Soru Çok iyi birisin diyip selamı sabahı kesen Türk kızları

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Kaç kızla konuştum konuşuyorum, istisnasız çok iyi birisin karakterli birisin diyor dedikten sonra selamı sabahı kesiyor, tipim orta karar 193 boy var ipsiz sapsız biri değilim çalışıyorum, ama sonucu bu oluyor, Türk kızları artık bana uzak Allah a yakın olsun ?

Reaksiyon puanı
993
Kaç kızla konuştum konuşuyorum, istisnasız çok iyi birisin karakterli birisin diyor dedikten sonra selamı sabahı kesiyor, tipim orta karar 193 boy var ipsiz sapsız biri değilim çalışıyorum, ama sonucu bu oluyor, Türk kızları artık bana uzak Allah a yakın olsun ?
Üzmek istemem ama kibarca red ediyorlar bu şekilde konuştukları zaman.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Kızlara sevgili olmak gözüyle bakıyorsunuz da ondan. Ayıp bir şey bu. Her gördüğünüze yazmayın. Çok itici bir şey.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Kızlara sevgili olmak gözüyle bakıyorsunuz da ondan. Ayıp bir şey bu. Her gördüğünüze yazmayın. Çok itici bir şey.
Hayır kızlar bana yazıyor sevgili olmak gözüylede bakmıyorum hatta tüm dertlerini anlatıyorlar aralarında cinsel hayatım yok diyende var ve atlamıyorumda öyle ama birşekilde bitiyor yok arkadaş Türk kızı bitmiştir benim için ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üzmek istemem ama kibarca red ediyorlar bu şekilde konuştukları zaman.
İyide ben teklif etmedim ki reddetsinler ? teklifi eden onlar serseri olmadığımı anladıkları an bitiyor herşey ?