Çok Eski Konulara Mesaj Yazmak Ne Zamandır Ceza Gerekçesi Oldu ? !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

globy7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neyse arkdaşlar bence bu kadar gırgır şamata yeter fazla üstüne gitmemek gerek oda insan sanki ona karşı bi tavır varmış gibi oldu dışlamış gibi olduk sanki gereken elbet yapılır ya merak etmeyin adelet topaldır gideceği yere geç varır ama varır

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Romantic kardeş biraz sakin olmanın zamanı geldi bence. :)
Bir hata yapılmış. Hatayı dile getirmişsin. Açtığın konu görmezden gelinmeyecek boyutlara gelmiş. Herhalde bir cevap alırsın.
Tamamen banlanma derecesine getirme konuyu. :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bu saate kadar bi açıklama gelmeliydi bu sessizlik pek hayra alamet değil
ürkütüyo beni :D
bu saate kadar gelmediyse busaatten sonra gelmez sabah kalkınca bi bakıcaksınızki konu kitlenmmiş manasız herzamanki gibi kendilerini haklı gösteren bi açıklama ile konu kapatılacak bence çogu kişide ya ceza alıcak yada ban
eger öyle olursa alırım romantici giderim buralrdan :D:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Romantic kardeş biraz sakin olmanın zamanı geldi bence. :)
Bir hata yapılmış. Hatayı dile getirmişsin. Açtığın konu görmezden gelinmeyecek boyutlara gelmiş. Herhalde bir cevap alırsın.
Tamamen banlanma derecesine getirme konuyu. :)
bu aşamadan sonra romantic'i banlamak sıkar biraz.:lol:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu konu kilitlenmesin 3 yıl sonra bu konuya mesaj eklemek istiyorum lütfen :)

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu modların yaşları kaç acaba bilen varmı.
bencede çok üstüne gittiniz.yanlış bulduğunuz olayı belirtmek ayrı,bunu üstüne gidip kişiyi hepden tükaka yapmak ayrı.sonuçda söz konusu kişi bu forum için zaman harcıyan bir kardeşimiz.düşmanmış gibi vurmaya gerek varmı.

not-o kadar hızlı mesaj trafiği varki.mesaj yazarken kaç kişi yazmış arada yav,sonuçda sağ duyu hakimeyet kazandı anlaşılan.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
eğer çözüm bansa acil takviye bir oto-ban yapsınlar servera belki de hızlanır

bence sdn modları şu son haftalardaki olayları görmezden gelemez artık

bir sorun var ama nerede herkes kendine sormalı (!)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
bu modların yaşları kaç acaba bilen varmı.
bencede çok üstüne gittiniz.yanlış bulduğunuz olayı belirtmek ayrı,bunu üstüne gidip kişiyi hepden tükaka yapmak ayrı.sonuçda söz konusu kişi bu forum için zaman harcıyan bir kardeşimiz.düşmanmış gibi vurmaya gerek varmı.

+1

Yazılan bazı mesajlar kişiliğe saldırmaktan öte değil. Her tepkinin yolu yordamı var.

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
forumda ceza vermek gerekliyse ve bu kadar cok kişiye, "ceza verme yetkisi" verilmişse, sanıyorum ki mesajların hepsini okuyup karar vermenin zor olmasından, birileri bu işi yapsın düşüncesinden kaynaklanıyo. birilerinin ceza vermesi iyi olur gercekten ama, bu ceza direk aktif olmamalı, bi üst kademedeki kişi bu cezaya onay vermeli, neticede her dakka ceza verilmiyo.

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mesajları değerlendirirken yıkıcı değilde daha yapıcı olalım sayın modlar,süper modlar,ultra süper modlar... :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
@sawdent ve @7.42 Hocam konu ilk açıldığında uzaktan bakmayıp düzgün bir cevap verilseydi konu bu kadar uzamazdı, haksız olduklarını bildikleri için cevap verilmiyor, tamam her insan hata yapabilir, ama benim söylemek istediğim bu gibi durumlarda üyeleri yatıştıramayacak modların bu görevde olmasıdır, mod.luk sadece konu kilitlemek, ceza vermek değildir.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar, konu yüksek yargıya intikal etmiş durumda artık, şu an konuya müdahale edecek ve gerekli açıklamayı yapacak kişiler olmadığı için konuyu fazla uzatmayalım, elbette çözülecektir sorun, tekrardan teşekkür ediyorum...
Gırgır şamata yaptınız konuyu ama yine de helal olsun size konu :D
Kalbini istemeden de kırdığımız kişiler olmuşsa biz büyüklüğümüzden ödün vermeden özürümüzü diliyoruz, biz sevgili üyelerin hep böyle dayanışma içinde olması dileğiyle... :)
mucx... mucx... :D

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@sawdent ve @7.42 Hocam konu ilk açıldığında uzaktan bakmayıp düzgün bir cevap verilseydi konu bu kadar uzamazdı, haksız olduklarını bildikleri için cevap verilmiyor, tamam her insan hata yapabilir, ama benim söylemek istediğim bu gibi durumlarda üyeleri yatıştıramayacak modların bu görevde olmasıdır, mod.luk sadece konu kilitlemek, ceza vermek değildir.
romantic kardeşim zaten senin haklılığına bir lafımız yok,sadece diğer yorumlara bakıyorumda sanki olayın ölçüsü kaçtı.
toplum düzeni sağlamakda yetersiz kaldıklarına göre bu modların yaşı ufak sanırım

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arkadaşlar konuyu sulandırmayın. Öyle ya da böyle bir konu açılmış ve eleştiri yapılmış. Tepki göstermek istiyorsanız gösterin ama usulüyle. ;)

Yanlış bir ceza verildiğini düşünüyorsanız süper moderatörlere özel mesajla durumu bildirin gereği neyse yapılır. Bundan şüpheniz olmasın. Hatalı bir karar verilmişse düzeltilir.

Anlayışınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
romantic kardeşim zaten senin haklılığına bir lafımız yok,sadece diğer yorumlara bakıyorumda sanki olayın ölçüsü kaçtı.
toplum düzeni sağlamakda yetersiz kaldıklarına göre bu modların yaşı ufak sanırım

@sawdent ustam onlar adına ben özür diliyorum, kimse bile bile başka birisinin kalbini kırmak istemez tabii ki :),
Arkadaşlar bana destek için biraz da benim üslubumla cevap verdiler ve yine SDN de tarihi ve üyelerin kaynaştğı güzel bir konu oldu :)
Ölçüsü kaçan yorumlar için bizzat ben özür diliyorum, hassasiyetiniz için teşekkürler...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
yetkili birinden açıklama geldiğine göre sorun çözülür artık mesaj yazmayada gerek kalmadı

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yorumlar niye susuyo hocam kime ne zararı var:) Hem olur böyle şeyler oluyo yani yaşadım bizzat:)

Konu yanlış yerde diye (ki hala eminim konu yanlış yerde filan değil-öyle olsa bile insan bi uyarır) 3 gün ban yedim..Ne kimseye mesaj atabiliyosun ne başka bişey kimseye anlatamıyosun derdini.Bide adama 1 ton mesaj attım cevap vermeye bile tenezül etmedi..PcMeraklısı değil bi başkası..

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
PC MERAKLISI o cezayı verirken içinden geçirdiklerini şu resim aynen açıklıyor :
4167_83199538414_591338414_1790796_5584709_n.jpg

:D:D:D

Karikatür gerçekten tam oturmuş :D:D:D

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Burada PC MERAKLISI'ni taslamak, ki bazi mesajlar hakikaten amacini asmis bir ise yaramayacaktir.
Ceza verilme sebebi eski konulari hortlatmak degil, "nihahaha" yazmak saniyorum.
Forumun %40'in da bu tarz mesajlar dolu.
Ayrica sikayet edilebilecek merciler mevcut iken bu izlenen yol bence yanlis.
Bir baslik acip bir yoneticiyi ortaya almamali, ileride bir gun ayni konuma dusebilir insan.
Hata bile olsa kisi hata yapabilir,
Bunun bilinen adini buraya yazmayacagim ama bence ceza verilmesi bir talihsizlik ise bu baslikta asagida degil.
Ceza konusu,
Uyarabilirdi, bu da yoneticinin kendi kanaati, haksiz bir durum var ise dedigim gibi uygun merciler mevcut.
Ceza haketmedigini bende dusunuyorum ama su da varki,
Cevap mesaji olarak sadece.
puhahahah, nihahaha, zuahahaha yazmak pek de olmuyor.
Yine de sorunun cozulmesini umarim, sonucta romantic de pc meraklisi da bu forumun bir parcasidir.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Burada PC MERAKLISI'ni taslamak, ki bazi mesajlar hakikaten amacini asmis bir ise yaramayacaktir.
Ceza verilme sebebi eski konulari hortlatmak degil, "nihahaha" yazmak saniyorum.
Forumun %40'in da bu tarz mesajlar dolu.
Ayrica sikayet edilebilecek merciler mevcut iken bu izlenen yol bence yanlis.
Bir baslik acip bir yoneticiyi ortaya almamali, ileride bir gun ayni konuma dusebilir insan.
Hata bile olsa kisi hata yapabilir,
Bunun bilinen adini buraya yazmayacagim ama bence ceza verilmesi bir talihsizlik ise bu baslikta asagida degil.
Ceza konusu,
Uyarabilirdi, bu da yoneticinin kendi kanaati, haksiz bir durum var ise dedigim gibi uygun merciler mevcut.
Ceza haketmedigini bende dusunuyorum ama su da varki,
Cevap mesaji olarak sadece.
puhahahah, nihahaha, zuahahaha yazmak pek de olmuyor.
Yine de sorunun cozulmesini umarim, sonucta romantic de pc meraklisi da bu forumun bir parcasidir.

/▌
/ \
dostum komik resime başka ne yazılabilir ki?

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Gucel bir konuda normal olarak dusunulebilir, ama uzerinden zaman gecmis bir konuyu tekrar canlandirirken sadece nihahaha yazip baska birsey eklememek sebep olabilir demek istedim.

Kim hakli kim haksiz bunun karar ortami mevcut lakin burada olayi PC MERAKLISI'nin sahsina getirmek abestir.
Bunu belirtmeye calistim.
Konuyla alakali son mesajimdir.
Saygilar,

/▌
/ \

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17

:yes: Al benden de o kadar.

Öyle konuya böyle cevap... Bence verilen cevap Yerinde bir cevaptır.

Ama Sivasspor kardeşimizin da haklı olabiliceği yerler var. Örneğin yeni teknolojilerin anlatıldığı yerler, YArdım konuları, vs bir çok yerde bu NIHAHAHA cevabı verilmiş olsaydı kesinlikle O'na katılırdım..

Neyse böyle olayların tekrar yaşanmaması dileğiyle..

Geçmiş olsun Romantic kardeş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...