer.su
Hdspace
tdamage
hakkaten benim hd-torrent hesabını yolladı geriSEKASEKA HACKLENMİŞTİR...
Seka mağdurları bana ulaşsın özellikle spawn26 senin hd-t'yi ve sana sekadan enayi malı bir scc vereceğim. Diğer hesapları olmayanlar aşağıdakilerden birini beğensin :mrgreen::mrgreen:
az bile onun için hacı nesi var nesi yok sebil gibi dağıtsınbu hesabı kim ele geçirdiyse sekayı intihara sürükledi vebali çok büyük öbür tarafta adamın canını yakarlar bunun için![]()
göndereyim takıl ordaTorrent-damage nereden bulmuş la bu çakalben ratio tutturamadım diye uçuruldum oradan.
![]()
filelist.ro geldi teşekkürler hacı hd.space.org alma şansımız var mı hacı
e-mail ve şifreyi değiştirmeyi unutmayın hacıfilelist.ro geldi teşekkürler hacı hd.space.org alma şansımız var mı hacı
hd.space geldi hacı turktorrent.eu arena.tr leecturk torrentday hesapları varsa alabilirim hacı gönder enayi malı ortada kalmasın gönder hacigonderdim hacı
acele edin enayi malı ilk gelen yetişi![]()
hd.space geldi hacı turktorrent.eu arena.tr leecturk torrentday hesapları varsa alabilirim hacı gönder enayi malı ortada kalmasın gönder haci
hd.space geldi hacı turktorrent.eu arena.tr leecturk torrentday hesapları varsa alabilirim hacı gönder enayi malı ortada kalmasın gönder haci
hesapları açıktan mı versek alan alsa![]()
hahahahamk hesapları açıktan verip sen mi alcan ne beyinsiz adamsın seka