- Reaksiyon puanı
- 1,338
Ben bu sene girdim beklediğimden zordu bursluluğu 5 te kazandım 471 ile sonra özele gittim bu sene 8 de adını vermek istemediğim bir okul d.bakırda bir sınıf vardı. Ben seviye belirleme sınavına giremedim çünkü biraz geç katıldım. Beni b şubesine aldılar yani çalışkan ve orta seviye öğrencileri olduğu sınıf bizim üstümüzde durulmadı mesela A sınıfı korona döneminde yüz yüze deneme sınavlarına girmişler ama bizden saklamış hocalarımız .
Bizde uzaktan denemelere girdik tabi ki ama verimli olmuyordu.
Siz en güzeli bol bol deneme çözün hani 5 erli filan var ya onlardan.
Onları çözün test çözmenize gerek yok.
Beni sorarsanız nereyi kazandın kaç puan aldın filan ben 2 mat ve 1 türkçe sorusunu değiştirdiğim için 398 puan yüzdelik 8.38 aldım değiştirmeseydim 422 puan alıyordum ama şuan gittiğim okul çok iyi.
Denemelerde filan ya da lgs de fen den başlayın sonra mat
sözel bir çok kişi din ingilizce filan yetiştiremedi .
Ama ben inkılaptan başlayıp sonra din sonra ingilizce sonra türkçe çözdüm sonra boş bıraktığım ya da emin olmadıklarıma baktım.
Benim yanlışlarım
Fen 19D 1Y Mat 7D 9Y
Türkçe 18d 2y İnkılap full din full ing 8d 2y
Bizde uzaktan denemelere girdik tabi ki ama verimli olmuyordu.
Siz en güzeli bol bol deneme çözün hani 5 erli filan var ya onlardan.
Onları çözün test çözmenize gerek yok.
Beni sorarsanız nereyi kazandın kaç puan aldın filan ben 2 mat ve 1 türkçe sorusunu değiştirdiğim için 398 puan yüzdelik 8.38 aldım değiştirmeseydim 422 puan alıyordum ama şuan gittiğim okul çok iyi.
Denemelerde filan ya da lgs de fen den başlayın sonra mat
sözel bir çok kişi din ingilizce filan yetiştiremedi .
Ama ben inkılaptan başlayıp sonra din sonra ingilizce sonra türkçe çözdüm sonra boş bıraktığım ya da emin olmadıklarıma baktım.
Benim yanlışlarım
Fen 19D 1Y Mat 7D 9Y