Soru Bu iki sistemin farkı ne?

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
Teknik olarak bir fark yok ama marka farkları var bunlara dikkat etmelisin. örneğin ekran kartı kısmında bazı markaların ısı performansları çok iyi değil bunlardan kaçınmanız lazım. ben detaylı bir inceleme yapıp dönüş gerçekleştireceğim.

selambenemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik olarak bir fark yok ama marka farkları var bunlara dikkat etmelisin. örneğin ekran kartı kısmında bazı markaların ısı performansları çok iyi değil bunlardan kaçınmanız lazım. ben detaylı bir inceleme yapıp dönüş gerçekleştireceğim.
Çok teşekkür ederim bekliyorum. Bir de birazcık hızlı olursa çok sevinirim Sefa Bey

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
Hocam ikisi de özellik bakımından birebir aynı fakat ince hesap işlemci soğutucusu hediye ediyor takıp gönderiyorlar. dilerseniz arayıp bir sorun hediyesi hala geçerli ise ince hesaptan almak daha mantıklı hale geliyor. İtopya için de mağazalırını ziyaret edip indirim talep edebilirsiniz. iyi forumlar dilerim şimdiden hayırlı olsun.

selambenemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ikisi de özellik bakımından birebir aynı fakat ince hesap işlemci soğutucusu hediye ediyor takıp gönderiyorlar. dilerseniz arayıp bir sorun hediyesi hala geçerli ise ince hesaptan almak daha mantıklı hale geliyor. İtopya için de mağazalırını ziyaret edip indirim talep edebilirsiniz. iyi forumlar dilerim şimdiden hayırlı olsun.
Hocam işlemci soğutucusu hediye olduğunu nereden gördünüz. Yanlış anlamayın ben göremediğim için soruyorum. İtopyadaki sistemin ssd özelliklerine dikkatli bakınca okuma ve yazma bakımından daha iyi olduğunu gördüm hocam. Hangisini önerirsiniz?
Hangi sistemlerden bahsediyorsunuz? Ben konuda sistem göremiyorum.
İlk mesajdaki "Bu sistem" ile "bu sistemin" kelime gruplarına tıklarsanız görebilirsiniz.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
Hocam ben kendi şahsi aldığımda hediyesi takılmış bir şekilde geldi bu sürekli var diye biliyorum o yüzden kontrol etmenizi rica ettim. ssd okuma yazma hızı olarak dediğiniz doğru bence 2 firma ile de konuşabilirsiniz.

selambenemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben kendi şahsi aldığımda hediyesi takılmış bir şekilde geldi bu sürekli var diye biliyorum o yüzden kontrol etmenizi rica ettim. ssd okuma yazma hızı olarak dediğiniz doğru bence 2 firma ile de konuşabilirsiniz.
Hocam mesajınızı şimdi gördüm. Biraz absürt olacak ama benim anksiyetem var telefon ile ne yazık ki konuşamıyorum tanımaığım kişilerle. İncehesabında itopyanında whatsapp adresini bulamadım. İşimiz şansa kalıyor tamamen:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ek olarak diyelim ki incehesap soğutma gönderiyor. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleme:

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
Hocam bu sistemler için gün içerisinde arayıp konuşabilirim dilerseniz. tercih yönünde ssd farkı olanı almalısınız diye düşünüyorum

selambenemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu sistemler için gün içerisinde arayıp konuşabilirim dilerseniz. tercih yönünde ssd farkı olanı almalısınız diye düşünüyorum
Hocam o kadar iyi olur ki gerçekten beni çok mutlu edersiniz. Aradaki fiyat farkına kötü de olsa işlemci soğutucu alabilirim gibi düşünmüştüm.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
Mantıklı Kule tipi de alabilirsiniz. Öğlen sonu gibi arayacağım.

selambenemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır şimdiden teşekkürler heyecanla bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam daha sabah 20.000 Tl olan itopyadaki sistem 22.000 Tlye çıkmış. İncehesaptaki sistemi biraz arttırdım.

İşlemci

1 x Intel Core i3-14100F 3.50GHz 4 Çekirdek 12MB L3 Önbellek Soket 1700 Box İşlemci
Anakart

1 x MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
Ekran Kartı

1 x MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek

1 x Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (Bellek) (PVS416G320C6K)
SSD

1 x Apacer 512GB 3500/3000 MB/s M.2 PCIe Gen3 SSD Disk (AS2280P4U)
Kasa

1 x Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa
İşlemci Soğutucu

1 x GamePower Mystic ARGB CPU Hava Soğutucusu İntel LGA 1700 Uyumlu

Sistem böyle oldu. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
anladım hocam benzer özellikteler ama online oyunlardaki fps i düşük olabilir işlemci ve ekran kartını youtuba yazarsanız fps hakkında bilgilenmiş olursun