helal tam oturdu karikatürPC MERAKLISI o cezayı verirken içinden geçirdiklerini şu resim aynen açıklıyor :
Ne kadar abarttınız ya .. Yapıcak yorum yok gerçekten :turned:Anayasa Mahkemesine götürelim arkadaşlar neden bu ceza verildi diye.
Şaka bir yana Romantic haklı bir şekilde sormuş. Pc Meraklısı Denilen Ufaklık (Bana Göre) bu topicte dolaştı niye cevap vermeden kaçıp gitti.
Romantic Arkasını bırakma bunun.
şu an bir adminimiz bile kalmadı
bir başımıza kaldık ortalıkta hadi romantic kızılaya gidip protesto edelim bu olayı
ya da sdn binasına yürüyelim siyah çelenkle
mosx senin avatarı görünce gaza geliyorum nedendir? :mrgreen::lol:Ne kadar abarttınız ya .. Yapıcak yorum yok gerçekten :turned:
bütün SDN sabah ezanından akşam ezanına kadar açlık grevi yapalım
seni seniiiiii mod olacak adamsın heeebütün SDN sabah ezanından akşam ezanına kadar açlık grevi yapalım
nikesteel...Mesajının tek noktasına dahi katılmıyorum:
Konu güncelliğini yitirince ceza yazmak suç ise asıl suç o konuy kilitlemeyen moddadır
Bir konu sana göre güncelliğini yitirmiş olabilir ama başkasına göre yitimemiştir..
O zaman okullarda tarih dersi kaldırılsın..Konu güncelliğini yitirmiş nasılsa hı?
bence bu esprin onaylandıktan sonra yayınlanmalı gündem bölümüne giriyor çünkiBence helallik için 3 milyon euro isteyelim
Bence helallik için 3 milyon euro isteyelim
Pc meraklısı nıda teslim alalım mıBence helallik için 3 milyon euro isteyelim
Bence helallik için 3 milyon euro isteyelim
bence bu esprin onaylandıktan sonra yayınlanmalı gündem bölümüne giriyor çünki
:clap:google'de en üst sıraya çıkacak neredyse konu
çok eski yazınca 2. sırada çıkıyor
PC MERAKLISI o cezayı verirken içinden geçirdiklerini şu resim aynen açıklıyor :
helal tam oturdu karikatür