neyse arkdaşlar bence bu kadar gırgır şamata yeter fazla üstüne gitmemek gerek oda insan sanki ona karşı bi tavır varmış gibi oldu dışlamış gibi olduk sanki gereken elbet yapılır ya merak etmeyin adelet topaldır gideceği yere geç varır ama varır
aynen benimde.Sırf ne açıklama yapıcak diye takılıyorum uyku gözümden akıyor yoksa
bu aşamadan sonra romantic'i banlamak sıkar biraz.:lol:Romantic kardeş biraz sakin olmanın zamanı geldi bence.
Bir hata yapılmış. Hatayı dile getirmişsin. Açtığın konu görmezden gelinmeyecek boyutlara gelmiş. Herhalde bir cevap alırsın.
Tamamen banlanma derecesine getirme konuyu.
hmm kısaca ceza almak istiyorum diyosunBu konu kilitlenmesin 3 yıl sonra bu konuya mesaj eklemek istiyorum lütfen
bu modların yaşları kaç acaba bilen varmı.
bencede çok üstüne gittiniz.yanlış bulduğunuz olayı belirtmek ayrı,bunu üstüne gidip kişiyi hepden tükaka yapmak ayrı.sonuçda söz konusu kişi bu forum için zaman harcıyan bir kardeşimiz.düşmanmış gibi vurmaya gerek varmı.
Bu konu kilitlenmesin 3 yıl sonra bu konuya mesaj eklemek istiyorum lütfen
romantic kardeşim zaten senin haklılığına bir lafımız yok,sadece diğer yorumlara bakıyorumda sanki olayın ölçüsü kaçtı.@sawdent ve @7.42 Hocam konu ilk açıldığında uzaktan bakmayıp düzgün bir cevap verilseydi konu bu kadar uzamazdı, haksız olduklarını bildikleri için cevap verilmiyor, tamam her insan hata yapabilir, ama benim söylemek istediğim bu gibi durumlarda üyeleri yatıştıramayacak modların bu görevde olmasıdır, mod.luk sadece konu kilitlemek, ceza vermek değildir.
romantic kardeşim zaten senin haklılığına bir lafımız yok,sadece diğer yorumlara bakıyorumda sanki olayın ölçüsü kaçtı.
toplum düzeni sağlamakda yetersiz kaldıklarına göre bu modların yaşı ufak sanırım
PC MERAKLISI o cezayı verirken içinden geçirdiklerini şu resim aynen açıklıyor :
dostum komik resime başka ne yazılabilir ki?Burada PC MERAKLISI'ni taslamak, ki bazi mesajlar hakikaten amacini asmis bir ise yaramayacaktir.
Ceza verilme sebebi eski konulari hortlatmak degil, "nihahaha" yazmak saniyorum.
Forumun %40'in da bu tarz mesajlar dolu.
Ayrica sikayet edilebilecek merciler mevcut iken bu izlenen yol bence yanlis.
Bir baslik acip bir yoneticiyi ortaya almamali, ileride bir gun ayni konuma dusebilir insan.
Hata bile olsa kisi hata yapabilir,
Bunun bilinen adini buraya yazmayacagim ama bence ceza verilmesi bir talihsizlik ise bu baslikta asagida degil.
Ceza konusu,
Uyarabilirdi, bu da yoneticinin kendi kanaati, haksiz bir durum var ise dedigim gibi uygun merciler mevcut.
Ceza haketmedigini bende dusunuyorum ama su da varki,
Cevap mesaji olarak sadece.
puhahahah, nihahaha, zuahahaha yazmak pek de olmuyor.
Yine de sorunun cozulmesini umarim, sonucta romantic de pc meraklisi da bu forumun bir parcasidir.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Gucel bir konuda normal olarak dusunulebilir, ama uzerinden zaman gecmis bir konuyu tekrar canlandirirken sadece nihahaha yazip baska birsey eklememek sebep olabilir demek istedim.dostum komik resime başka ne yazılabilir ki?
dostum komik resime başka ne yazılabilir ki?