Cv oluşturmam istendi

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Arkadaşlar lise mezunuyum. Yazın waikiki alışveriş mağazası ek eleman alıyor 1 ay kadar çalıştırmak için. Benden Cv istedin ben lise mezunuyum henüz 18 yaşındayım dedim olsun sen yaz onları dediler.

Sorum şu "üniversiteye gideceğim paraya ihtiyacım var" şeklinde ibareler Cv ye yazılır mı

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
495
Arkadaşlar lise mezunuyum. Yazın waikiki alışveriş mağazası ek eleman alıyor 1 ay kadar çalıştırmak için. Benden Cv istedin ben lise mezunuyum henüz 18 yaşındayım dedim olsun sen yaz onları dediler.

Sorum şu "üniversiteye gideceğim paraya ihtiyacım var" şeklinde ibareler Cv ye yazılır mı
Orası biraz sana kalmış'da 'paraya ihtiyacım var'demek CV de absürt durur. Onu Patronla konuşman daha mantıklı örnek CVlere netten bak PDF halinde indir doldur.

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
CV'de daha çok kesin ibareler ve resmi bilgiler bulunur. Bu yüzden "üniversiteye gideceğim paraya ihtiyacım var" yazmanı doğru bulmuyorum dostum ?

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Kimse keyif için çalışmıyor sabahtan akşama kadar paraya ihtiyacım yazısı mantıksız olur öyle şeyde yazılmaz zaten.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666

Üslub olarak abez kaçar diye düşünüyorum. Daha resmi cümleler seçmeye çalışın.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Sizin üniversite okuyacağınızı öğrenirlerse bu dediğiniz şeyi yazmanıza gerek kalmaz yani daha gerekli konular üzerinden ilerleyerek bu dediğinizi karşı tarafa hissettirmek varken direkt belirtmeniz biraz saçma ve gereksiz olur :)