Crysis Warhead Tam Çözüm Yardımı ve Save Dosyaları

İki oyunu da her açıdan kıyaslarsak hangisini daha beğendiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    117

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Terrible Turk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam millet.Crysis Warhead tam çözümlerini ararken burda buldum kendimi.Bende bi yerde takıldım kaldım.Büyük bi gemi var içinde generali arıyorum.Bizim giyisiden giymiş bi kaç tane koreli askeri vurdum ve yemekhane benzeri karanlık bi yerde dolanıp duruyorum.Çıkış yolu bul diyor ama maalesef bulamadım.Umarım cevap veren olur :)

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Selam millet.Crysis Warhead tam çözümlerini ararken burda buldum kendimi.Bende bi yerde takıldım kaldım.Büyük bi gemi var içinde generali arıyorum.Bizim giyisiden giymiş bi kaç tane koreli askeri vurdum ve yemekhane benzeri karanlık bi yerde dolanıp duruyorum.Çıkış yolu bul diyor ama maalesef bulamadım.Umarım cevap veren olur :)
Oradan çıkmak için mekanda bulunan içecek kutularının üzerinden zıplayacaksın.Kolay gelsin.
Bu arada aramıza hoşgeldin :)

Harunceo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ordan iyi atlaman lazım 10 kere dene dene sonra cıkarsın maksimum güçü alıp zıpla nası geçemion orayı zaten warheadda bir yerde takılan oyundan anlamaz derim...

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeş ordan iyi atlaman lazım 10 kere dene dene sonra cıkarsın maksimum güçü alıp zıpla nası geçemion orayı zaten warheadda bir yerde takılan oyundan anlamaz derim...
Tam olarak da dediğiniz gibi değil aslında.İnsanlık hali bazen farkedilmiyor ince ayrıntılar oyunda ve uğraştırıyor insanı.Mesela mağarada geçen bölümde yön bulmak tamamen şans işi :)

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 3. bölümde geminin içine girdim sonra aşağıya indim korelileri öldürdüm ama ondan sonrasını yapamadım yardım edermisiniz

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama resmi koyamıyorum :'( geminin içine girdim sonra dolandım bir yer gördüm oradan geçtim yürüdüm sonra yolu kırmışlardı oradan aşağıya indim sonra korelileri öldürdüm sonra yol yok yukarıyada çakamıyorsun ne yapmalıyım :helpsmilie:

Selcuk60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm Arkdşlar ben de 'below the thunder' de takıldım '2. hol deki treni bul' diyor treni adamları öldürdüm gezinip duruyorum.:helpsmilie:

sakar75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu gün ancak bitti... hakkaten I. gibi zevk vermedi...

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende görevde ne dediğini söyliyim öbür şekilde anlaşılmıyo albay lee nin aracını bul diyo ama gidilcek yer yok söylermisiniz

wanted01_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya benim problemim çok daha büyük :D ben daha oyuna bile başlayamadım evde internet yok ben oyunu yükledim internet olayınca açılmıyor. bu konuda çözüm önerisi olan varmı : söz bu sorunu çözün ( ve net bağlama dışında bir çözüm) oyunda takıldığım yerlerde sizi rahatsız etmeyecemö:D:D

pyscho_77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben ''all the fury'' bölümünde takıldım ne yapcam ?

cem2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SELAMLAR BEN DE BELOW THE THUNDER BÖLÜMÜNDEKİ MAĞARANIN İÇİNDEN GEÇEN YOLDAN ŞELALELİ KISMA GİDİLİYOR ORASINI GEÇEMEDİM.ŞELALELİ BÖLÜMDEN NASIL ÇIKACAĞIM.ŞELALEYE TIRMANILMIYOR.NASIL ÇIKACAĞIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
modify_inline.gif

ARKADAŞLAR GEREK KALMADI BULDUM VE OYUNU BİTİRDİM.TAKILDIĞINIZ YER OLURSA YAZIN YARDIMCI OLURUM