Davetiye Takas

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1) Herkese iyi günler.Elimde şu an SCC hesabı var ve gerçekten bulunması çok zor bi tracker.Torrentçilerin en çok istediği sitelerin başında geliyor.[ http://sceneaccess.org ].Bu SCC hesabını R10 ile takas yapmak istiyorum.

Takası yapmak istememin nedeni ,yazın R10 çok işime yarayacak.Yazılımcıyım. C# dilini biliyorum ve Photoshop herkesin çok iyi tanıdığı bir oyun sitenin forum için resim tasarladım ve hala kullanılmakta.Referans için gösterebilirim.Layerlar hala durmakta.

Benimde tek şartım seedbox istemem ve bir kaç sağlam profil.SCC gibi bir siteye Seedbox'ız tutunmak imkansız.Çünkü üyeliği olan herkesin seedbox'ı olmasından dolayı normal internet hızında upload yapmak imkansızlaşıyor.

İlgilenen arkadaşlar Pm gönderirse sevinirim.

Not : Hesap temizdir. Ratio: Inf. 'dir.

1) Ayrıca Avesome-hd sitesi davetiyem vardır.HD Filmlerin bulunduğu en ünlü hd torrent sitesidir.D-Zon3 sunumları yayınlanlanmakta ve %75 Freelech olarak sunulmaktadır.İsteyen arkadaş R10 davetiyesi karşılığı verebilirm. http://awesome-hd.net/index.php

abkilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1) Herkese iyi günler.Elimde şu an SCC hesabı var ve gerçekten bulunması çok zor bi tracker.Torrentçilerin en çok istediği sitelerin başında geliyor.[ http://sceneaccess.org ].Bu SCC hesabını R10 ile takas yapmak istiyorum.

Takası yapmak istememin nedeni ,yazın R10 çok işime yarayacak.Yazılımcıyım. C# dilini biliyorum ve Photoshop herkesin çok iyi tanıdığı bir oyun sitenin forum için resim tasarladım ve hala kullanılmakta.Referans için gösterebilirim.Layerlar hala durmakta.

Benimde tek şartım seedbox istemem ve bir kaç sağlam profil.SCC gibi bir siteye Seedbox'ız tutunmak imkansız.Çünkü üyeliği olan herkesin seedbox'ı olmasından dolayı normal internet hızında upload yapmak imkansızlaşıyor.

Not : Hesap temizdir. Ratio: Inf. 'dir.

1) Ayrıca Avesome-hd sitesi davetiyem vardır.HD Filmlerin bulunduğu en ünlü hd torrent sitesidir.D-Zon3 sunumları yayınlanlanmakta ve %75 Freelech olarak sunulmaktadır.İsteyen arkadaş R10 davetiyesi karşılığı verebilirm. http://awesome-hd.net/index.php

vallla birader bende zamanında r10 üyeliliği çok aradım ama herkese vermiyorarl bende yazılımcıyım daha çok satış yapan sitelere veriyorlar elbek bi gün denk gelir üye olurum ama SCC hesabına talibim değerlerimi gönderebilirim vermek istersen pleseees

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallla birader bende zamanında r10 üyeliliği çok aradım ama herkese vermiyorarl bende yazılımcıyım daha çok satış yapan sitelere veriyorlar elbek bi gün denk gelir üye olurum ama SCC hesabına talibim değerlerimi gönderebilirim vermek istersen pleseees

Dostum çok üzgünüm sadece hesap R10 takasına açık.Tekrardan kusura bakma.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar filelist.ro ,freshon tv ,blu bits hesapları ve torrent day ve scane rush davetiyem var aradıklarım başka aradığınız varsa söyleyebilirsiniz belki elimde olabilir

ncore
Sceneaccess
hd-bits.ro
hd-corea

fbtore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk ve arena-tr davetiyesine ihtiyacım var .Karşılığında r10.net davetiyesi veririm

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
elinde iplay.ro hesabı olan varmı veya davetiye istesiğiniz türk torrrent sitesini verebilirim

b.b.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TrTeam,R1o ve Tahribat davetiyesi karşılığında, TürkTorrent,Arena-TR,BitTürk davetiyeleri verebilirm.

awilus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena tr ve tahribat.com davetiyesi arıyorum. Turktorrent davetiyesi gönderebilirim. Pm atarsanız sevinirim.

TheSenAtor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hd-torrents.org ya da awesome-hd davetiyeri ariyorum. karsiliginda bit-hdtv.com, hd-space.org, turktorrent, hdahoy.net, bitturk.net davetiyeleri gonderebilirim...

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 davetiyesi karşılığında Torrentleech davetiyesi gönderebilirim ilgilenenler pm atarsa sevinirm.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
what.cd davetiyesi yollayana bithdtv,torrentday,tv torrents.ro,bitgamer, davetiyesi verebilirim

mehmet_101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentdestek davetiyesi arıyorum karsılıgında awesome-hd gonderebilirim..

offbbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde bir tane sfır Sceneaccess hesabı var,
karşılığında bufferli HD-torrents.org hesabı arıyorum,
ilgilenenler bana pm atsın.

mustafam050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde arena-tr davetiyeleri var bunun karşılığında R10 yada Hd-Torrents davetiyesine ihtiyacım var ilgilenen arkadaşlar mkolatan@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler şimdiden teşekkürler...

offbbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD-torrents hesabı ya da davetiyesi yollayana sıfır Sceneaccess.org hesabı vereceğim.

offbbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD-torrents hesap yada davetiye verene IPTORRENTS ve TVTORRENTS veriyorum

mülazım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk ve ya arenatr davetiyesi var elimde herhangi bi yabancı sitede davetiye sistemi kapalı olan siteden davetiye karsılıgı veririlir pm

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. iptorrents.com, bithdtv ve torrentleech davetiyeleri arıyorum. Karşılığında demonoid.me davetiyesi verebilirim. Teşekkürler.

İndirme Hızı: 10Mbps Gönderme Hızı: 10Mbps

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
torrentleech davetiyesi veya hesabı arıyorum verebileceğim hesaplar

bithdtv
filelist
blu-bits
hdspace
iptorrents

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde hd-torrents.org hesabı var elinde sağlam sitelerden(torrentleech,Sceneaccess,bitme.org) davetiye yada hesap olanlar mesaj atsın
not: davetiye olsa daha iyi olur :)