Görkeem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,389
Konu başlığı düzenlenmeli diye düşünüyorum
15 dakikada sonuç veren yeni koronavirüs testi geliştirilmiş.
Çin’de Koronavirüs Test Kitleri Üretildi15 dakikada sonuç veren yeni koronavirüs testi geliştirilmiş.
Güncel başlık olduğu için buradan devam etmiştim, diğer kategorilerdeki konulara bakmamıştım.
Corona ile yatar kalkar oldum bu ara..Güncel başlık olduğu için buradan devam etmiştim, diğer kategorilerdeki konulara bakmamıştım.
Dün 18 bugün 47 yarın kaç olur kim bilir şu virüsü ciddiye almayan kitle umarım artık bir şeylerin farkına varırSağlık Bakanı Fahrettin Koca:
"Bugün 29 yeni tanı kondu. Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu. Son 29 vakanın tamamı doğrudan veya dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır, 3’ü Umreden döndü. Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım."
Ekli dosyayı görüntüle 89959
Öldürme oranı 3'tü 3,9 olmuş.
Benim düşüncem eğer önlem alınması gerekiyorsa Cuma gününden itibaren gelebilir. Gelirse de şaşırmamak lazım.sokağa çıkma yasağı gelmesin gerisi çözülür
Gelecek. Daha bilinmeyen kaç vaka olduğu belirsiz. İtalya'da aniden pik yaptı. Aynısını göze alamazlar.Benim düşüncem eğer önlem alınması gerekiyorsa Cuma gününden itibaren gelebilir. Gelirse de şaşırmamak lazım.