Bence mesajın atıldığı konu önemli.O tarihte olup biten veya o zamana ait bir paylaşıma ileti yazmak çok mantıklı değildir elbet.
Ama birçok yeni üye illaki eski paylaşımlara da mesaj yazabilme hakkı vardır.
Bunu engellemek ;sen o zaman SDN'değildin mesaj yazamazsın anlamına geliyor.
Bir paylaşım güzel olsa bile,tarihi geçmişse bizim zihnimizde tarihi geçmiş gazete gibi oluyorBu da farklı bir durum.
Bence bu konu için ceza olmamalıydı.
1 yıl yada daha önceki konu mesaj yazımıcak kadar öenmsizse neden orda varlar halaa :w00t: işişn kötü yanı modlar kartal gibi semalarda dolanıyo bakıyorum bir iki üç beş derken çoğalıyolar bence kendi aralarında konuşup neyappalım biz şimdi bunlara diye fkir birliğine varmaya çalışıyolar"Çok eski" derken ne kadar eski konulara mesaj yazmamak gerek onuda öğrenelim mesela;1 yıl önceki konuya yazabilirmiyiz ?
edit : 1 yılı 1 saat geçse yazarsak zehirlenmeyiz demi ?
Evet ZorhaK veteran stoper, topu göğsüyle yumuşattı, rakip henüz kararını vermiş değil. Üyeler rakip takımın yediği kırmızı kartlar sayesinde oyunu kontrolünde tutuyor :devil::yes:Üyeler kalabalık ... maç bilinmezlik içinde sürüyor. :mrgreen:
yada yeni bi anayasa oowwwPC MERAKLISI bi türlü cevap veremedi destan yazıyor anlaşılan
ona bakarsak forumun yarısının ceza alması lazım heheEvet biraz gereksiz bir ceza olmuş sanki..ayrıca cezanın gerekçesi çok eski konulara mesaj yazmak değil, anlamsız alakasız mesaj göndermek
Banada ceza 3 yıl önceki konuya cevap yazdım ayıp bee kendimden utanıyorum nasıl yaparım böyle bir şeyi
http://forum.shiftdelete.net/komik-yazi/386-terbiyesiz-minibus-diyaloglari.html#post862888
Bu konuya yorum yapanları şikayet edeceğim
Bakın romantik ''nihahah' dedi diye ceza almış
konuyu okurken bu mesajları görünce gece gece gülme krizlerine girdim. allah iyiliğinizi versin.Buna anca nihaha derim
Tamamen katılıyorum ustam, Süper mod.ların konuya el atması gerekiyor artık...Peter ve pc meraklısı alanlarında uzman kişler olabilirler.Saygım var.Ancak iş forumda huzurun sağlanmasına gelince.. dur orda derim..
Çünki bu kardeşlerim daha 18 bile değillerken kelli felli adamların asayişini sağlamakta zorlanırlar.
yazık gariplerim yorulmuştur galiba modlar verdikleri ceza başına prim alıyo trafil polisi gibi acaba rüşvet işlermiki bunlarda yorumun arsına 5-10 bişi sıkıştıralım demi ismail :4: koptum ya baya şamata konu oldu umarım yazdıklarıma modlar alınmıyodur hep övcek deilz birazda yerelim demi amaYa mod kalmadı kaçırdınız. Arkası yarın
Eğer Eski Konu Bir Program Veya Güncelliğini Yitirmiş Bir Konu ise (Eski Bir Haber) Bencede Cezalandırılmalı Hatta Konu Hortlatıltıktan Sonra Kilitlenmelidir
Ama Bahsi Geçen Konu Bir Resim Bir Video İse Ceza Verilmesi Hiçte Haklı Bir Taraf Değildir.!
PC MERAKLISI'nın Cezayı Geri Alması Ve Yorumunu Eklemesini Rica Ediyorum.!